Canimm hic fala gerek yok her zaman burdayim cherry ilede dertlesiriz arada ama akreplerle aramda da bir anlayis koprusu kurulur benim urminacimAhahahaha Marple, bence sen falcı ol kuzum, her hafta Cherryle ben geliriz sana :))))
Tamam canim bakarim elbettesana msj atıyorum tatlım, bi bakarsın
MissCherryBlossom nööörrrrüüüyyyooonnn pampaaa bakıyorumda ıyıyce hapısane kuşu oldun banlardan kurtulamaz oldun benle dalga gectın bak ne hallere düştün
canim ya eminenin ciktigi dedigin sey muhim birsey miydi dandikmi?banada tutarda emine ondan merak ettimMissCherryBlossom nööörrrrüüüyyyooonnn pampaaa bakıyorumda ıyıyce hapısane kuşu oldun banlardan kurtulamaz oldun benle dalga gectın bak ne hallere düştün
yuhhhh benım ban puanımı gecmışsınAhahahhaha cakalsin panpaGun gecmiyor ki banlanmayayim.
Gecen ay 3 kere banlanmisimBu ay sadece 1 kere, bak iyi gitmisim
ayın 12 sınde benımkınden bı haber alıcaksın dedı bı kac gun sonra benımkının facesını karıstırırken kardes gıbı oldugu kuzenlerıyle arasının fena sekılde bozuldugunu gordumkı gunahım kadar sevmezdım kuzenlerını bu cıktı canımcanim ya eminenin ciktigi dedigin sey muhim birsey miydi dandikmi?banada tutarda emine ondan merak ettim
heee :) e bu da birsey,insallah daha guzelleri cikarayın 12 sınde benımkınden bı haber alıcaksın dedı bı kac gun sonra benımkının facesını karıstırırken kardes gıbı oldugu kuzenlerıyle arasının fena sekılde bozuldugunu gordumkı gunahım kadar sevmezdım kuzenlerını bu cıktı canım
insallah hep beraberheee :) e bu da birsey,insallah daha guzelleri cikar
yalniz bana boyle net tarih vermedi emine ya,sadece bir defa 3 ssat veya 3 gune dek olacak dedigi birsey o gun oldu,sonradan hep 10 gun falan dedi minimumayın 12 sınde benımkınden bı haber alıcaksın dedı bı kac gun sonra benımkının facesını karıstırırken kardes gıbı oldugu kuzenlerıyle arasının fena sekılde bozuldugunu gordumkı gunahım kadar sevmezdım kuzenlerını bu cıktı canım
Ona bende baktırmıştım cokda begenmıştım ama tarıh hıc vermedıgı için beklemede dıye kenarda duruyo falı Aşk Tarotu yeşim miydı adı neydiAhahahhaha cakalsin panpaGun gecmiyor ki banlanmayayim.
Gecen ay 3 kere banlanmisimBu ay sadece 1 kere, bak iyi gitmisim
Bu arada cikan fal haberiyle karsisinizdayim. Falalemde Ask Tarotu diye bir hatuna Agustosta baktirmisim. Tesadufen dun okudum, %85i cikmis.
hah simdi birde bu cikti :)Ona bende baktırmıştım cokda begenmıştım ama tarıh hıc vermedıgı için beklemede dıye kenarda duruyo falı Aşk Tarotu yeşim miydı adı neydi
Buaradaa hoşgeldinnnnn arkadasımmOna bende baktırmıştım cokda begenmıştım ama tarıh hıc vermedıgı için beklemede dıye kenarda duruyo falı Aşk Tarotu yeşim miydı adı neydi
Bu arada hoşgeldın arkadasımmmOna bende baktırmıştım cokda begenmıştım ama tarıh hıc vermedıgı için beklemede dıye kenarda duruyo falı Aşk Tarotu yeşim miydı adı neydi
Alex fal sepetine baktoran varmı? Bana bi fal bakmış olumsuz ötesi sonuna allahta senin cezanı versin yazsaymış tam olcakmıs:)) dedikleri cıkıomu acil help yorum istioring!
Dimi :))))) aynen her sanıye bırını türetip sonra ıtınayla yok edıyoruz:)) ama misscherryme katılıyorum ıyı bır yorumcuydu..sımdı okudum yorumunu nokta atışları varmış..hah simdi birde bu cikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?