Binnaz Abla

Canım valla ben geleceği görene daha rastlamadım anı bilip uyduruyor hepsi
Bem karşımdakinin ne duşunduğunu bilen birini bile bulamadım bir yılda :'(

geleceği tutturanlar çok az, ama söylediklerinin yüzde yüzünü tutturan yok... Falcının her dediğine de kaptırmamak gerek, sonrasında üzülmemek için..

geleceği tutturanlar çok az, ama söylediklerinin yüzde yüzünü tutturan yok... Falcının her dediğine de kaptırmamak gerek, sonrasında üzülmemek için..

Geleceği bildiklerine inanmıyorum zaten de en azından karşımdaki kişinin beynini okuyanı yok. Herkes pembe tablocu. Ben biri var hoşlanıyorum değince hepsi başlıyor o da seni seviyor zart zurt Yemiyorum tabi

ben de beğenirdim luna'yı da bana baktığı son fal çıkmamış
Lunaninda anda basarili oldugunu dusunuyorum,bende enerji fali baktirmistim cidden cok begendim,erkek arkadasimla aramizdaki ozel seyleri bile bilmisti..ama gelecek pek dedigi gibi gelismedi olaylar,cok tezat bir durumda olmadi ama o ısrarla oturup beklersem adamın beni arayacağını vs soylemisti,sarayli kendisi adım atacak gibi gorunmuyor,bir olayla konusacaksıbız sanki dedi ve oyle gelisti

aha kanıma girdin :))))

Geleceği bildiklerine inanmıyorum zaten de en azından karşımdaki kişinin beynini okuyanı yok. Herkes pembe tablocu. Ben biri var hoşlanıyorum değince hepsi başlıyor o da seni seviyor zart zurt Yemiyorum tabi

tamam sen inanma belki seviyordur ne biliyon, çekiniyodur, açılamıyodur. pozitif ol be yaw

varmı böyle bir fal nasıl ne şekilde bakılıyor

Venüse ben de imzamı atarım luna için zor tutuyorum kendimi :)) Cherry diğer falları mı enerji mi dersin?
venus kesinlikle karsidakinin zihnini iyi okuyor..cok fazla gelecek soylemedi zaten bana hicbir zaman,en fazla onumuzdeki 1-2 ayi ki bence en azindan durust bu konuda,gordugu kadarini soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…