bende de bu sekilde gozukuyor
Şu mesajına çok sevindim
Beyzacığım anladın sen beni..
Hangi bakımdan sevindiğini bilmiyorum ama..
Şu mesajına çok sevindim
Beyzacığım anladın sen beni..
Arkadaşa olumsuz konuşmuş,oda etkilenmişti
Senin açıklamalarından sonra diyorum ki ben Beyzacığım salla gitsin bu bayanı
Sen benden daha çok etkilendin ama tatlım :)) tamamm o zamaannn salladık gitti :))
Demek ki yakın bir zamanda açılacak bu da bi gelişme belki bugün olur olmalı yani ne faceden ne twitterdan bir açıklama var Sezen Aksu'dan Tükeneceğiz şarkısını bizlere ithaf ediyorum artık
Arkadaşa olumsuz konuşmuş,oda etkilenmişti
Senin açıklamalarından sonra diyorum ki ben Beyzacığım salla gitsin bu bayanı
ahahaha hemde ne tukenmek!!telwede 48 saat arayla bedava fal hizmetinden faydalandim tavsiye ederim en azindan iyi geliyor
Buuuu hangiiii bayannn acebaa
Gönderdim bende promosyon ama onlara da kaç saatte bakılıyor ki benimki hala beklemede hem gelen cevap 4-5 satır artı alakasız yani bana gelenler öyleOrda doğru düzgün kimse yok mu? kiraze12 ye baktırdım iki kez ve memnun kaldım ama sanki çok olumlu konuşuyor söyledikleri şuan için çok uzak benim için, ama o yakın bir zaman söylüyor olacak diyor bilmiyorum yine baktırsam mı, çoğu da bir acayip zaten geçenlerde birininkinden memnun kalmadım sorularıma cevap yok birtanesine olacak demiş diğer dedikleri günlük burç yorumlarından kopyalanmış gibi herkese uyan genel şeyler iade istedim bana diyor ki : "Başına öyle bir şey gelir ki sen bile altından kalkamazsın hakkımı yeme" lafa bak ya
Sen benden daha çok etkilendin ama tatlım :)) tamamm o zamaannn salladık gitti :))
Aynen Tatlım..Zaten herşey Allah'tan. Şurda biraz olsun moral olsun diye giriştiğimiz bu fal olayında ,ne diye biri olumsuz konuşuyor diye etkilenelim
acayip kindar bir yorum.Benim en son gelen bedava falim binnazdan gelen bazi fallardan iyiyid dermisim:))) kiraza bana bakti da seste bir sorun mu vardi cok yuvarlayarak konusuyor o yuzden surekli kulaklikla dinliyorum bana olumlu ama olumsuzda konusmus.olumsuzu cok naif sekidle soylemis
Yine kirazeye göndericem herhalde beklemekten sıkıldım Falsepeti hala aktif değil, Binnazda istediklerimden gelen yok ah ne bu halim
Ben de gönderdim bugün Kiraze'ye.. Tam formunda maşallah yine içimi açtım benim :)
Gönderdim bende dayanamayıp bekliyorum bakalım sana dediklerinden çıkanlar oldu mu bana çok güzel şeyler söylemişti ama gün geçtikçe iyice umutsuzluğa kapılıyorum
Bana dedigi "olacak" dedigi bisey oldu, "olmayacak, bekleme" dedigi birsey de gercekten olmadi.. Asil bekledigim sey icin verdigi zaman da kisa sayilacak bir sure :) insallah o da olur :)Gönderdim bende dayanamayıp bekliyorum bakalım sana dediklerinden çıkanlar oldu mu bana çok güzel şeyler söylemişti ama gün geçtikçe iyice umutsuzluğa kapılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?