Kerem avsar kesinlikle falci falan degil... butun lafi agzindan aliyo ... ben demistim bir kere herseyi bna sordunuz dye benm sordmun uzerindende yorum yapiyo sen syle dusunuyosun sen soyle hissedysum birde o terbiyesiz benm surem bitsin dye fala girip girip cikti snra da sistem dusuruyo ben giriyorum dedi... acaba arkmdan ne saf kiz demismidir ! Hakkimi hic helal etmyrum ona
Binnazda bilge disinda hakkini veren falci bulacagini sanmiyorum pembe dizi roman okumayi seviyorsan baska tabimiktar ödüyosam hakkını vermeli o yüzden size danışayım dedim.
siz selin mi diyorsunuz ?
Kızlar şuan barışta cafedeyim.Aslı için sıra bekliyorum.bu kadını ben tanıyorum.eskiden tiryaki cafede fal bakardı.Birkaç defa baktırmıştım anda iyiydi ama gelecek çıktı mı hatırlamıyorum.bayağı oldu çünkü ona baktıralı 3-4 yıl kadar.şimdi ki haline bakıcam artık.kahvemi içip bekliyorum
Falci aylin ayisigin olabilir kizlar bilmiyorum sesli baktiran varmi ayline bu ayisiginin gercek adi da aylinmisMerhabalar kızlar burayı az çok okudum Emineye fal baktırdım gerçekten bildiği şeyler var gelecek ne olur bilmem ama üç vade dedi benim görüştüğüm biri var o da üç ay sonra askerden gelecek kişilik özelliklerini bildi.Biraz daldan dala atlamış ama olsun artık
Yok yavru randevu almadım.geldim oturdum direk.1 kişi var önümde onu bekliyorum.çok merkezi bir yerde,etrafı açık bu cafe.tanıdık biri geçer diye başım önümde bekliyorumHaberlerini bekliyoruz bir gun onceden mi randevu aldin nilmil
er ver
Bekliyorum nilmilcim haber cnmYok
Yok yavru randevu almadım.geldim oturdum direk.1 kişi var önümde onu bekliyorum.çok merkezi bir yerde,etrafı açık bu cafe.tanıdık biri geçer diye başım önümde bekliyorum
Blmyrum cikmayacak heralde subata kdr zaman verdi 3 gn kaldi iste ayin bitmesine ne cikacak ya.sYani dedigi de cikmiyor dimi gerci bana 2 cumle etti sadece
Ne cikmasi yahu beni olmadik adamla evlendirdi sacma seyYani dedigi de cikmiyor dimi gerci bana 2 cumle etti sadece
Ayisigi aylin olamaz ben ikisine de fal atmistim cok farkli seyler dediler cok alakasiz ikisinin faliFalci aylin ayisigin olabilir kizlar bilmiyorum sesli baktiran varmi ayline bu ayisiginin gercek adi da aylinmis
Tamam canim bir an supheye dustumAyisi
Ayisigi aylin olamaz ben ikisine de fal atmistim cok farkli seyler dediler cok alakasiz ikisinin fali
Devamı da gelir inşallah canımarkadaslar ufak bırsey cıktı asıl konu degıl ama degısık olan bır konuydu ayrıntı olarak aynısı verılmıstı
selena
ecem23 ve
aylin tutturdu .. benımde falcılarım yavas yavas belırıyor artık kafamda . hoş aylin daha once patlamıstı bende ama bır konuda tuttu sımdı hakkını yemıyeyım
Haha cok tatlısın orada bıle unutmamış bızı canım ınsallahh cıkarr guzel dıleklerınnKızlar şuan barışta cafedeyim.Aslı için sıra bekliyorum.bu kadını ben tanıyorum.eskiden tiryaki cafede fal bakardı.Birkaç defa baktırmıştım anda iyiydi ama gelecek çıktı mı hatırlamıyorum.bayağı oldu çünkü ona baktıralı 3-4 yıl kadar.şimdi ki haline bakıcam artık.kahvemi içip bekliyorum
Ben bana yazdirdigi kadaryla kalibimi basarim ayni degl cunku ay isigina 6 once baktirdim dedgi seyler cikmadi.s falci ayline de boir ay kadr oluyor.s iksiode farkli seyler demisti ayni kisi hakkinda olmz yani sanmyrumTamam canim bir an supheye dustum
Ya onu bda pek tanmiyolar ama ben o kadinin hastaskyim fal listemde bir numarada zeus var.7 ay once baktirdgm fali iki gun arayla yasamaya baslamistim ve bire bir dedigi gbi olmustu falda bana anlatgnn %90 niini yasamastim onun ustune bir iki kez daha baktirdim bana cok pembe geldi ama yine %50 falan tuttrmustu dediklerinde .. en son birkac ay once baktirdim yne pembeydi ama arada dediklernnden bir tanesini yasadim asil knuyla ilgli gelisme yok.s ve ztn tarih de hoc vermezArkadaslar zeus hakkinda ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?