Binnaz Abla

Kızlar aslıdan geliorum soktayım.. Son zmnlarımın en iisi derim net.. Anımı gecmişimi ailemi full tek kelime etmedim bildi.. Ki bnm hayatım karısık bi dönem ayrı yasadım onu bile söledi.. Suan oturdugum evin babamın doğdugu ev oldugunu bile söledi:/ gelecek için bilemiorum ama iddalı konustu cıkarsa yazarım.. Baktıranların yorumlarını alalım:))

Yorumlamadi, uzakta gorunuyordu yatti vallahi keske baksaydi

Keşke ben yine atmayı düşündüm onlara mesaj gidiyormuş ama o zaman da bakmamış yine bakmaz atmayım ah gretam ya geç buldum çabuk kaybettim

Kızlar aslıya gidenler aslı ile online lar arasında benzer konusan varsa yazabilir mi ? Bir de vallahi şu aslışa diyin bir telefonla bari baksın, ben istanbula kısa vadede gelemem ki ay kırk yılda bir falcı bulduk o da online bakmıyor

Cnm benim kısa zaman verdi cıkarsa yazıcam ona göre değerlendirirsiniz. Telefonunu aldım ama telde bakamam ben yoruluorum dedi.. Cıkarsa adresini kaybetmemek için aldım..

Burda görüntülü var ama.
sendee bacımm site bilmiyonn yamibayıı oncaa yıldırr fal baktırıyomm ben duymadımm maşalahh sen hemen bulmuşsuunn kızlarrr şimdii baktımm saçma sapann fiyatlarrr buda binnazınn canlıı fal gibii taksimetree gibii yolacakk bi siteye benziyoo geçinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…