İyi diyosunuz, hoş diyosunuz daaa dayanabilecek arkadaşlar var mı merak ediyorum doğrusu
Beyzosum ayip deglmi valla ama baksana sunlra yok 21de yok gun ici resmen kekleniyorz ha herlde tklnma parasi gliyo bide ordan sey yapiyolr gbime gldi benim otrdm bnu dsndum
bu sefer site yoğun ilgiden çöker :) herkes fal krizinde doğru diyorsun
Az once tellwede gezerken MedyumEmel diye bir falci gordum, duvarindaki bir yazidan resmen koptumGulmekten oldum dostlar, size de tavsiye ederim, acin okuyun , bol miktarda Mithat iceriyor
Daha onceki yorumlarda biri Rezzan ablanin dedigi cikmamis demis, Haleh Hanimi da begenmemis. Bana da Haleh Hanimin dedikleri cikmadi, hatta fazla iyimser bir durum degerlendirmesi yapmis. Cagan Ariman'in dedikleri de cikmadi, Deniz Gorur'u de begenmedim. Benna Kucuker, bulursam Serra veya Cansin artik ne gelirse onume
Allah rizasi icin dedikleri cikan bir falci ciksin artik, doktugumuz paranin haddi hesabi yok, bilen biri ciksin artik nedir bu boyle
Ben bugün baktırdım O'na.. Puanım kendisine yettiği için O'nu tercih etmiştim.. Açıkçası hiç işime gelmeyen şeyler söylemiş olsa da, sonumuzun ayrılık olacağını söylemiş olsa da ben beğendim. Çünkü olumsuz olan şeyleri söylemenin yolunu oldukça iyi kavramış biri.. Gerek ilk başta sorduğum soruya, gerekse soru cevap kısmında sorduğum soruya oldukça ayrıntılı cevap vermiş.
Ben bugün baktırdım O'na.. Puanım kendisine yettiği için O'nu tercih etmiştim.. Açıkçası hiç işime gelmeyen şeyler söylemiş olsa da, sonumuzun ayrılık olacağını söylemiş olsa da ben beğendim. Çünkü olumsuz olan şeyleri söylemenin yolunu oldukça iyi kavramış biri.. Gerek ilk başta sorduğum soruya, gerekse soru cevap kısmında sorduğum soruya oldukça ayrıntılı cevap vermiş.
Falsepeti 'de açıldı ama online yok
Nesibeninde adi yokki bn anlmdm
Bende hala açılmadı
Nesibeninde adi yokki bn anlmdm
Evet ya sen deyince farkettim :26:
Farkli durumlar var gbide anliymdm valla
Bi açıklama da yok ki pazartesi açılacak dediler neredeyse haftasonu geldi sitede hala sorun var
Demek ki tam olarak açılmadı bende de harfler falan bi değişik
Yıldızlardan gelen enerji, ya�amın temel yapıta�ını olu�tururarak var olu�u biçimlendirir.
İ�, kazanç, ili�kiler, sa�lık ve ya�amsal di�er tüm platformlarda; ya�am akı�ınızın hangi yöne do�ru gitti�ini ve hangi evrelere hazır olmanız gerekti�ini ö�renmek istiyorsanız �ayet bekliyorum.
böyle...
Valla sirf nesibye baktrym diye kontrmu tutuyorum ama skldim
Ben hiç memnun kalmadım.Bir kere anlatım tarzı çok kötü,bi cümle ediyor sonra sessizlik, mikrafonda sorun var herhalde demiştim ilk başlarda dinlerken...Zor dinledim falını... Dedikleri çok çelişkili ; "Onun gözünde iyi bir arkadaşsın" diyor.Bir de diyor ki senden etkileniyor. Hani arkadaş olarak görüyordu? Zaten bu kişi benim arkadaşım falan değil !!! Kısa süreli ilişki olacak diyor, olabilir de olmayabilir de diyor... Hep çelişkili. Elektrik tutarsa başlayacak diyor. Zaten iki ihtimal var ya olur ya olmaz, saçma bir yorumdu... Diğer dedikleri de hiç uyuşmayan şeyler... İşim yurtdışı bağlantılı olacakmışmışta... Tabaktan da en az 4 tane benden hoşlanan kişi görmüş, ee hani nerde bu kişiler çok mu erişilmez görüyorlar beni de yanaşamıyorlar?Hoş zaten başkasını istemem lazım değil Bir de geçen Çağan'a baktırmıştım yorumumu yapmadım, özellikle sorumda detay vermedim bilsin diye olmadı.. Ay olarak söyledi ekim dedi, haziranda baktırırken yaz dönemi diyorlardı 3 aylık zaman veriyorlardı geldik eylüle, şimdi eylül ekim derken bir seneyi devireceğiz valla doğru düzgün birini bulup bu fal işini sonlandırmak istiyorum artık !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?