Binnaz Abla

evet kuzummm sadece yazdımm ama ablammm eski şerefsizin yüzüğünü satıpp fal attı cok iyide bilmiş cıktıı ablamaa pahalıı o yüzden tavsiye falan demedimmm
Canım ablanın falınn cıkasına sevındım lakın huseyın bende fena salladı onun için sordum canım..hayırlısı olsun ablacıgın içind

Canım ablanın falınn cıkasına sevındım lakın huseyın bende fena salladı onun için sordum canım..hayırlısı olsun ablacıgın içind
kızz hüseyinee falmıı attınn hiç yazmadınn valla yarımm saat falan bakmışş ablamaa emekk vermişş cıktıdaa gerçektenn bizce profesyonelll tamm yaniii sana uymamışş yazıık olmuşş

İnşaalah sonuçlar iyi olur canım iyi düşünelim iyi olsun...

Canim cok gecmis olsun ya insallah onemli bisey yoktur haber ver bize de

Kızlarrrr Ayışığı ve Hüseyın hakkında:: canlar ben ıkısınede baktırdım ayışıgına 3 kez, hüseyıne 1 kez ve hüseyının yorumunu gerı istedım tamamıyle astrolojık bır faldı aılemın karakterını anlattı dogruydu ama 100 tl'ye bunu dınlemek sacma gelmıştı,ve enerjıden bahsedıp sonundada gozunu kapa herkesı affet gıbı uzun bi sey yaptırıyo,şöylekı yok kendınızı bı evde dusunun odalardan gecın affedın fılan gıbı bısey yaptırdı, ve bana cokkk sacma geldı.mutlaka bıcok yorumcudan fazla EMEK vermıştı hıc bı sozum yok ama ne sorularımın cevabından upuzak bır yorumdu ve ucretı fazla dıye gerı ıstemıştım verdılerde.tamamıyle pozıtıf enerjı uzerıne bır soylesıydı daralmıştım dınlerken 41 dakkıkaydı abartmıyorum ve ınanın sadece sohpetti 100 tl olmasa gerı ıstemıcektım 41 dak ugraşmış dıye ama anlatamam cocuklugumdan geldı fılan ayy daralmıştım.fal degıldı kesınlıkle.Ayışıgına gelınce ılk falı yazılıydı ve cok negatıftı.sonra seslıye gectı hadı dedım bıkez daha denıyım cok basarılı bır karakter analızı sahane bı yasanmışlık anlatıldı gelecek ıcın dedıgı tarıh cıkmadı.ama dedıgı gıbı gıttı olaylar,pembe tablo cızmedıgı ıcın benımkıde aramadıgı için falın yorumuda o dogrultuda olunca ne cıktı ne cıkmadı denır..yalnız olayı detaylı anlatırsanız bıraz yorum katıyo bılgınıze.kredınız varsa 1 kez deneyın ama fazlada bışey beklemeyın derım

ayışığını ben cok beğendimm kuzummm sesliydiii epeyy bildiii hüseyin ablama öyle şeyler yaptırmadııı tarihlii faldıı iademi verdilerr sanaaa demekki vermişş cünküüü ben bidefaaa iadee demiştim zeustaa vermediler yorumcuu veriooo vermedii dedilerr demekk 44 dakikaası gitmişş sendee para vermedinnn hüseyini sevdimm ben ya baktırmam o kadar paraya ama 44 dakikaa konuşuyoo demekk ablama yarım saatten fazlaa fal baktıı enerji falan zırvaladıı amaa dediğide cıkmış helal olsun yine diomm tavsiye falan demem cünkü cok para kimine uyan kimine uymazz

Çok teşekkür ederim herkese. Yarın yazarım buraya yine. Kendinize iyi bakın kimse için üzülmeyin deeeğmiyoor çünküü Önemli olan sizsiniz. Siz kendinize değer vermezseniz elin adamı hayatta vermezz
bacım hemenn yazz valla merakta koma bizi allah yardımcınn olsunn kuzumm

Aynen canım bende ıade ısterken hep bı burkuldu içim ama cok para ve gercekten yorum degıldı. Yorumcu olarak ıade etmesı buyuk bı ıyı nıyettı evet ama oda farkettı sanırım benim durumumu cunku soru kısmındakı hıc bışeye cvp veremedı ve ılk falı yollarken yazdıgım konu 44 dakka yoktu keşke yollama sansım olsa dınlesenız.ama asla boş degıldır emınım bende olmadı.ayışıgo ded
Çok teşekkür ederim herkese. Yarın yazarım buraya yine. Kendinize iyi bakın kimse için üzülmeyin deeeğmiyoor çünküü Önemli olan sizsiniz. Siz kendinize değer vermezseniz elin adamı hayatta vermezz
cok gecmış olsunnn

Te
kuzummm hisanaaa bacımızaa bana değill
telden yazıyorum nasıl zorlanıyorum anlatamam tam yazarken tortumu herneyse o reklama degıyo elım satfa gıdıyo cıldırıcam sırf reklam sayfası olmuş bızım sıte:))) buarafa sagol uyarın için

Te
telden yazıyorum nasıl zorlanıyorum anlatamam tam yazarken tortumu herneyse o reklama degıyo elım satfa gıdıyo cıldırıcam sırf reklam sayfası olmuş bızım sıte:))) buarafa sagol uyarın için
kuzumm sadece reklamlardan kazanıyozz diyee bişii yazmışlarr amann derdimiz bu olsunn

Günaydınnn şekerlerimmm :)
Yazamadım bir türlü ben bu ilkay gür ü beğendim ama ne diyorsunuz siz gelecekle ilgili dedikleri çıkarmı bilmem ama oda herkes gibi mart ayını hedeflemiş
Bende herkes mart ayında patlayacakmış gibi :)
zaten ilkay a ttığım son faldıı valla bakın sonn kesinn bu sefr
İnanın bir kaç gündür fal atmadım onlara vereceğim parayla dün spa ya gitim .
Psikolojime daha iyi geldii bir rahatladım ki sormayınnn

Luna 06 nerdeydi canimm

açelya tam birfiyasko, baktığı faldan 1 hafta sonra bambaşka söyleyen biri. elif ışık ta aynen tutturdumu tam tutturuyor. oda iyi gününe denk gelmek gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…