Alex bir arkadaşımıza kahvede unut bunu adamı,katina da aşık bu adam sana diyen yiğidimiz değil mi
Valla bilemicem bana an için bile olumsuz konustu adamın hayatında biri olmayabilir ama aklında sen olmadıgın kesin baskası var dedi kescektim bileğimi
Ilk paragrafta olana benzer bir durum icinde kaldim ve gelecekten ziyade o anda neler oldugu ve hisleri konusunda bilgi sahip olmak adina fal gonderdim ancak fal gayet olumluyken cevap olumsuz ve kisisel gorus ile birlikte negatifti cok sinirlenmistim bu sebeple gelecegi negatif olarak kodlamama konusuna cok katiliyorum hadsiz falcilar olabiliyorkesinlikle hele de enerjisi iyi olmayan birine fal baktırmak sizin de üzerinizde o negatif enerjinin toplanmasına sebep oluyor, sonra bir de o negatif enerjiden arınmakla uğraşmanız gerekiyor.
olmuştur size de mutlaka. bir falcıyla konuşursunuz, fal baktırırsınız, daha o anda başınız ağrımaya başlar mesela... sonuçta bu işlerle ilgilenen birçok falcıda, kendileri farkında olsun ya da olmasın, bazı tür varlıklar var ya da o tip varlıklarla bağlantıları var. ve bu varlıkların enerjisi genelde çok pozitif değil.
bir de şunu her zaman derim, gelecek için sonsuz olasılık vardır. siz hangisini seçip inşa ederseniz, yaşadığınız gelecek o olur.
o yüzden geleceği kodlamanın hele de negatif kodlamanın hiç manası yok.
yani bir adam senin için doğru kişi değildir, gerçekten "ruh eşin" değildir, senin ona sevgin de anlık bir şeydir, onun da sana hisleri kuvvetli değildir, ayrısınızdır... böyle biriyle zaten gelecekte beraber olmayı hayal etme konusunda ısrarcı ya da beklenti içinde olmanın manası yoktur. yani anı iyi bilen biri size anlık durumu güzelce anlatmışsa, geleceği anlatmasına gerek yoktur artık. sizin için doğru olmayan biriyle seçmek zaten artık sizin elinizdedir. ya da "doğru kişi" olmadığı halde hala onunla olan ilişkiden alınacak dersler vardır, öğrenilecek şeyler vardır, bir şekilde o ilişkinin peşinden gidersiniz ve daha ileriki bir zamanda biter o ilişki. ama bunların hepsi sizin elinizdedir.
o yüzden zaten falcıların gelecekle ilgili çok yorum yapmasına müsaade bile etmemek lazım bence.
çünkü o sizin elinizde. siz neyi seçerseniz o olacak.
ben falı sadece, gerçekten gündelik dışı, hani tabiri caizse film gibi sorunların ilişkiye balta vurduğu ve kafanızın karıştığı, hem kendi hislerinizden hem karşı tarafın hislerinden emin olamadığınız dönemlerde kafayı netleştirmek için, nadir başvurulacak bir şey olarak görüyorum.
ondan sonrasını nasıl inşa edeceğiniz yine size kalmış.
ya da bazen bir adım atarsınız mesela. yani bir şeyleri inşa edersiniz ama inşa ettiğiniz şeylerin sonucunu görmek biraz zaman alır. o bekleme süreçlerinde insan biraz bunalabiliyor. yine işinin ehli kişilerden, zaten temeli atılmış, inşa edilmiş şeylerin ne zaman sonuçlanacağına dair birkaç ipucu almak, birkaç şey duymak insanın kafasındakileri yerli yerine oturtuyor. bekleme sürecinin daha sakin geçmesine sebep oluyor.
ama gerçekten günde bilmem kaç fal, haftada bilmem kaç fal... olmaz. doğru sonuç da vermez.
Ilk paragrafta olana benzer bir durum icinde kaldim ve gelecekten ziyade o anda neler oldugu ve hisleri konusunda bilgi sahip olmak adina fal gonderdim ancak fal gayet olumluyken cevap olumsuz ve kisisel gorus ile birlikte negatifti cok sinirlenmistim bu sebeple gelecegi negatif olarak kodlamama konusuna cok katiliyorum hadsiz falcilar olabiliyor
tam şimdi şöyle bir söz okudum.
