Binnaz Abla

Onu bende begendim

yok kuzummm sanmam bizee uzak olsunnn daa sağoll kızz beni düşünmüşsünn burayıı ondann seviyorumm
evet bende uzun zamandır burayı dışarıdan takip ediyordum,sizlere arasıra katılmak istedim ve üye oldum,
hani dedinya dün gece ne yapayım elegüne rezil olmaktansa buraya yazıyorum diye,evet en doğrusu,buradki insanlar birbirlerini tanımıyordı geçmişte,ama şimdi kader birliği yapıyorlar,güzel bir şey,buranın farkı var,

Ay kizlar kerem avsar beni sinir etti ya. Canim cicim sen bilmem ne. Bide sinir oldugumu anladi dedi ki ben olumsuzu direk soyluyorum diye beni sevmezler. Lan fal adina 3 cumle kurdu sadece yoluna bak hayatina baskasi girecek bakin 3 bile etmedi 2 cumle:). Sirf laf cambazi ya. Bi gecede fali 180 derece degistiren alex bile cok cok cok daha basarili soyledigi seyler mantikli en azindan ve cok nazik bi adam. Ay neyse oyle iste kizlar sinirlendim sizinle paylasayim dedim

sakalımız yok ki ben senin mesajına cevap yazmıştım bi forumu aratsaydın kuzum

kızlar beni uyarmıştı o konuda

sakalımız yok ki ben senin mesajına cevap yazmıştım bi forumu aratsaydın kuzum

Canim fali gonderdikten sonra sormustum artik cok gecti zaten canli faldi 10 dk sonra basladi. Tam bi felaketti ya :) haftaya cuma da eve gidicem babam bacaklarimi kiricak ben bu kart ekstresini nasil acikliycam bakalim offf :))

Canim fali gonderdikten sonra sormustum artik cok gecti zaten canli faldi 10 dk sonra basladi. Tam bi felaketti ya :) haftaya cuma da eve gidicem babam bacaklarimi kiricak ben bu kart ekstresini nasil acikliycam bakalim offf :))
İyi bi falcıya danış o belki bi kılıf bulur

burdaa cok güzell arkadaşlıklarr var kuzummm herkess herkesinn falını sevmezz sahtekarr dedikk o kadarr etkilemezz yada bizz burda falcılarıı kendi aramızda yüceltipp fal atıozz o kadarr bunu anladım anladıkk ablamlaa biz burdaa sohbett ediozz falcılarr okurr ben olsamm okurumm ama gerçekten ele güne laf olmak rzil olmaktansaaa burdaa dertleşirizzz iyiki varızz kızlarrr

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere. Dua edicem senin için

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere. Dua edicem senin için
Çok teşekkür ederim Önceden olsa saçma derdim ama artık anlıyorum kafan sıkıldı mı at falını en azından için rahatlar bir süre çıkmasa bile ya da arayın sövün adamın anasına bacısına yeter ki içinizde tutmayın hiç bir şeyi sonra zarar olarak size dönüyor

100 tl'ye bakan huseyınmı cıktı???

Aynen. Her şeyin başı sağlık ve biz bunun kıymetini bilemiyoruz. İçimize attıkça, her şeyi dert ettikçe hastalık kaçınılmaz oluyo

Insallah onemli bir seyin yoktur kuzum, yarin yaz lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…