- 23 Ağustos 2012
- 51.926
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.936
- 898
Cherry be sen aylar önce greta ya yollamıştın yorumlamadı mı sana noldu o iş
Sen de inşallah önce sevdiceğine sonra da gretana kavuşursun kuzumCherry be sen aylar önce greta ya yollamıştın yorumlamadı mı sana noldu o iş
tamam sen inanmabelki seviyordur ne biliyon, çekiniyodur, açılamıyodur. pozitif ol be yaw
Sen de inşallah önce sevdiceğine sonra da gretana kavuşursun kuzum
Bilmem o kadar ama hızlılar. Öyle günlerce beklemedim valla...:)yemin ediyom kaşınıyoruz bu siteler mantar gibi türeyecek. ben o sitenin adından hiç olumlu enerji almadım
Yorumlamadi, uzakta gorunuyordu yatti vallahi keske baksaydi
Keşke ben yine atmayı düşündüm onlara mesaj gidiyormuş ama o zaman da bakmamış yine bakmaz atmayımah gretam ya geç buldum çabuk kaybettim
Kızlar aslıya gidenler aslı ile online lar arasında benzer konusan varsa yazabilir mi ? Bir de vallahi şu aslışa diyin bir telefonla bari baksın, ben istanbula kısa vadede gelemem ki ay kırk yılda bir falcı bulduk o da online bakmıyor
Ya ben falkulubu ve yamiba gibi tüm falcıları 7 24 online falcıları olanlara hiç güvenmiyorum[/QUOTEhiç o duruma dikkat etmemiştim valla haklısın
Aslında ben de öyle ama başka bir çarem de pek yok. Siteler dışında...Ya ben falkulubu ve yamiba gibi tüm falcıları 7 24 online falcıları olanlara hiç güvenmiyorum
Aslında ben de öyle ama başka bir çarem de pek yok. Siteler dışında...
Burda görüntülü var ama.Canım o sitelerde sesli falda olmuyor nerden bilebilir ki insan kandırılmadığı daha guvenilir sitelere baktırmalısın bence
Burda görüntülü var ama.
Her zaman online olmuyorlarmış olduklarında görüntülü bakıyorlarmış. ben denemedim. :) sadece kahve baktırdımAa bilmiyordum denedin mi nasıl herkesten önce geçmişler goruntuluye :)
ben katina atmışım tatlım lunayaSen ne baktirdin faldas insan?
Canım sen yolladnmi enerji falini ne istiyor o falda acaba kart falan sectin miTutamayacam kendimi lunanın enerjisiyle altın vuruş yapıp köşeme çekileyim artık :))))
Çin tekniği karete gibi ismi var.sert tepebiliryemin ediyom kaşınıyoruz bu siteler mantar gibi türeyecek. ben o sitenin adından hiç olumlu enerji almadım
Takıl peşime kuzum. battı balık yan gider. bişeycik istemiyo. isim doğum tarihi o kadarCanım sen yolladnmi enerji falini ne istiyor o falda acaba kart falan sectin mi
sendee bacımm site bilmiyonn yamibayıı oncaa yıldırr fal baktırıyomm ben duymadımm maşalahh sen hemen bulmuşsuunnBurda görüntülü var ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?