Binnaz Abla

Ah kuzum fobik diil bnm olcana karatopragın olsun mantıgı:)) şimdi bi kızı sevse üzülürüm ama gay olsa ay demekki tercihi baska der avunurum haha

başka oğlanı sevince üzülmez misin=D kol kola girmişler falan. ha kız ha oğlan ne fark eder=)

Ya bi hafta önce patladım ztn ama bu konular acılınca cvp vermio 15 gün sora yine msj atıo dizi filme döndü konusmuo asla bu konuyu playboy bozuntusu inş gay olur! :)

yine bir dengesiz adam vakıası ile baş başayız Ne diyeyim Allah hepimizin gönlüne göre versin ya ben yine bir depresifleştim bir sigara yakıp geleyim

Kızlar bir de benim şöyle bir sorunum var. Herkese her şeyi anlatıyorum. Ya bir düşününce ulan herkese anlatmışım çenem hiç durmuyor. Kırk kere yapma diyorum yine yapıyorum yine yapıyorum Eminenin tutturduğu 2 şeyden biri. Biri gözlük taktığım ki lens takıyorum ama bozuk onu bilmiş Diğeri de sen bu işi çok dillendirmişsin

Böle birini bulmak lazım su bakan cok ii bakan 300 500 kıycam anı cuk bilsin kafi o kdr darlandım belirsizlikten:/ olumlu konusuolar gelinlik bakıorum alex gibisi denk gelio oturup aglıorum ay ben hunilik oldum:/
Canım sen niye bu kadar ciddiye alıyorsun ki.. Gönlünü ferah tut.. Hiç üzülmeee.. Ee ne derler fala inanma falsızda kalma

Kızlar burdaki yorumlara istinaden karena nın fal ücretinin iadesini istedim hemen iade ettiler, valla tespit eden arkadaşları tebrik ediyorum helal olsun ne diyeyim :)
Keske geri istemeseydim ben ne olumlu yorumdu gittim alex e baktırdım bak delirdim sardım heryere:)

Aa hadi ya :/ reiki'yi yakalayınca kahve atmayı düşünüyodum. Çünkü daha önce katina ve tarot baktırmıştım bir de kahvesini denemek istiyorum ama iyi değil sanırım?
canim bende ayni dusunceyle kahve attim ama tarotu kesinlikle en iyisi..gelirmi acaba yaaa

arkadaşlar gerçekten böyle herkese, bu kadar çok, hele de parayla fal baktırılmaz. benim bu forumda bu kadar dolaşmamın sebebi gerçekten bu işi layığıyla yapan tek tük kişileri bulup nadir olarak onlara baktırmaktır mesela.
bugüne kadar sadece kritik durumlarımda selena'ya baktırırdım. şimdi de yiğit'i keşfettim. birkaç arkadaşa da söyledim, yiğit'e fal baktırdıktan sonra başkasına baktıranlara şaşıyorum.
gerçekten gördüğüm en iyi falcı.

Cnm ben yiğite ohoo ne zmn baktırdım cok tatlıdır anı bilir ama o pembe tablo bende foss coktı ne yazıkki.. Ki bi kere diil bilir defalarca baktırdım.. Kurtuluş var bi onun tarzını seviorum gercekci daha cok..

Cnm ben yiğite ohoo ne zmn baktırdım cok tatlıdır anı bilir ama o pembe tablo bende foss coktı ne yazıkki.. Ki bi kere diil bilir defalarca baktırdım.. Kurtuluş var bi onun tarzını seviorum gercekci daha cok..

peki sorular sordun da onlara mı pembe tablo çizdi yoksa sen hiçbir şey söylemeden, hiçbir detay vermeden mi konuyu bilip olumlu konuştu?

bir de şöyle bir şey var. hayatın bazı dönüm noktaları var ve kişinin hayatına dair bazı keskin gerçekler var. benim baktırdığım fal onlara yönelikti, belki o yüzden net ve kesin cevap aldım.
daha gündelik olaylarda, daha dönemlik kafaya takılan şeylerde işler her an değişebilir, falcılar o yüzden o tip konularda gelecek hakkında başarılı olamayabilirler.