"daima kötümserliğe meyilli olan negatif insanlardan uzak durun. bu tip insanlar negatif bir ruh taşırlar. problem, onların kendilerinden mutlu olmamalarıdır."
gitsinler kendi karanlıklarıyla yaşasınlar. gerçekten çok büyük risk olmayacak kişilere fal baktırmak. negatif bir insana bırak fal baktırmayı, sadece onun yanında olmak ya da onla sohbet etmek bile insanın enerjisini emiyor.
saçmalama canım yaaa.. ne ağlamasıoturdum ağlıyorumm. herşeye babama ve şu yaşadıklarımaa belki babam hayatta olsaa şuann yine kendimii ezdirirdimm ama olmadığı içinn o yüzdenn eziliyorumm gibii allah kaynanamaaa merhamet verirmii bilmemm ama ben aklımıı oynatmadann iyi şeylerr olsunn
yok be kuzumm ne duasıı kadınna bişii yapmadımm tek derdiii başıboşş olmamm 3 kadınn aynı evdee olmamızzz tekk derdii buu annemdenn cok saygıı gösterdimmm onaa ben ama anlaynn nerdee bylee fesatt bi kadınn yok gerçekteennn hergünn bi olayy bugünndee annemm benimm yüzümdenn sustuu kadınaa sinirlenipp annemee çatıyorumm benimkinedee acıdımm bugünn oda napsınn kadınn oyuncuuu offfsaçmalama canım yaaa.. ne ağlamasıne yaptı, bişey mi yptı yine ?? alla allaaa derdi nedir bu hatunun anlamıyorum ya..anneler çocuklarının huzuru için dua ederler benim bildiğim, çok paylaşamayacaksa baştan çocuğu evden dışarı salmasaymış
bu bende mesela su sekilde isliyor surekli,icimden bir ses sunu yap veya yapma diyor..dinleyincede dogru cikiyor..şu da var, insan gerçekten konsantre olunca, bilmek ve algılamak istediği her şeyi kendi kendine algılayabiliyor. mesela karşı tarafın ne hissettiğini mi öğrenmek istiyorsunuz? her türlü parazit düşünceden arınıp kendi kendinize kalarak konsantre olun, bir şekilde hissedeceksiniz. durugörü, duruişiti vs. denilen şeyler var ya... herkesin yapabileceği şeyler bunlar aslında.
evrende her sey birbirine bağlı. sadece evrenin dilini mümkün olduğunca çözmek lazım. bu da bir şekilde oluyor. bir formulü, somut bir kuralı yok ama bir şekilde yapabilir bunu herkes.
ben artık nerdeyse demirbaş falcılarımı belirledim sayılır 3 yıla yakın bir fal macerasından sonra. Ama şunu söyliiim, Marple falcı değil ama benim durumlarda karşı tarafları hep iyi analiz edebilen biri olmuştur.. bu gerçekten enerji ve hissiyat işi sanırım.
Canimmm tesekkur ederim bu sekilde sana bir nebze farkli bir bakis acisi getirebildiysem ne mutlu banaben artık nerdeyse demirbaş falcılarımı belirledim sayılır 3 yıla yakın bir fal macerasından sonra. Ama şunu söyliiim, Marple falcı değil ama benim durumlarda karşı tarafları hep iyi analiz edebilen biri olmuştur.. bu gerçekten enerji ve hissiyat işi sanırım.
Canimm bir seye bakmiyorum ki sadece sohbet esnasinda ortaya cikan birsey
sana msj atıyorum tatlım, bi bakarsınCanimmm tesekkur ederim bu sekilde sana bir nebze farkli bir bakis acisi getirebildiysem ne mutlu bana
Canimm bir seye bakmiyorum ki sadece sohbet esnasinda ortaya cikan birsey
evet bende katılıyorum,kahvede belki falcı bunu yapabilir,ancak yarot ve katinada kartlar öylebir geliyorki ben bu falın sonunun ne olacağını faldan anlamadığım halde tahmin edebiliyorum,falcıda bakıyor,tabiki esaslı bir falcı ise bu kartları eline bir alıyor söylüyorda söylüyor,şimdi kartlar bu kadar olumsuzken,falcı derse bu işin sonu çok güzel olacak,işte o zamanda olmuyor,kendi hissi yokmu kartlar kötü diye yorumu niye olumsuz yaptı diye düşünüyorum,burada en önemlisi kartların yorumunu yapmak,bazen kartlarım bana güzel geliyor,ama yorumcu bunun yine esaslıysa falcı,yine olmayacağını hissediyor,biz kartları iyi sanıyoruz,evet kahvede bunu yapar ama kartlarda yapamaz diye düşünüyorum,fal baktıra baktıra kartların dilini çözer olduk,aslında gerçek ortadayken sadece bazen acısını falcıdan alabiliyoruz,tabiki kartların ne dediğini bilmeyen yorumcularda var,bilmeyenler zaten pembeci oluyor.Ilk paragrafta olana benzer bir durum icinde kaldim ve gelecekten ziyade o anda neler oldugu ve hisleri konusunda bilgi sahip olmak adina fal gonderdim ancak fal gayet olumluyken cevap olumsuz ve kisisel gorus ile birlikte negatifti cok sinirlenmistim bu sebeple gelecegi negatif olarak kodlamama konusuna cok katiliyorum hadsiz falcilar olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?