- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
aynen copy past yapayım sana daBana da yaz kiz merak ettim
ben de isteriimmaynen copy past yapayım sana da
canım aslında dün de yazmıştım da benim falcılar listemi demisrbaşları: Saraylıhanım, Nesibe, Yiğit, Venüs Amber, Ester. Selena, Ugga. Ama fiyatları da tuzlu bunların işte. Daha orta kararlardan Jelizerose, Naazz var ama buradan birisi Jelizanin copy-paste yaptığını yazmıştı bi daha göndermedim onun üzerine.Canim kim o falcilarin ya son kez soyle guzel bi fal dinleyip fal macerami kapatmam lazim
Suan ist da deglm ama asliyi cok merak edyrum tatil dnsu ilk firaatta bende gidicemCıkmadımı yani sana inş banada cıkmaz yok ya ztn bilen yok anı bilsin ytr.. Ztn iki ihtimal var sectiğimiz kartlara göre kötüyse yok iyiyse evet diolar hisli biri lazım.. Bugün aslıya gitcem sizden duydum dönünce nasıl yazarım:)
Canm bu kizin baktigi cafenin adi falan yok muhalitağa caddesindeymiş, istiklal cafenin karşısıymış.
urminaa seninle enerjilerimiz tutuyo sanırım sen venüsü beğenmiş miydincanım aslında dün de yazmıştım da benim falcılar listemi demisrbaşları: Saraylıhanım, Nesibe, Yiğit, Venüs Amber, Ester. Selena, Ugga. Ama fiyatları da tuzlu bunların işte. Daha orta kararlardan Jelizerose, Naazz var ama buradan birisi Jelizanin copy-paste yaptığını yazmıştı bi daha göndermedim onun üzerine.
Ben ay isigina atmstm ama cikmadi dedigi yazdan ocak subat zamanini vermisti ocak btti subatta da bsey olcagni sanmyrum ztn.s kizlar ilkkez selena ya su fali attim 5. Siradayim ne zaman doner acaba.sayışığına hiç atmadım canım ya denenebilir mi sence ? ben böyle "ay"lı "medyum"lu falcılara nedense güvenemiyorum.. medyumselena istisna çıktı bi tek
selena, vakti oldukça giriyor siteye. min.2 gün veriyorum falının gelmesine.. bugün boş günü ise ancak bakar. onda da günde 3-4 ü pek geçmiyordu.. ama sonuçta beklemene değebilir, seveni çokBen ay isigina atmstm ama cikmadi dedigi yazdan ocak subat zamanini vermisti ocak btti subatta da bsey olcagni sanmyrum ztn.s kizlar ilkkez selena ya su fali attim 5. Siradayim ne zaman doner acaba.s
bermudacım, ben Venüsü beğenirim, en son kış başlamadan atmıştım ona da sonra pek girmedi zaten ama cidden enerji meselesi.. onu tavsiye ettiğim arkadaşlardan 5 kişiden 3ü beğendi. 2 si asla beğenmedi. 3ün arasında hatta bir oğlan var, çocuk aşık mı oldu Venüse nedirurminaa seninle enerjilerimiz tutuyo sanırım sen venüsü beğenmiş miydin
waaaw ask3 çok pahalıymış yaaHadi bakalim cok merak edyrum emineyi telafi etsin ya kimse bahsetmiyor ama ben telwe de.ask3 e baktirmistm uzun suredir cddi anlamda hosuma gden tek falciydi nesibleti sunlari bunlari kat yani .s bence o kiz ilerde ii unlenecek
Yok kiz pahali degldi.s fiyat mi arttrmis iki begendik dye.s.s. ben tarot atmistim 15 tlydi.s aynen karakter analizi cok iyiydi ben bde ruyamida yorumlatmistim ikisi 15 di iste bakalim marta kadr arayacak demisti iliskinn neden bttgnide iyi bilmisti ama en ilgncime giden baristiktan sonra bu adam donduktwn snra soyle soyle davranabilir demisti orda agzim acik kaldi..cok begenmistm ben yaniwaaaw ask3 çok pahalıymış yaa
nedir yani olayı ? suyla mı destekliyor? nokta atışı var mıydı ?
yürek acıma parmak bastın ! enn sinir olduğum şey fal beklemekNeden bir fal 2-3 günde cevaplanır ki? saçma değil mi kızlar
Canlar asliya gittik evet analiz cok iyiydi yani gecmiste ne olmus is ask ne varsa doktu gelecek icin bisey diyemem biraz havada bana gore enerji belki bilemiyorum arkadasiminki daha iyiydi meselaSuan ist da deglm ama asliyi cok merak edyrum tatil dnsu ilk firaatta bende gidicem
Ben oneriyorum canim cogu falcidan yuksek hisleri var emin oldumayışığına hiç atmadım canım ya denenebilir mi sence ? ben böyle "ay"lı "medyum"lu falcılara nedense güvenemiyorum.. medyumselena istisna çıktı bi tek
Canim ozelden yazarmisinCanlar asliya gittik evet analiz cok iyiydi yani gecmiste ne olmus is ask ne varsa doktu gelecek icin bisey diyemem biraz havada bana gore enerji belki bilemiyorum arkadasiminki daha iyiydi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?