- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Valla bilemicem bana an için bile olumsuz konustu adamın hayatında biri olmayabilir ama aklında sen olmadıgın kesin baskası var dedi kescektim bileğimi
Ay iyiki varsınız ya bu forum bana bikac gündür en iyi gelen sey:)bak emine de bana olmaz seni hayatta aramaz dedi. 4 gün sonra adam aradı. Bence fallara olumlulara da olumsuzlara da fazla inanmamak lazım. Önce sakinleş hayatta her şey olacağına varıyor. Üzme sıkma canını hayat bu iyi kötü mucizelerle dolu, fallara sıkılmaya değmez :)
Biz bu günler için varız !Ay iyiki varsınız ya bu forum bana bikac gündür en iyi gelen sey:)
Ay iyiki varsınız ya bu forum bana bikac gündür en iyi gelen sey:)
Fallara o kadar takılma hayatta ne olacağı belli olmaz. zaten geleceği bilen bi falcı çıksa biz elli tanesine baktırmayızAy iyiki varsınız ya bu forum bana bikac gündür en iyi gelen sey:)
Ah ah zmnında elanit vardı ne dese olurdu adamın ne renk don giydiğini bilirdi allah rahmet eglesin
o girdiginde yakaladim ama kahve atmistim,pisman oldum sonra tarot atmadigima..hatta dedim fal sorusunda soruma cevap vermedi bu kahve fali diye..cevap olarak ses linki gondermis ve 5 dk.lik kendisi bir acilim yapmisti..Reiki super ya..ama keske tarot atsaydim
Böle birini bulmak lazım su bakan cok ii bakan 300 500 kıycam anı cuk bilsin kafi o kdr darlandım belirsizlikten:/ olumlu konusuolar gelinlik bakıorum alex gibisi denk gelio oturup aglıorum ay ben hunilik oldum:/
Evet kaderi allah bilir tabi ama düşün caresizliği utanmasam adama msj atcam cnm bütcemi sarsıosun sen ne ayaksın desem mesela:)))Kendini fallara fazla kaptırıp psikolojini bozma derim. Fal için ağlamak çok mantıklı bir davranış değil bence. Kader diye bi şey varsa onu falcılar yazmıyor emin ol.
evet ya onlarda bizim gibi insanlar çok takılmamak lazım canım.Fallara o kadar takılma hayatta ne olacağı belli olmaz. zaten geleceği bilen bi falcı çıksa biz elli tanesine baktırmayız
Evet kaderi allah bilir tabi ama düşün caresizliği utanmasam adama msj atcam cnm bütcemi sarsıosun sen ne ayaksın desem mesela:)))
Ya bi hafta önce patladım ztn ama bu konular acılınca cvp vermio 15 gün sora yine msj atıo dizi filme döndü konusmuo asla bu konuyu playboy bozuntusu inş gay olur! :)ya at gitsin mesajı cok cok ciddiyim at,konuş,netleştir,önüne bak. Olmazsa üzülür yine yoluna bakarsın. Oldu mu olmadı mı seviyor mu sevmiyor mu bunalımı cok fena. Bak sana çok samimi tek pişmanlığımı söyleyeceğim: yazın konusmamak. O kadar pişmanım ki keşke konuşsaydım. Olurdu ya da olmazdı. Tek bildiğim ben çok daha çabuk yoluma bakardım. Şimdi niye yapmıyorsun diyeceksin, başka bir şehirde yaşıyor artık ve ben de olursa çok üzüleceğimi düşündüğüm için uzak duruyorum. Bu süreci burada forumda takılarak atlatıyorum. Elinde fırsat varken yoluna bak bence. Sürüncemede kalmaktansa olumsuz sonuc net daha hayra :)
Ya bi hafta önce patladım ztn ama bu konular acılınca cvp vermio 15 gün sora yine msj atıo dizi filme döndü konusmuo asla bu konuyu playboy bozuntusu inş gay olur! :)
Ah kuzum fobik diil bnm olcana karatopragın olsun mantıgı:)) şimdi bi kızı sevse üzülürüm ama gay olsa ay demekki tercihi baska der avunurum hahaşimdi kaşla göz arasında homofobiye kaymasaydı durum, iyiydi=)
Asla diil bi dolu arkadasım var ben haklı bi sebep buluorum istememesine:))birine kızgınlığını "gay olmasını dileyerek" mi belli ediyorsun? "gaylik" senin için çok negatif bir şey olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?