Binnaz Abla

En iyisini yapmışsın canım ben de luna son. Başka da enerjim kalmadı harbi düştü enerjim

evet tatlım bide sanki baktırdıkça herşey kötüye gidiyormuş gibi , ters tepki sanırım ...
Bence de bitanem yaaa. Erteleniyo ya da ters tepiyo kesinlikle haklısın. Ben kararımı verdim bu defa kesin luna son. Eminim luna bile enerjimin düşük olması nedeniyle bakamayacak bi süre çünkü gerçekten enerjim düştü İşlerime odaklanamaz hale geldim ve üstelik çok yoğunum

Bu arada söylemeden edemicem topiği dışardan takip edip sonra da üye olanları görünce aklıma geldi ben iki yıl önce kafayı burnuma takmıştım harıl harıl doktor arıyodum kendime estetik ameliyat için o yüzden buraya üye olmuştum rhinoplasti topiklerinden fal topiğine uzanan bi hayat hikayesi oldu resmen hayatın insanı nereye sürükliceği belli olmuyo valla şaka bi yana iyi ki tanımışım sizi kızlaar seviyorum hepinizi

evet canısı doğru söylüyosun ,
birbirimizi hiç görmeden tanımadan burda birbirimizin dert ortağı olduk ,
seviçlerimize sevindik üzüntülerimize üzüldükkk
Ne güzel bişi olduk biz ya valla kıyamam bizeee

canız bizz cannn

Kerem avsar falci degil bence laf salatasi

Kerem avsar falci degil bence laf salatasi
Kerem avsar kesinlikle falci falan degil... butun lafi agzindan aliyo ... ben demistim bir kere herseyi bna sordunuz dye benm sordmun uzerindende yorum yapiyo sen syle dusunuyosun sen soyle hissedysum birde o terbiyesiz benm surem bitsin dye fala girip girip cikti snra da sistem dusuruyo ben giriyorum dedi... acaba arkmdan ne saf kiz demismidir ! Hakkimi hic helal etmyrum ona

kızlar ben aslında parayla fal baktırmayı sevmiyorum çok moralsizim birinin beni avutması lazım.

Umut Işık nasıl bi falcı sizce ?

Ben birkaç yıl önce belkide daha önce binnaz ablanın sayfasındaki bir soruyu bilip ücretsiz fal baktırma hakkı kazanmıştım. Böyle şeyler hiç beni bulmazdı nasıl oldu da kazanadım dedim ama baktım krediyi yüklemişler. Adını hatırlamadığım birini seçtim falcılardan ama zaten kredinin limiti belliydi öyle çok yüksek falcıları seçemiyordun. Baktırdığım falcı erkekti. O zaman hoşlandığım biri vardı. Ne kadar olumlu söz varsa yazmıştı. Biraz daha zorlasa gidip çocuğa ay biz evlencekmişiz laan diyecektim Sonra fos çıktı tabi ki. Bir daha da binnaz ablaya giremedim ne bileyim saçma bir anısı olduğu için belki de.. Sonra tellwe ye dadanınca bir de..

Ben daha ince yazmistim uzak durun diye kizlar cunku cidden feci salliyor nasil yuzde doksanyedi olmus bilmiyorum canli falda zaten hic bir emekleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…