- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
evet canim,ama epeydir girmiyor anlasilan,neyseki :)Dimi :))))) aynen her sanıye bırını türetip sonra ıtınayla yok edıyoruz:)) ama misscherryme katılıyorum ıyı bır yorumcuydu..sımdı okudum yorumunu nokta atışları varmış..
kıyamam sana yaaa incesazım benim
Bana çıktı
Cıkmadımı yani sana inş banada cıkmaz yok ya ztn bilen yok anı bilsin ytr.. Ztn iki ihtimal var sectiğimiz kartlara göre kötüyse yok iyiyse evet diolar hisli biri lazım.. Bugün aslıya gitcem sizden duydum dönünce nasıl yazarım:)incesaz3506 ayy canim keske bana da alex ciksaydi oyle guzek bir faldi ki..hem hersyimi bilmisti hemde sevglmle baristirip evlilik yoluna sokmustu ama kasim tarhni vermisi 2 ay daha bitti ustune.s ciks..
incesaz3506 ayy canim keske bana da alex ciksaydi oyle guzek bir faldi ki..hem hersyimi bilmisti hemde sevglmle baristirip evlilik yoluna sokmustu ama kasim tarhni vermisi 2 ay daha bitti ustune.s ciks..
Bugun telefn faturam yenilenecek..vlla hic kmseye atasim gelmyr cunku hicbi dedikleri cikmiyor .s ben attkcada cikmayacak yani belli.s bende biraktm arrk 15 gndur hic atmadim benm icin mucize yaniYa hep olumsuzlar çıkıyor bende bıraktım artık fal stmayı olmuyorsa ustelemeyeceğim
Bugun telefn faturam yenilenecek..vlla hic kmseye atasim gelmyr cunku hicbi dedikleri cikmiyor .s ben attkcada cikmayacak yani belli.s bende biraktm arrk 15 gndur hic atmadim benm icin mucize yani
Kızlar daha önce burda yazılmıştı aslı diye bi kız kadıköyde diye tam yeri nerde bilen varmı?
halitağa caddesindeymiş. altıyol boğaya çıkan cadde. altıyola gidince sorarsın caddeyi canım.hemen caddenin başındaymış.Kızlar daha önce burda yazılmıştı aslı diye bi kız kadıköyde diye tam yeri nerde bilen varmı?
Süpersiniz kızlar ya:))halitağa caddesindeymiş. altıyol boğaya çıkan cadde. altıyola gidince sorarsın caddeyi canım.hemen caddenin başındaymış.
Bende isterimde havamda degilim sen ayisigina atmismiydin aslinda iyi tespitleri var cnmVenusamberi bekleyen varsa bugün kahvesini açacakmış, enerjisi tutanlara duyurulur.. ben de atabilirim aslında da şu kahve yapma-içme işinden üşeniyorum
ayışığına hiç atmadım canım ya denenebilir mi sence ? ben böyle "ay"lı "medyum"lu falcılara nedense güvenemiyorum.. medyumselena istisna çıktı bi tekBende isterimde havamda degilim sen ayisigina atmismiydin aslinda iyi tespitleri var cnm
Venüsü çok ama çok beğendim :)Venusamberi bekleyen varsa bugün kahvesini açacakmış, enerjisi tutanlara duyurulur.. ben de atabilirim aslında da şu kahve yapma-içme işinden üşeniyorum
nokta atışı var mıydı ? genel olarak nasıldı? benim oldu baya baktırmayalı..onu da beğenen ya tam beğeniyor ya da hiiiç beğenmiyor. ortasını görmedimVenüsü çok ama çok beğendim :)
Sana özelden yazayım bununokta atışı var mıydı ? genel olarak nasıldı? benim oldu baya baktırmayalı..onu da beğenen ya tam beğeniyor ya da hiiiç beğenmiyor. ortasını görmedim
ben artık nerdeyse demirbaş falcılarımı belirledim sayılır 3 yıla yakın bir fal macerasından sonra. Ama şunu söyliiim, Marple falcı değil ama benim durumlarda karşı tarafları hep iyi analiz edebilen biri olmuştur.. bu gerçekten enerji ve hissiyat işi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?