Binnaz Abla

MissCherryBlossom nööörrrrüüüyyyooonnn pampaaa bakıyorumda ıyıyce hapısane kuşu oldun banlardan kurtulamaz oldun benle dalga gectın bak ne hallere düştün

Ahahahhaha cakalsin panpa Gun gecmiyor ki banlanmayayim.

Gecen ay 3 kere banlanmisim Bu ay sadece 1 kere, bak iyi gitmisim

Bu arada cikan fal haberiyle karsisinizdayim. Falalemde Ask Tarotu diye bir hatuna Agustosta baktirmisim. Tesadufen dun okudum, %85i cikmis.

MissCherryBlossom nööörrrrüüüyyyooonnn pampaaa bakıyorumda ıyıyce hapısane kuşu oldun banlardan kurtulamaz oldun benle dalga gectın bak ne hallere düştün
canim ya eminenin ciktigi dedigin sey muhim birsey miydi dandikmi?banada tutarda emine ondan merak ettim

canim ya eminenin ciktigi dedigin sey muhim birsey miydi dandikmi?banada tutarda emine ondan merak ettim
ayın 12 sınde benımkınden bı haber alıcaksın dedı bı kac gun sonra benımkının facesını karıstırırken kardes gıbı oldugu kuzenlerıyle arasının fena sekılde bozuldugunu gordumkı gunahım kadar sevmezdım kuzenlerını bu cıktı canım

heee :) e bu da birsey,insallah daha guzelleri cikar

yalniz bana boyle net tarih vermedi emine ya,sadece bir defa 3 ssat veya 3 gune dek olacak dedigi birsey o gun oldu,sonradan hep 10 gun falan dedi minimum

Ona bende baktırmıştım cokda begenmıştım ama tarıh hıc vermedıgı için beklemede dıye kenarda duruyo falı Aşk Tarotu yeşim miydı adı neydi

hah simdi birde bu cikti :)
Dimi :))))) aynen her sanıye bırını türetip sonra ıtınayla yok edıyoruz:)) ama misscherryme katılıyorum ıyı bır yorumcuydu..sımdı okudum yorumunu nokta atışları varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…