kuzummm banadaaa hepsiniii açmışlarrr avlayacakk birinii bekliyorlarrr gibi geliyooYa ben falkulubu ve yamiba gibi tüm falcıları 7 24 online falcıları olanlara hiç güvenmiyorum
Kuzum valla tatildeyim ben ama forumu takipteyim telwede bekleyen bir falim var suan o gelsinde luna konusunda kanima girdiniz valla sonra atabilirimTakıl peşime kuzum. battı balık yan gider. bişeycik istemiyo. isim doğum tarihi o kadar
Sorma bende enerjimi yedim bitirdim luna altın vuruş olacakKuzum valla tatildeyim ben ama forumu takipteyim telwede bekleyen bir falim var suan o gelsinde luna konusunda kanima girdiniz valla sonra atabilirim
Bu aralar enerjim iyiydi ya fallar bozuyor
deep çok sıra var mı kuzum ?? 5 ten az mı çok mu ? uffffffffff valla bekleyemiyciiiiimmmTakıl peşime kuzum. battı balık yan gider. bişeycik istemiyo. isim doğum tarihi o kadar
az bitanemdeep çok sıra var mı kuzum ?? 5 ten az mı çok mu ? uffffffffff valla bekleyemiyciiiiimmm
deepim, falın gelince bize bir sıralama yapar mısın baktırdığın falcıların tutturma oranlarına göre.. ona göre atıcamaz bitanem
Canim enerji falimi attin bende farkli bir fal istiyorum gelince yazda atayim bari biktim kahve tarottanTakıl peşime kuzum. battı balık yan gider. bişeycik istemiyo. isim doğum tarihi o kadar
Bende durumu hepsi tutturdu nesibe ve barkiel dışında :)))) gelecek beklemede. alayının tarihileri bile aynıdeepim, falın gelince bize bir sıralama yapar mısın baktırdığın falcıların tutturma oranlarına göre.. ona göre atıcam
Tamam bitanemCanim enerji falimi attin bende farkli bir fal istiyorum gelince yazda atayim bari biktim kahve tarottan
hayret o açelya bunu nasıl tutturmauşaçelya tuğranın bir falı çıktı,arkadaşıma herkes tarih vermiş,ama açelya seni bu kişi 5 gün içerisinde arayacak görüşeceksiniz demiş ve gerçekten 5 inci gün aramış şu anda görüşüyorlar ilerisi ne olur bilinmez elbette.
haber vermek istedim
Son baktıranlar pek memnun değil. arat istersen forumdaKizlar kerem avsar hakkinda ne dusunuyorsunuz
açelyayı bende beğenirim,olumsuzu bile zor söyleyenlerden,demekki o günde günündeymiş ve müthiş bi sezgi demek istiyorumhayret o açelya bunu nasıl tutturmauş
YABİMA ne yaaa,o nasıl isim bana yamyamları anımsattıYa ben falkulubu ve yamiba gibi tüm falcıları 7 24 online falcıları olanlara hiç güvenmiyorum
Şaşırdım açelyanın performansına :))) o zaman sen başka falcı arama bence canım. Açelya geliştirmiş demek ki kendini tarihi bile tutturur hale gelmişaçelyayı bende beğenirim,olumsuzu bile zor söyleyenlerden,demekki o günde günündeymiş ve müthiş bi sezgi demek istiyorum
Katılıyorum sana canııım ya hiç de kinaye yokŞaşırdım açelyanın performansına :))) o zaman sen başka falcı arama bence canım. Açelya geliştirmiş demek ki kendini tarihi bile tutturur hale gelmiş
Daha ben onun tutarlı bi falına denk gelmedim bak tarihi bile tutturur olmuş. Benim falım tam skandaldıKatılıyorum sana canııım ya hiç de kinaye yokbence de madem enerji tutmuş devam
(Ben beğenmemiştim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?