bendee dedimmm amaa dinleyecekk gibi durmuoo kuzumm
Onu bende begendimkuzummm tavsiyee dememm cok paraaa ama sunaa dikkat ettikk ablamlaa biz hep burda konusuyozzz fal piyasasınıı belirliyozz yaa ne zamann baksaamm falıı oluyoo onunn ayışığıdaa öyleydiii demekki biz belirlemiyozz sadecee bazıı falcılarııı istisnalarııı saymadann selena nesibe yiğit rezzan eminee venüs saraylı gibii abartıppp bi süreee yüksektee tutuyozz ama cok etkilemiyooo demekkiiii bak hüseyinn ablama cıktıı ayışığıdaa yinee cokk güzell bakıyoo kıza ne zaman baksamm 5 falıı varrr
evet bende uzun zamandır burayı dışarıdan takip ediyordum,sizlere arasıra katılmak istedim ve üye oldum,yok kuzummm sanmam bizee uzak olsunnn daa sağoll kızz beni düşünmüşsünn burayıı ondann seviyorumm
Cafe bilmem ama benden sana selam olsunkızlar izmirli olanlar tavsiye cafe isim verebilecekler bir selam yazabilir mi???
Daha ben onun tutarlı bi falına denk gelmedim bak tarihi bile tutturur olmuş. Benim falım tam skandaldı
sakalımız yok ki ben senin mesajına cevap yazmıştım bi forumu aratsaydın kuzumAy kizlar kerem avsar beni sinir etti ya. Canim cicim sen bilmem ne. Bide sinir oldugumu anladi dedi ki ben olumsuzu direk soyluyorum diye beni sevmezler. Lan fal adina 3 cumle kurdu sadece yoluna bak hayatina baskasi girecek bakin 3 bile etmedi 2 cumle:). Sirf laf cambazi ya. Bi gecede fali 180 derece degistiren alex bile cok cok cok daha basarili soyledigi seyler mantikli en azindan ve cok nazik bi adam. Ay neyse oyle iste kizlar sinirlendim sizinle paylasayim dedim
kızlar beni uyarmıştı o konudaAy kizlar kerem avsar beni sinir etti ya. Canim cicim sen bilmem ne. Bide sinir oldugumu anladi dedi ki ben olumsuzu direk soyluyorum diye beni sevmezler. Lan fal adina 3 cumle kurdu sadece yoluna bak hayatina baskasi girecek bakin 3 bile etmedi 2 cumle:). Sirf laf cambazi ya. Bi gecede fali 180 derece degistiren alex bile cok cok cok daha basarili soyledigi seyler mantikli en azindan ve cok nazik bi adam. Ay neyse oyle iste kizlar sinirlendim sizinle paylasayim dedim
sakalımız yok ki ben senin mesajına cevap yazmıştım bi forumu aratsaydın kuzum
İyi bi falcıya danış o belki bi kılıf bulurCanim fali gonderdikten sonra sormustum artik cok gecti zaten canli faldi 10 dk sonra basladi. Tam bi felaketti ya :) haftaya cuma da eve gidicem babam bacaklarimi kiricak ben bu kart ekstresini nasil acikliycam bakalim offf :))
burdaa cok güzell arkadaşlıklarr var kuzummm herkess herkesinn falını sevmezz sahtekarr dedikk o kadarr etkilemezz yada bizz burda falcılarıı kendi aramızda yüceltipp fal atıozz o kadarr bunu anladım anladıkk ablamlaa biz burdaa sohbett ediozz falcılarr okurr ben olsamm okurumm ama gerçekten ele güne laf olmak rzil olmaktansaaa burdaa dertleşirizzz iyiki varızz kızlarrrevet bende uzun zamandır burayı dışarıdan takip ediyordum,sizlere arasıra katılmak istedim ve üye oldum,
hani dedinya dün gece ne yapayım elegüne rezil olmaktansa buraya yazıyorum diye,evet en doğrusu,buradki insanlar birbirlerini tanımıyordı geçmişte,ama şimdi kader birliği yapıyorlar,güzel bir şey,buranın farkı var,
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere. Dua edicem senin içinYarın hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem. Korkuyorum umarım önemli bir şey yokturKızlar valla önemli değil bu işler ölüm dışında her şeye bir çare bulunuyor. Sağlık çok daha önemliymiş
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere. Dua edicem senin için
100 tl'ye bakan huseyınmı cıktı???kuzummm tavsiyee dememm cok paraaa ama sunaa dikkat ettikk ablamlaa biz hep burda konusuyozzz fal piyasasınıı belirliyozz yaa ne zamann baksaamm falıı oluyoo onunn ayışığıdaa öyleydiii demekki biz belirlemiyozz sadecee bazıı falcılarııı istisnalarııı saymadann selena nesibe yiğit rezzan eminee venüs saraylı gibii abartıppp bi süreee yüksektee tutuyozz ama cok etkilemiyooo demekkiiii bak hüseyinn ablama cıktıı ayışığıdaa yinee cokk güzell bakıyoo kıza ne zaman baksamm 5 falıı varrr
Aynen. Her şeyin başı sağlık ve biz bunun kıymetini bilemiyoruz. İçimize attıkça, her şeyi dert ettikçe hastalık kaçınılmaz oluyoÇok teşekkür ederimÖnceden olsa saçma derdim ama artık anlıyorum kafan sıkıldı mı at falını en azından için rahatlar bir süre çıkmasa bile ya da arayın sövün adamın anasına bacısına yeter ki içinizde tutmayın hiç bir şeyi sonra zarar olarak size dönüyor
evet kuzummm sadece yazdımm ama ablammm eski şerefsizin yüzüğünü satıpp fal attı cok iyide bilmiş cıktıı ablamaa pahalıı o yüzden tavsiye falan demedimmm100 tl'ye bakan huseyınmı cıktı???
Yarın hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem. Korkuyorum umarım önemli bir şey yokturKızlar valla önemli değil bu işler ölüm dışında her şeye bir çare bulunuyor. Sağlık çok daha önemliymiş
geçmiş olsunn bacımmm iyi haberlerr al allah yardımcınn olsunnYarın hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem. Korkuyorum umarım önemli bir şey yokturKızlar valla önemli değil bu işler ölüm dışında her şeye bir çare bulunuyor. Sağlık çok daha önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?