- 23 Ağustos 2012
- 51.926
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.929
- 898
Şaşırdım açelyanın performansına :))) o zaman sen başka falcı arama bence canım. Açelya geliştirmiş demek ki kendini tarihi bile tutturur hale gelmiş
bizi yiceklerrrYABİMA ne yaaa,o nasıl isim bana yamyamları anımsattı
Bence deSallayip tutturmus bence tesadfen
Şaşırdım açelyanın performansına :))) o zaman sen başka falcı arama bence canım. Açelya geliştirmiş demek ki kendini tarihi bile tutturur hale gelmiş
beğenirim ama,benim durumuma açelya falan çare bulamaz herhalde,kibarlığı yumuşaklığı sakinliği hoş,sezgileride var,ama ben daha açık yorumcuları tercih ediyorum,açelyaya arada baktırıyorum,tek yorumcuya bağlı kalmamak gerekir,elif ışıkta tutturdumu tutturuyor,kesirada öyle ancak olacağın yada olmuşun önüne hiç kimse geçemiyor,arada dinlediklerim var.Şaşırdım açelyanın performansına :))) o zaman sen başka falcı arama bence canım. Açelya geliştirmiş demek ki kendini tarihi bile tutturur hale gelmiş
tutmuş işte arkadaşlar çıkanları yazın dediğiniz için paylaştım,demekki oluyor tutabiliyor,
niyee alındınn bacımm yaz tabii tarihh bilee tutmuşş senn gerçekteen başkaa falcıı bakmaatutmuş işte arkadaşlar çıkanları yazın dediğiniz için paylaştım,demekki oluyor tutabiliyor,
en bir kaç profili olanalardan adildir diye düşünüyorum fal işi sallama işidir,falcı ne hissederse atar zaten,oda sallamış tutmuş diyebiliriz,iyi günündeymiş galiba.
kızlarr falsepetinee ay diye biri gelmişş50 tll ablamm denicemm diyoo bu kızdaa hepp yükselerdee
bendee dedimmm amaa dinleyecekk gibi durmuoo kuzummoyyy o para verilir mi ya
kız, o sabah 70 ti, 50ye mi çekmişbendee dedimmm amaa dinleyecekk gibi durmuoo kuzumm
yok canım ben n,ye alınayımki,sizlerde burada bazı şeyleri paylaşıyorsunuz illaki tutmuş deyince böylemi söylenmesi gerekir,babamın kızı değilya sonuçta oda falcı,ben ne falcılar duydum.yok çok iyi içini okuyor diyenleride gördüm ama hiç geleceği tutramıyorlar,anack onları dinlerken bir şeyler alabiliyorsak önemli olanada bu zaten,olmayacak diyeni yere vuruyoruz,olacak diyene her gün gidiyoruz,gerçeğide kabul etmek gerekir,ben artık açelyaya gitsem ne olacakki,ben benim durumumu bildikten sonra kaç yazarki,sadece buda dahil yorum aldığım bazı falcılar var,oda artık arada anlık durumları merak ettiğim için,yoksa ben bir gelecek falan beklemiyorum,niyee alındınn bacımm yaz tabii tarihh bilee tutmuşş senn gerçekteen başkaa falcıı bakmaa
hadii yaaaa 50 yazıyoo kuzumm 70i görmedimm insafamıı gelmişşkız, o sabah 70 ti, 50ye mi çekmiş
MissCherryBlossom cherry kuzumm yazmışsınn da şimdii bulamadımm kardeşindemii bulaştıı kız fal belasınaa
birdenn iki profilii olanlardann iyi dedin dee o tuhaf geldii kimsee ona 2. profilii var yada adil değil demediisadece zamanında baktırdıkk memnun kalmadıkk adınıı ararsan görürsünn ondann şaşırdıkkyok canım ben n,ye alınayımki,sizlerde burada bazı şeyleri paylaşıyorsunuz illaki tutmuş deyince böylemi söylenmesi gerekir,babamın kızı değilya sonuçta oda falcı,ben ne falcılar duydum.yok çok iyi içini okuyor diyenleride gördüm ama hiç geleceği tutramıyorlar,anack onları dinlerken bir şeyler alabiliyorsak önemli olanada bu zaten,olmayacak diyeni yere vuruyoruz,olacak diyene her gün gidiyoruz,gerçeğide kabul etmek gerekir,ben artık açelyaya gitsem ne olacakki,ben benim durumumu bildikten sonra kaç yazarki,sadece buda dahil yorum aldığım bazı falcılar var,oda artık arada anlık durumları merak ettiğim için,yoksa ben bir gelecek falan beklemiyorum,
aynen tutturmuş,bende sizin gibi ianamadım ancak doğru,evet tutturmuşbirkaçç profilii olanlardann daha iyi tam tarihh tutturduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?