Binnaz Abla

Bu arada asli kahveyle bakiyor ama bu kadar gecmisin bilinmesi kahve falindan cikacak gibi degil arkadaslar ve ben dediklerinizin olmasi cok zor dedikce ben burdayim gorusuruz dedi kendinden cok emin

bayanın durugörüsü var demek ki. bu kadar emin konuşuyor demek... iyice merak ettim şimdi.. size olacaklar konusunda yakın tarih verdi mi peki?

Arkadaşlar , az önce kahve piri behfi diye birine baktırdım. durumumu olduğu gibi anlattı. gelecek için söylediğine bakıcaz bakalım...

Enerji fali soranlar Luna06 yi mi soruyorsunuz?

Vallahi baktirin derim, her seyi biliyor, ani super biliyor. Kardesime de soyledim begendim diye, o da baktirdi. Kardesime herif icin, hayatinda uzun siyah sacli baska biri var , onunla cinsellik yasiyor demis. Vallahi dogru.

@zezii gibi aile boyu baktiriyoruz artik biz de

Duru goru kesinlikle var diyorumya bu kadar detay kahve falindan cikarilamaz cunku

kahve falından gelecek en fazla 1-2 hafta gözükür. eğer falcının hisleri varsa, zamanı biraz daha öteleyebilir ama durugörü bakanlar geçmişede geleceğe de iyi bakar. var böyle kabiliyetli insanlar.

kahve falından gelecek en fazla 1-2 hafta gözükür. eğer falcının hisleri varsa, zamanı biraz daha öteleyebilir ama durugörü bakanlar geçmişede geleceğe de iyi bakar. var böyle kabiliyetli insanlar.

Canım valla ben geleceği görene daha rastlamadım anı bilip uyduruyor hepsi
Bem karşımdakinin ne duşunduğunu bilen birini bile bulamadım bir yılda :'(

ben de beğenirdim luna'yı da bana baktığı son fal çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…