Binnaz Abla

Beyzosum ayip deglmi valla ama baksana sunlra yok 21de yok gun ici resmen kekleniyorz ha herlde tklnma parasi gliyo bide ordan sey yapiyolr gbime gldi benim otrdm bnu dsndum

Ben de sinir oldum tatlım yaa ama yapacak bişi yok.. Bu ara fazla komplo teorileri geliştirmemiz de normal şekerim

bu sefer site yoğun ilgiden çöker :) herkes fal krizinde doğru diyorsun

:)) aklıma gelmediyse ne olayım :)) meğer ne önemliymiş fal sepeti bizim için de haberimiz yokmuşşş :)) Allahtan Binnaz ablacığımla tellweciğim açık da fal krizinden hastanelik olmuyoruzz :))

arkadaşlar hem falalem de falsepetinde düşündüğümüzden farklı bir problem olduğunu düşünüyorum.

Belki servis sağlayıcı firma ile aralarında bir problem vardır.
Çünkü bu sitelerin bakımı bu kadar sürmez...
Hayırlısı diyelim.

Bu arada onların yokluğunda binnazabla iyi para kazandı...

ve bu arada Nesibe'yi yine sevgi ile anmak isterim.
İmkansız dediğim son falı da şu an yine çıktı...

Az once tellwede gezerken MedyumEmel diye bir falci gordum, duvarindaki bir yazidan resmen koptum Gulmekten oldum dostlar, size de tavsiye ederim, acin okuyun , bol miktarda Mithat iceriyor

Daha onceki yorumlarda biri Rezzan ablanin dedigi cikmamis demis, Haleh Hanimi da begenmemis. Bana da Haleh Hanimin dedikleri cikmadi, hatta fazla iyimser bir durum degerlendirmesi yapmis. Cagan Ariman'in dedikleri de cikmadi, Deniz Gorur'u de begenmedim. Benna Kucuker, bulursam Serra veya Cansin artik ne gelirse onume

Allah rizasi icin dedikleri cikan bir falci ciksin artik, doktugumuz paranin haddi hesabi yok, bilen biri ciksin artik nedir bu boyle

Ayy ben onu ne zamn once okudim cogu falcinin duvarinda yazmis bide kufur etmis bazilarinda :)

Ben hiç memnun kalmadım.Bir kere anlatım tarzı çok kötü,bi cümle ediyor sonra sessizlik, mikrafonda sorun var herhalde demiştim ilk başlarda dinlerken...Zor dinledim falını... Dedikleri çok çelişkili ; "Onun gözünde iyi bir arkadaşsın" diyor.Bir de diyor ki senden etkileniyor. Hani arkadaş olarak görüyordu? Zaten bu kişi benim arkadaşım falan değil !!! Kısa süreli ilişki olacak diyor, olabilir de olmayabilir de diyor... Hep çelişkili. Elektrik tutarsa başlayacak diyor. Zaten iki ihtimal var ya olur ya olmaz, saçma bir yorumdu... Diğer dedikleri de hiç uyuşmayan şeyler... İşim yurtdışı bağlantılı olacakmışmışta... Tabaktan da en az 4 tane benden hoşlanan kişi görmüş, ee hani nerde bu kişiler çok mu erişilmez görüyorlar beni de yanaşamıyorlar? Hoş zaten başkasını istemem lazım değil Bir de geçen Çağan'a baktırmıştım yorumumu yapmadım, özellikle sorumda detay vermedim bilsin diye olmadı.. Ay olarak söyledi ekim dedi, haziranda baktırırken yaz dönemi diyorlardı 3 aylık zaman veriyorlardı geldik eylüle, şimdi eylül ekim derken bir seneyi devireceğiz valla doğru düzgün birini bulup bu fal işini sonlandırmak istiyorum artık !

Bende hala açılmadı

Demek ki tam olarak açılmadı bende de harfler falan bi değişik

Yıldızlardan gelen enerji, ya�amın temel yapıta�ını olu�tururarak var olu�u biçimlendirir.
İ�, kazanç, ili�kiler, sa�lık ve ya�amsal di�er tüm platformlarda; ya�am akı�ınızın hangi yöne do�ru gitti�ini ve hangi evrelere hazır olmanız gerekti�ini ö�renmek istiyorsanız �ayet bekliyorum.

böyle...

bende de bu sekilde gozukuyor

Şu mesajına çok sevindim
Beyzacığım anladın sen beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…