Binnaz Abla

birdenn iki profilii olanlardann iyi dedin dee o tuhaf geldii kimsee ona 2. profilii var yada adil değil demediisadece zamanında baktırdıkk memnun kalmadıkk adınıı ararsan görürsünn ondann şaşırdıkk
ben her zaman falcının ister bilsin ister bilmesin,fala emek verdiğine inananlardanım.bu yüzdende bir kaç profili olanlar dedim,çok nadirdir falcıya kızdığım gerçekten çok baştan savma olursa buna dayanamam,fal işide emek işidir,benim durumuma gelince fazla deşmeye gerek yok,burada açelya dışında bir falcı olamayacak dedi ve başıma gelenleri ben bilmeden önce bana anlattı bunuda desem yine inanmayacağınızı biliyorum,ve evet gitti evlendi artık falcının feriştahı gelse ne fayda,evet çokmu üzgünüm değilim başlarda elbette kolay olmadı allah her kesin gönlüne göre versin,ben bana her şeyi söyleyen falcıyada inanamaıştım ancak oda günündeymiş tuttu,sen kendi derdini bilemezsen senin derdini hiç kimse bilemez vede çözemez,her şey insanın elinde olmuyorsa olmuyor zorlamanın hiçmi hiç anlamı yok fallarada para dökmenin hiç faydası yok arada sadece dinlemek ve rahatlamak içinde iyidir,fala inanma falsız kalma.

bacım celallenmee bişii demedikk yaaa fall enerjiii işii gerçekteennn sana cıkmışşş demekkii boşver diğerleriniii üzülmedee amann hepsii geçerr bendee dün ağladımm bi tonn ama geçtiii

bacım celallenmee bişii demedikk yaaa fall enerjiii işii gerçekteennn sana cıkmışşş demekkii boşver diğerleriniii üzülmedee amann hepsii geçerr bendee dün ağladımm bi tonn ama geçtiii
canım bana çıkmadı arkadaşa çıktı ama sonu yine ne olacak önemli olan o

canım bana çıkmadı arkadaşa çıktı ama sonu yine ne olacak önemli olan o
biliyorum dün gece sen ağladın,çok üzüldüm,ama takma zamanla her şey düzelir bi çoluk çocuğa karışın bak bi ryuvan olacak iyilik iki baştan olur derler sen iyi olmaya çalış kayınvalidende iyii olur hatta sana akıl bile danışır.merak etme

yok kuzummm sanmam bizee uzak olsunnn daa sağoll kızz beni düşünmüşsünn burayıı ondann seviyorumm

Se

huseyim biliyormu yahu hep gozum carpar
kuzummm tavsiyee dememm cok paraaa ama sunaa dikkat ettikk ablamlaa biz hep burda konusuyozzz fal piyasasınıı belirliyozz yaa ne zamann baksaamm falıı oluyoo onunn ayışığıdaa öyleydiii demekki biz belirlemiyozz sadecee bazıı falcılarııı istisnalarııı saymadann selena nesibe yiğit rezzan eminee venüs saraylı gibii abartıppp bi süreee yüksektee tutuyozz ama cok etkilemiyooo demekkiiii bak hüseyinn ablama cıktıı ayışığıdaa yinee cokk güzell bakıyoo kıza ne zaman baksamm 5 falıı varrr

bakınn miroskosaaa 3 falı varr fiyatta artmışş demekkii bizz kendii aramızdaa yazıyozz ve gidiyozz bu hem iyi hem kötüü yaaa güçlüyüzzz sanıyodummm ama değilmiş işteeee
miroskos'u tavsiye etmem.. hem onun da bişyleri çıkmıştı bi ara.. falcı değil o bence, hobi olarak yapıyor bu işi.. selena'ya fal atandı o sanırım..

miroskos'u tavsiye etmem.. hem onun da bişyleri çıkmıştı bi ara.. falcı değil o bence, hobi olarak yapıyor bu işi.. selena'ya fal atandı o sanırım..
kuzummm evett konustukk burdaa ama benn daha güçlüyüzz sanıyodummm değilizz iştee etkilemiyoo gerçekteennn reklammm yaptıı burdaa satış yapmışşş geçenn gördümmm ama bi işe yaramıyooo sadecee söylemekk istediğimm bir falcıyıı tepeye taşıyozzz ama bizmii gidiozz acaba sadecee cünküü etkilemiyomuşş bugünn boştumm baktımm güzelcenee üzüldümm burdann dışardann okuyupp gelmiştimm bendee ama herkess okumuyomuu o gidenler kim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…