Binnaz Abla

Valla bilemicem bana an için bile olumsuz konustu adamın hayatında biri olmayabilir ama aklında sen olmadıgın kesin baskası var dedi kescektim bileğimi

bak emine de bana olmaz seni hayatta aramaz dedi. 4 gün sonra adam aradı. Bence fallara olumlulara da olumsuzlara da fazla inanmamak lazım. Önce sakinleş hayatta her şey olacağına varıyor. Üzme sıkma canını hayat bu iyi kötü mucizelerle dolu, fallara sıkılmaya değmez :)

Ay iyiki varsınız ya bu forum bana bikac gündür en iyi gelen sey:)

Sevval erdal bide umut ışık var bunlarada baktırdım gecen onlarda sabırlı ol olcak demişler! Dengem bozuldu psikiyatriste mi gitsem parayı oraya döksek daha cabukmu iyileşiriz

Ay iyiki varsınız ya bu forum bana bikac gündür en iyi gelen sey:)

Hepimiz 3 aşağı 5 yukarı aynı dertlerden buradayız, anlıyoruz birbirimizi ama gerçekten şimdi dönüp baktığımda anı bilmişler hep, süreci de bildiler ama sonuç olmadı, tarihleri de ben beklemiyorum artık. Burada rahatlıyor insan, fal bahane KK şahane

Böle birini bulmak lazım su bakan cok ii bakan 300 500 kıycam anı cuk bilsin kafi o kdr darlandım belirsizlikten:/ olumlu konusuolar gelinlik bakıorum alex gibisi denk gelio oturup aglıorum ay ben hunilik oldum:/

Aa hadi ya :/ reiki'yi yakalayınca kahve atmayı düşünüyodum. Çünkü daha önce katina ve tarot baktırmıştım bir de kahvesini denemek istiyorum ama iyi değil sanırım?

Böle birini bulmak lazım su bakan cok ii bakan 300 500 kıycam anı cuk bilsin kafi o kdr darlandım belirsizlikten:/ olumlu konusuolar gelinlik bakıorum alex gibisi denk gelio oturup aglıorum ay ben hunilik oldum:/

Kendini fallara fazla kaptırıp psikolojini bozma derim. Fal için ağlamak çok mantıklı bir davranış değil bence. Kader diye bi şey varsa onu falcılar yazmıyor emin ol.

Kendini fallara fazla kaptırıp psikolojini bozma derim. Fal için ağlamak çok mantıklı bir davranış değil bence. Kader diye bi şey varsa onu falcılar yazmıyor emin ol.
Evet kaderi allah bilir tabi ama düşün caresizliği utanmasam adama msj atcam cnm bütcemi sarsıosun sen ne ayaksın desem mesela:)))

Evet kaderi allah bilir tabi ama düşün caresizliği utanmasam adama msj atcam cnm bütcemi sarsıosun sen ne ayaksın desem mesela:)))

ya at gitsin mesajı cok cok ciddiyim at,konuş,netleştir,önüne bak. Olmazsa üzülür yine yoluna bakarsın. Oldu mu olmadı mı seviyor mu sevmiyor mu bunalımı cok fena. Bak sana çok samimi tek pişmanlığımı söyleyeceğim: yazın konusmamak. O kadar pişmanım ki keşke konuşsaydım. Olurdu ya da olmazdı. Tek bildiğim ben çok daha çabuk yoluma bakardım. Şimdi niye yapmıyorsun diyeceksin, başka bir şehirde yaşıyor artık ve ben de olursa çok üzüleceğimi düşündüğüm için uzak duruyorum. Bu süreci burada forumda takılarak atlatıyorum. Elinde fırsat varken yoluna bak bence. Sürüncemede kalmaktansa olumsuz sonuc net daha hayra :)

Ya bi hafta önce patladım ztn ama bu konular acılınca cvp vermio 15 gün sora yine msj atıo dizi filme döndü konusmuo asla bu konuyu playboy bozuntusu inş gay olur! :)

Ya bi hafta önce patladım ztn ama bu konular acılınca cvp vermio 15 gün sora yine msj atıo dizi filme döndü konusmuo asla bu konuyu playboy bozuntusu inş gay olur! :)

şimdi kaşla göz arasında homofobiye kaymasaydı durum, iyiydi=)

birine kızgınlığını "gay olmasını dileyerek" mi belli ediyorsun? "gaylik" senin için çok negatif bir şey olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…