- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
En iyisini yapmışsın canım ben de luna son. Başka da enerjim kalmadı harbi düştü enerjimGünaydınnn şekerlerimmm :)
Yazamadım bir türlü ben bu ilkay gür ü beğendim ama ne diyorsunuz siz gelecekle ilgili dedikleri çıkarmı bilmem ama oda herkes gibi mart ayını hedeflemiş
Bende herkes mart ayında patlayacakmış gibi :)
zaten ilkay a ttığım son faldıı valla bakın sonn kesinn bu sefr
İnanın bir kaç gündür fal atmadım onlara vereceğim parayla dün spa ya gitim .
Psikolojime daha iyi geldii bir rahatladım ki sormayınnn
En iyisini yapmışsın canım ben de luna son. Başka da enerjim kalmadı harbi düştü enerjim
Bence de bitanem yaaa. Erteleniyo ya da ters tepiyo kesinlikle haklısın. Ben kararımı verdim bu defa kesin luna son. Eminim luna bile enerjimin düşük olması nedeniyle bakamayacak bi süre çünkü gerçekten enerjim düştüevet tatlım bide sanki baktırdıkça herşey kötüye gidiyormuş gibi , ters tepki sanırım ...
Günaaaaayyyyydıııııın canımmmm. Amin inşallahkızlaaarr günaydın hepinizee güzel haberler aldığımız çok mutlu çok güzel çok bereketli bi hafta olur hepimiz için inşallah
Bu arada söylemeden edemicem topiği dışardan takip edip sonra da üye olanları görünce aklıma geldi ben iki yıl önce kafayı burnuma takmıştım harıl harıl doktor arıyodum kendime estetik ameliyat için o yüzden buraya üye olmuştum rhinoplasti topiklerinden fal topiğine uzanan bi hayat hikayesi oldu resmen hayatın insanı nereye sürükliceği belli olmuyo vallaşaka bi yana iyi ki tanımışım sizi kızlaar seviyorum hepinizi
Kerem avsar falci degil bence laf salatasiAy kizlar kerem avsar beni sinir etti ya. Canim cicim sen bilmem ne. Bide sinir oldugumu anladi dedi ki ben olumsuzu direk soyluyorum diye beni sevmezler. Lan fal adina 3 cumle kurdu sadece yoluna bak hayatina baskasi girecek bakin 3 bile etmedi 2 cumle:). Sirf laf cambazi ya. Bi gecede fali 180 derece degistiren alex bile cok cok cok daha basarili soyledigi seyler mantikli en azindan ve cok nazik bi adam. Ay neyse oyle iste kizlar sinirlendim sizinle paylasayim dedim
Gecmis olsunYarın hastaneye sonuçlarımı almaya gidicem. Korkuyorum umarım önemli bir şey yokturKızlar valla önemli değil bu işler ölüm dışında her şeye bir çare bulunuyor. Sağlık çok daha önemliymiş
Canim bu adam napiyor bu kadar paralik fal nasil kus kondurmus muCanım ablanın falınn cıkasına sevındım lakın huseyın bende fena salladı onun için sordum canım..hayırlısı olsun ablacıgın içind
Kerem avsar kesinlikle falci falan degil... butun lafi agzindan aliyo ... ben demistim bir kere herseyi bna sordunuz dye benm sordmun uzerindende yorum yapiyo sen syle dusunuyosun sen soyle hissedysum birde o terbiyesiz benm surem bitsin dye fala girip girip cikti snra da sistem dusuruyo ben giriyorum dedi... acaba arkmdan ne saf kiz demismidir ! Hakkimi hic helal etmyrum onaKerem avsar falci degil bence laf salatasi
Ben daha ince yazmistim uzak durun diye kizlar cunku cidden feci salliyor nasil yuzde doksanyedi olmus bilmiyorum canli falda zaten hic bir emekleri yokKerem avsar kesinlikle falci falan degil... butun lafi agzindan aliyo ... ben demistim bir kere herseyi bna sordunuz dye benm sordmun uzerindende yorum yapiyo sen syle dusunuyosun sen soyle hissedysum birde o terbiyesiz benm surem bitsin dye fala girip girip cikti snra da sistem dusuruyo ben giriyorum dedi... acaba arkmdan ne saf kiz demismidir ! Hakkimi hic helal etmyrum ona
Uzak durkızlar ben aslında parayla fal baktırmayı sevmiyorum çok moralsizim birinin beni avutması lazım.
Umut Işık nasıl bi falcı sizce ?
Bulaşmanı tavsiye etmem ama illa baktıracam dersen selin imer'e kahve baktır. ödeme mobil, paypal, kredi kartı seçeneklerinden oluşuyorpeki bade ? yada şöyle sorayım kimi tavsiye edersin ?
ödeme nasıl oluyor ?
Luna 06 nerdeydi canimm
Evet Selin İmer'in kahvesini tavsiye edebilirim ama son karar elbette seninmiktar ödüyosam hakkını vermeli o yüzden size danışayım dedim.
siz selin mi diyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?