Binnaz Abla

Nilmill yorum beklioruzzz:))

Arkadaşlar ben geldim.Aslıyı beğenmedim malesef.Ne geçmiş ne an ne gelecek tatmin etmedî beni.bîr kez daha neden online fallara yöneldiğimi hatırlattı bana.kısa ve nokta atışı olmayan bir faldı.birkaç harf saydı o harfler ne bende ne hoşlandığım kişide var.bekar mısın çalışıyor musun diye hep bana sordu ve ağzımdan laf almaya kalktı.ve yakın zamanda bîrindem ayrıldığımı söyledi ama ben uzun zamandır yalnızım.sanırım hep ayrı olanlar baktırdığı içîn dönücek mi dönmüyecek mi diye beni de öyle sandı.bomboş bir faldı.tavsiye etmiyorum.bilen arkadaşlar olmuş ama bende durum bu.

Aaa sok oldum suan:/ bende cok iidi uff genr umutlar suya:/

ilk defa bir cinlik yapıp organiğe fal attım daha öncede atmıştım resmen daha detaylı ve aynı cümlelerle geldi bu kadında iş var arkadaşlar ama sonuç farklı geldi bu sefer
Aaa sok oldum suan:/ bende cok iidi uff genr umutlar suya:/
Ve ben dunden beri yatiyorum negatiflik coktu aslinda fali olumluydu ama bilmiyorum

organik kim? hangi sitede?

Neler cikti canim organikten :)))

organıgeee cokkkk guldummmmm
bende sevıyorum o kadnı kızlar valla bakmamaya calısıyorum formaa falcı ısmı gormek ıstemıyorum bana bırseyler oldu ıyı seylerr =)) dualara devammm

Neler cikti canim organikten :)))
dün çok kötüydum emineye atayım dedim ama aynı hesapla atmadım sana nasıl diyeyimki geçen falda söylediği herşey var fakat bunda ilave olarak sonucu bana bırakmış iki kişi arasında bu olmadı sadece geçen fal netti taç bile giydirmişti birilerinle şimdi o kişiyi hayırsız yaptı yenisini kabul et dedi sonuç bambaşka yani

Cok enteresan dimi farkli sonuc cikarmis hayirlisi diyelim oyle olsun
Ay bi tane saglam falci cikmadi valla kac senedir burdayiz yok yani

Tellwe de bu isi cidden bilen Eslina diye bir hatun vardi, o bana demisti ki, cok fal baktirmak iyi degildir, bazi seylerin onunu tikar. Enerjisini sevmedigin insanlara fal baktirma demisti.

Ben Emineyi sevdim hep ona baktircam:)
Elimizdeki tek organik o valla. Ben de ne kadar olumlu da olsa fal, falcının nerjisi kötüyse bir daha baktırmak istemiyorum gerçekten ağırlık yapıyo

Cok sevindim canim ben ilk defa baktiriyorum hosuma gitti ondan sordum ins dedikleri cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…