Canım valla ben geleceği görene daha rastlamadım anı bilip uyduruyor hepsi
Bem karşımdakinin ne duşunduğunu bilen birini bile bulamadım bir yılda :'(
geleceği tutturanlar çok az, ama söylediklerinin yüzde yüzünü tutturan yok... Falcının her dediğine de kaptırmamak gerek, sonrasında üzülmemek için..
Lunaninda anda basarili oldugunu dusunuyorum,bende enerji fali baktirmistim cidden cok begendim,erkek arkadasimla aramizdaki ozel seyleri bile bilmisti..ama gelecek pek dedigi gibi gelismedi olaylar,cok tezat bir durumda olmadi ama o ısrarla oturup beklersem adamın beni arayacağını vs soylemisti,sarayli kendisi adım atacak gibi gorunmuyor,bir olayla konusacaksıbız sanki dedi ve oyle gelistiben de beğenirdim luna'yı da bana baktığı son fal çıkmamış
o kim?Arkadaşlar , az önce kahve piri behfi diye birine baktırdım. durumumu olduğu gibi anlattı. gelecek için söylediğine bakıcaz bakalım...
aha kanıma girdin :))))Enerji fali soranlar Luna06 yi mi soruyorsunuz?
Vallahi baktirin derim, her seyi biliyor, ani super biliyor. Kardesime de soyledim begendim diye, o da baktirdi. Kardesime herif icin, hayatinda uzun siyah sacli baska biri var , onunla cinsellik yasiyor demis. Vallahi dogru.
@zezii gibi aile boyu baktiriyoruz artik biz de
Geleceği bildiklerine inanmıyorum zaten de en azından karşımdaki kişinin beynini okuyanı yok. Herkes pembe tablocu. Ben biri var hoşlanıyorum değince hepsi başlıyor o da seni seviyor zart zurtYemiyorum tabi
Venüse ben de imzamı atarımLuna06 & Venusamber diyorum nacizane :)
yamiba diye bi sitede buldum.o kim?
benim ilk falım gayet uzundu ama ikincisi kısaydı Lunada.. enerjisini hiç denemedimVenüse ben de imzamı atarımluna için zor tutuyorum kendimi :)) Cherry diğer falları mı enerji mi dersin?
Venüse ben de imzamı atarımluna için zor tutuyorum kendimi :)) Cherry diğer falları mı enerji mi dersin?
benim ilk falım gayet uzundu ama ikincisi kısaydı Lunada.. enerjisini hiç denemedim
varmı böyle bir fal nasıl ne şekilde bakılıyorLunaninda anda basarili oldugunu dusunuyorum,bende enerji fali baktirmistim cidden cok begendim,erkek arkadasimla aramizdaki ozel seyleri bile bilmisti..ama gelecek pek dedigi gibi gelismedi olaylar,cok tezat bir durumda olmadi ama o ısrarla oturup beklersem adamın beni arayacağını vs soylemisti,sarayli kendisi adım atacak gibi gorunmuyor,bir olayla konusacaksıbız sanki dedi ve oyle gelisti
yamiba diye bi sitede buldum.
Biz enerji baktirdik.
:))) güldürdün beni valla sağolbiliyorum o siteyi ordan kimseye baktırmadım bulaşmamak için. fiyatları bir tuhaf, 15.90, 13,90, 14,90 sanki sezon sonu indirim fiyatları gibi..
yemin ediyom kaşınıyoruz bu siteler mantar gibi türeyecek. ben o sitenin adından hiç olumlu enerji almadımyamiba diye bi sitede buldum.
venus kesinlikle karsidakinin zihnini iyi okuyor..cok fazla gelecek soylemedi zaten bana hicbir zaman,en fazla onumuzdeki 1-2 ayi ki bence en azindan durust bu konuda,gordugu kadarini soyluyorVenüse ben de imzamı atarımluna için zor tutuyorum kendimi :)) Cherry diğer falları mı enerji mi dersin?
Denemek farz oldubenim ilk falım gayet uzundu ama ikincisi kısaydı Lunada.. enerjisini hiç denemedim
var ama nasil bakiliyor acikcasi bilmiyorum,suya bakar gibi birseydir heraldevarmı böyle bir fal nasıl ne şekilde bakılıyor
Tutamayacam kendimi lunanın enerjisiyle altın vuruş yapıp köşeme çekileyim artık :))))Biz enerji baktirdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?