ya baktırılmaz demişsin ya bir de yorumlarını biliyorum senin yanılmıyorsam araştırıyorsun astrolojiydi,katinaydı vs gerçekten fal baktırmak durumu olumsuzlaştırıyor mu ? Yani selenanın dediği gibi fazla fal nasibi uzaklaştırabilir mi ? Sen ne düşünüyorsun merak ettim :)

kesinlikle hele de enerjisi iyi olmayan birine fal baktırmak sizin de üzerinizde o negatif enerjinin toplanmasına sebep oluyor, sonra bir de o negatif enerjiden arınmakla uğraşmanız gerekiyor.
olmuştur size de mutlaka. bir falcıyla konuşursunuz, fal baktırırsınız, daha o anda başınız ağrımaya başlar mesela... sonuçta bu işlerle ilgilenen birçok falcıda, kendileri farkında olsun ya da olmasın, bazı tür varlıklar var ya da o tip varlıklarla bağlantıları var. ve bu varlıkların enerjisi genelde çok pozitif değil.
bir de şunu her zaman derim, gelecek için sonsuz olasılık vardır. siz hangisini seçip inşa ederseniz, yaşadığınız gelecek o olur.
o yüzden geleceği kodlamanın hele de negatif kodlamanın hiç manası yok.
yani bir adam senin için doğru kişi değildir, gerçekten "ruh eşin" değildir, senin ona sevgin de anlık bir şeydir, onun da sana hisleri kuvvetli değildir, ayrısınızdır... böyle biriyle zaten gelecekte beraber olmayı hayal etme konusunda ısrarcı ya da beklenti içinde olmanın manası yoktur. yani anı iyi bilen biri size anlık durumu güzelce anlatmışsa, geleceği anlatmasına gerek yoktur artık. sizin için doğru olmayan biriyle seçmek zaten artık sizin elinizdedir. ya da "doğru kişi" olmadığı halde hala onunla olan ilişkiden alınacak dersler vardır, öğrenilecek şeyler vardır, bir şekilde o ilişkinin peşinden gidersiniz ve daha ileriki bir zamanda biter o ilişki. ama bunların hepsi sizin elinizdedir.
o yüzden zaten falcıların gelecekle ilgili çok yorum yapmasına müsaade bile etmemek lazım bence.
çünkü o sizin elinizde. siz neyi seçerseniz o olacak.

ben falı sadece, gerçekten gündelik dışı, hani tabiri caizse film gibi sorunların ilişkiye balta vurduğu ve kafanızın karıştığı, hem kendi hislerinizden hem karşı tarafın hislerinden emin olamadığınız dönemlerde kafayı netleştirmek için, nadir başvurulacak bir şey olarak görüyorum.
ondan sonrasını nasıl inşa edeceğiniz yine size kalmış.
ya da bazen bir adım atarsınız mesela. yani bir şeyleri inşa edersiniz ama inşa ettiğiniz şeylerin sonucunu görmek biraz zaman alır. o bekleme süreçlerinde insan biraz bunalabiliyor. yine işinin ehli kişilerden, zaten temeli atılmış, inşa edilmiş şeylerin ne zaman sonuçlanacağına dair birkaç ipucu almak, birkaç şey duymak insanın kafasındakileri yerli yerine oturtuyor. bekleme sürecinin daha sakin geçmesine sebep oluyor.
ama gerçekten günde bilmem kaç fal, haftada bilmem kaç fal... olmaz. doğru sonuç da vermez.

Cnm soruda sordum anlatmadıklarım sormadanda söledikleri oldu ama yok olmadı arıcak dio arıo yalan yok ama bnm adam manyak arıcak ztn.. Diğer konular hiç cıkmadı.. İlk basta yiğit delisiydim sora cok uzun zmnda olmayınca soğudum.. He anı bilir severim o ayrı.. Bildi diyeni coktur ama bnm enerjimdende olmus olabilir..

