- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Canım ablanın falınn cıkasına sevındım lakın huseyın bende fena salladı onun için sordum canım..hayırlısı olsun ablacıgın içindevet kuzummm sadece yazdımm ama ablammm eski şerefsizin yüzüğünü satıpp fal attı cok iyide bilmiş cıktıı ablamaa pahalıı o yüzden tavsiye falan demedimmm
kızz hüseyinee falmıı attınn hiç yazmadınnCanım ablanın falınn cıkasına sevındım lakın huseyın bende fena salladı onun için sordum canım..hayırlısı olsun ablacıgın içind
İnşaalah sonuçlar iyi olur canım iyi düşünelim iyi olsun...Yarın hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem. Korkuyorum umarım önemli bir şey yokturKızlar valla önemli değil bu işler ölüm dışında her şeye bir çare bulunuyor. Sağlık çok daha önemliymiş
Çok teşekkür ederimÖnceden olsa saçma derdim ama artık anlıyorum kafan sıkıldı mı at falını en azından için rahatlar bir süre çıkmasa bile ya da arayın sövün adamın anasına bacısına yeter ki içinizde tutmayın hiç bir şeyi sonra zarar olarak size dönüyor
ayışığını ben cok beğendimm kuzummm sesliydiii epeyy bildiii hüseyin ablama öyle şeyler yaptırmadııı tarihlii faldıı iademi verdilerr sanaaa demekki vermişş cünküüü ben bidefaaa iadee demiştim zeustaa vermediler yorumcuu veriooo vermedii dedilerr demekk 44 dakikaası gitmişş sendee para vermedinnn hüseyini sevdimm ben ya baktırmam o kadar paraya ama 44 dakikaa konuşuyoo demekk ablama yarım saatten fazlaa fal baktıı enerji falan zırvaladıı amaa dediğide cıkmış helal olsun yine diomm tavsiye falan demem cünkü cok para kimine uyan kimine uymazzKızlarrrr Ayışığı ve Hüseyın hakkında:: canlar ben ıkısınede baktırdım ayışıgına 3 kez, hüseyıne 1 kez ve hüseyının yorumunu gerı istedım tamamıyle astrolojık bır faldı aılemın karakterını anlattı dogruydu ama 100 tl'ye bunu dınlemek sacma gelmıştı,ve enerjıden bahsedıp sonundada gozunu kapa herkesı affet gıbı uzun bi sey yaptırıyo,şöylekı yok kendınızı bı evde dusunun odalardan gecın affedın fılan gıbı bısey yaptırdı, ve bana cokkk sacma geldı.mutlaka bıcok yorumcudan fazla EMEK vermıştı hıc bı sozum yok ama ne sorularımın cevabından upuzak bır yorumdu ve ucretı fazla dıye gerı ıstemıştım verdılerde.tamamıyle pozıtıf enerjı uzerıne bır soylesıydı daralmıştım dınlerken 41 dakkıkaydı abartmıyorum ve ınanın sadece sohpetti 100 tl olmasa gerı ıstemıcektım 41 dak ugraşmış dıye ama anlatamam cocuklugumdan geldı fılan ayy daralmıştım.fal degıldı kesınlıkle.Ayışıgına gelınce ılk falı yazılıydı ve cok negatıftı.sonra seslıye gectı
kuzummm hisanaaa bacımızaa bana değillGecmiş olsunn canımm
bacım hemenn yazz valla merakta koma bizi allah yardımcınn olsunn kuzummÇok teşekkür ederim herkese. Yarın yazarım buraya yine. Kendinize iyi bakın kimse için üzülmeyin deeeğmiyoor çünküüÖnemli olan sizsiniz. Siz kendinize değer vermezseniz elin adamı hayatta vermezz
Aynen canım bende ıade ısterken hep bı burkuldu içim ama cok para ve gercekten yorum degıldı. Yorumcu olarak ıade etmesı buyuk bı ıyı nıyettı evet ama oda farkettı sanırım benim durumumu cunku soru kısmındakı hıc bışeye cvp veremedı ve ılk falı yollarken yazdıgım konu 44 dakka yoktu keşke yollama sansım olsa dınlesenız.ama asla boş degıldır emınım bende olmadı.ayışıgo dedayışığını ben cok beğendimm kuzummm sesliydiii epeyy bildiii hüseyin ablama öyle şeyler yaptırmadııı tarihlii faldıı iademi verdilerr sanaaa demekki vermişş cünküüü ben bidefaaa iadee demiştim zeustaa vermediler yorumcuu veriooo vermedii dedilerr demekk 44 dakikaası gitmişş sendee para vermedinnn hüseyini sevdimm ben ya baktırmam o kadar paraya ama 44 dakikaa konuşuyoo demekk ablama yarım saatten fazlaa fal baktıı enerji falan zırvaladıı amaa dediğide cıkmış helal olsun yine diomm tavsiye falan demem cünkü cok para kimine uyan kimine uymazz
cok gecmış olsunnnÇok teşekkür ederim herkese. Yarın yazarım buraya yine. Kendinize iyi bakın kimse için üzülmeyin deeeğmiyoor çünküüÖnemli olan sizsiniz. Siz kendinize değer vermezseniz elin adamı hayatta vermezz
telden yazıyorum nasıl zorlanıyorum anlatamam tam yazarken tortumu herneyse o reklama degıyo elım satfa gıdıyo cıldırıcam sırf reklam sayfası olmuş bızım sıte:))) buarafa sagol uyarın içinkuzummm hisanaaa bacımızaa bana değill
kuzumm sadece reklamlardan kazanıyozz diyee bişii yazmışlarr amann derdimiz bu olsunnTe
telden yazıyorum nasıl zorlanıyorum anlatamam tam yazarken tortumu herneyse o reklama degıyo elım satfa gıdıyo cıldırıcam sırf reklam sayfası olmuş bızım sıte:))) buarafa sagol uyarın için
Sagl canimmmbarista cafey imiş.
Luna 06 nerdeydi canimmEnerji fali soranlar Luna06 yi mi soruyorsunuz?
Vallahi baktirin derim, her seyi biliyor, ani super biliyor. Kardesime de soyledim begendim diye, o da baktirdi. Kardesime herif icin, hayatinda uzun siyah sacli baska biri var , onunla cinsellik yasiyor demis. Vallahi dogru.
gollom gibi aile boyu baktiriyoruz artik biz de
Yarın hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem. Korkuyorum umarım önemli bir şey yokturKızlar valla önemli değil bu işler ölüm dışında her şeye bir çare bulunuyor. Sağlık çok daha önemliymiş
beğenirim ama,benim durumuma açelya falan çare bulamaz herhalde,kibarlığı yumuşaklığı sakinliği hoş,sezgileride var,ama ben daha açık yorumcuları tercih ediyorum,açelyaya arada baktırıyorum,tek yorumcuya bağlı kalmamak gerekir,elif ışıkta tutturdumu tutturuyor,kesirada öyle ancak olacağın yada olmuşun önüne hiç kimse geçemiyor,arada dinlediklerim var.
tellwe canımLuna 06 nerdeydi canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?