Binnaz Abla

Dimi :))))) aynen her sanıye bırını türetip sonra ıtınayla yok edıyoruz:)) ama misscherryme katılıyorum ıyı bır yorumcuydu..sımdı okudum yorumunu nokta atışları varmış..
evet canim,ama epeydir girmiyor anlasilan,neyseki :)

incesaz3506 ayy canim keske bana da alex ciksaydi oyle guzek bir faldi ki..hem hersyimi bilmisti hemde sevglmle baristirip evlilik yoluna sokmustu ama kasim tarhni vermisi 2 ay daha bitti ustune.s ciks..
Cıkmadımı yani sana inş banada cıkmaz yok ya ztn bilen yok anı bilsin ytr.. Ztn iki ihtimal var sectiğimiz kartlara göre kötüyse yok iyiyse evet diolar hisli biri lazım.. Bugün aslıya gitcem sizden duydum dönünce nasıl yazarım:)

incesaz3506 ayy canim keske bana da alex ciksaydi oyle guzek bir faldi ki..hem hersyimi bilmisti hemde sevglmle baristirip evlilik yoluna sokmustu ama kasim tarhni vermisi 2 ay daha bitti ustune.s ciks..

Ya hep olumsuzlar çıkıyor bende bıraktım artık fal stmayı olmuyorsa ustelemeyeceğim

Ya hep olumsuzlar çıkıyor bende bıraktım artık fal stmayı olmuyorsa ustelemeyeceğim
Bugun telefn faturam yenilenecek..vlla hic kmseye atasim gelmyr cunku hicbi dedikleri cikmiyor .s ben attkcada cikmayacak yani belli.s bende biraktm arrk 15 gndur hic atmadim benm icin mucize yani

Bugun telefn faturam yenilenecek..vlla hic kmseye atasim gelmyr cunku hicbi dedikleri cikmiyor .s ben attkcada cikmayacak yani belli.s bende biraktm arrk 15 gndur hic atmadim benm icin mucize yani

bende tutarım tutarım kendimi, sonra dayanamayıp hoop birine atınca çorap söküğü gibi devamı geliyor.

Kızlar daha önce burda yazılmıştı aslı diye bi kız kadıköyde diye tam yeri nerde bilen varmı?

Selamlar :) daha çok yeniyim burda ben. Özellikle güvendiğiniz isim hangi sitede ismi nedir? ona göndermek istiyorum falımı.

Venusamberi bekleyen varsa bugün kahvesini açacakmış, enerjisi tutanlara duyurulur.. ben de atabilirim aslında da şu kahve yapma-içme işinden üşeniyorum

Venusamberi bekleyen varsa bugün kahvesini açacakmış, enerjisi tutanlara duyurulur.. ben de atabilirim aslında da şu kahve yapma-içme işinden üşeniyorum
Bende isterimde havamda degilim sen ayisigina atmismiydin aslinda iyi tespitleri var cnm

Canim kim o falcilarin ya son kez soyle guzel bi fal dinleyip fal macerami kapatmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…