Aynen ben de senin gibi bir çok olasılık olduğunu düşünüyorum. Enerji olayında da çok haklısın. Ben çok başka sonuçlanabilecek bir şeyi enerji meselesiyle değiştirdiğimi düşünüyorum. Farklı tepkiler verdim. Ben de hiç fal baktırmak istemiyorum. Anı net olarak bilmiş birinden anı öğrenip,fal işini noktalayacağım. Zaten uzun zamandır tek tük atıyorum. Ben aslında isteyip istemediğimi bile kestiremiyorum. Ama bu fal işi insanın yolunu saptırıyor. Gerçekten bırakmak gerekli artık bunu iliğime kemiğime kadar hissediyorum :)

bir de şey de önemli, astrolojik göstergeler. mesela şu an merkür gerilemesi dönemindeyiz. bu dönem hem içimize dönüp kendi duygularımızı tahlil etmek, gerçekten ne istediğimize karar vermek için çok elverişli hem de mars balık burcunda olduğu için, özellikle duygusal konularda yarım kalmış şeylerin tekrar su yüzüne çıkması ve çözüme kavuşturulması olasılığı yüksek.
o yüzden şu aralar yapılacak en öncelikli şey, kişinin kendi iç sesini ve kendisinin gerçekten ne istediğini dinlemesi.

ben mesela bu hafta baktırdım bi fal. gerçekten esaslı bi fal baktırdım. artık kendime kart bile çekmiyorum. akışı rahat bırakmak lazım bir noktadan sonra.

Anı öğrenmem lazım, anı merak ediyorum. Sonra ben de akışına bırakacağım. Çok yoruldum. Beni çocuktan çok kendim,akışına bırakamamam ve fallar yordu. Kendimize napıyoruz biz ya

ahanda ihtiyacım olan şey Benim ne istediğimi netleştirmem lazım. Bu dönem içime yoğunlaşayım o zaman :)

kesinlikle katılıyorum,evet falcılarında olumsuz enerjisi var,günde kaç kişinin ağırlığını alıyorlar ve bize yükleniyor,biz onları görmesekte sonuçta bir enerji alış verişi yapıyoruz,en basiti iletişim kuruyoruz,öyle falcılar varki,fal baktıran kişinin daha öncesinde rüyasına giren falcılar var,bunu falcı bilmiyor oda farkında değil,evren aslında her şeyi hazırlıyor,
evt bir falcının anı bilmesi zaten yeterlidir,çünkü gelecekte ne yaşayacağımızı hiç birimiz bilemeyiz,bu gün sevgiliyi beklerken yarın başka birine sırılsıklam aşık olabiliriz,aslında bazı şeyler boşluk ve takıntı haline geliyor,aslında arkadaşın dediği gibi sen onu geçmişte sevdin,baktın bir şey olmuyorsa onu sürümcemeye dayamanın hiç anlamı yok sendeki artık sevgiden çıkmıştır ve boşluk ve boş bir bekleyiştir.bencede,
bilmiyorum sevenede sevgiyede saygım sonsuzdur bunuda belirmek isterim sadece olacağı istemek en doğrusu diye düşünüyorum.

şu da var, insan gerçekten konsantre olunca, bilmek ve algılamak istediği her şeyi kendi kendine algılayabiliyor. mesela karşı tarafın ne hissettiğini mi öğrenmek istiyorsunuz? her türlü parazit düşünceden arınıp kendi kendinize kalarak konsantre olun, bir şekilde hissedeceksiniz. durugörü, duruişiti vs. denilen şeyler var ya... herkesin yapabileceği şeyler bunlar aslında.
evrende her sey birbirine bağlı. sadece evrenin dilini mümkün olduğunca çözmek lazım. bu da bir şekilde oluyor. bir formulü, somut bir kuralı yok ama bir şekilde yapabilir bunu herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…