Kızlar şuan barışta cafedeyim.Aslı için sıra bekliyorum.bu kadını ben tanıyorum.eskiden tiryaki cafede fal bakardı.Birkaç defa baktırmıştım anda iyiydi ama gelecek çıktı mı hatırlamıyorum.bayağı oldu çünkü ona baktıralı 3-4 yıl kadar.şimdi ki haline bakıcam artık.kahvemi içip bekliyorum
Arkadaşlar ben geldim.Aslıyı beğenmedim malesef.Ne geçmiş ne an ne gelecek tatmin etmedî beni.bîr kez daha neden online fallara yöneldiğimi hatırlattı bana.kısa ve nokta atışı olmayan bir faldı.birkaç harf saydı o harfler ne bende ne hoşlandığım kişide var.bekar mısın çalışıyor musun diye hep bana sordu ve ağzımdan laf almaya kalktı.ve yakın zamanda bîrindem ayrıldığımı söyledi ama ben uzun zamandır yalnızım.sanırım hep ayrı olanlar baktırdığı içîn dönücek mi dönmüyecek mi diye beni de öyle sandı.bomboş bir faldı.tavsiye etmiyorum.bilen arkadaşlar olmuş ama bende durum bu.
Ve ben dunden beri yatiyorum negatiflik coktu aslinda fali olumluydu ama bilmiyorumAaa sok oldum suan:/ bende cok iidi uff genr umutlar suya:/
Tatlı bir kadın ama bana göre iyi falcı değil.birde o kadar sigara îçiyor ki boğulacaktım.
ilk defa bir cinlik yapıp organiğe fal attım daha öncede atmıştım resmen daha detaylı ve aynı cümlelerle geldi bu kadında iş var arkadaşlar ama sonuç farklı geldi bu sefer
Ve ben dunden beri yatiyorum negatiflik coktu aslinda fali olumluydu ama bilmiyorum
pardon ya organik emine biryolun vardaki canımorganik kim? hangi sitede?
kapalı yeri yok ve herkes içinde bakıldığı için çokta rahat değil açıkcasısana hiç mi bildiği olmadı. bide açık yermi dedin, ben orda otursam kesin tanıdık çıkar. kapalı yeri yokmu yaw..gitmesem mi acaba !
kapalı yeri yok ve herkes içinde bakıldığı için çokta rahat değil açıkcası
Neler cikti canim organikten :)))ilk defa bir cinlik yapıp organiğe fal attım daha öncede atmıştım resmen daha detaylı ve aynı cümlelerle geldi bu kadında iş var arkadaşlar ama sonuç farklı geldi bu sefer
Ve ben dunden beri yatiyorum negatiflik coktu aslinda fali olumluydu ama bilmiyorum
ilk defa bir cinlik yapıp organiğe fal attım daha öncede atmıştım resmen daha detaylı ve aynı cümlelerle geldi bu kadında iş var arkadaşlar ama sonuç farklı geldi bu sefer
dün çok kötüydum emineye atayım dedim ama aynı hesapla atmadım sana nasıl diyeyimki geçen falda söylediği herşey var fakat bunda ilave olarak sonucu bana bırakmış iki kişi arasında bu olmadı sadece geçen fal netti taç bile giydirmişti birilerinle şimdi o kişiyi hayırsız yaptı yenisini kabul et dedi sonuç bambaşka yaniNeler cikti canim organikten :)))
niye güldün bebem organik dememişmiydik benmi yanlış yazdım kızorganıgeee cokkkk guldummmmm
bende sevıyorum o kadnı kızlar valla bakmamaya calısıyorum formaa falcı ısmı gormek ıstemıyorum bana bırseyler oldu ıyı seylerr =)) dualara devammm
İsim annesi bendimniye güldün bebem organik dememişmiydik benmi yanlış yazdım kız
Cok enteresan dimi farkli sonuc cikarmis hayirlisi diyelim oyle olsundün çok kötüydum emineye atayım dedim ama aynı hesapla atmadım sana nasıl diyeyimki geçen falda söylediği herşey var fakat bunda ilave olarak sonucu bana bırakmış iki kişi arasında bu olmadı sadece geçen fal netti taç bile giydirmişti birilerinle şimdi o kişiyi hayırsız yaptı yenisini kabul et dedi sonuç bambaşka yani
Elimizdeki tek organik o valla. Ben de ne kadar olumlu da olsa fal, falcının nerjisi kötüyse bir daha baktırmak istemiyorum gerçekten ağırlık yapıyoTellwe de bu isi cidden bilen Eslina diye bir hatun vardi, o bana demisti ki, cok fal baktirmak iyi degildir, bazi seylerin onunu tikar. Enerjisini sevmedigin insanlara fal baktirma demisti.
Ben Emineyi sevdim hep ona baktircam:)
Cok sevindim canim ben ilk defa baktiriyorum hosuma gitti ondan sordum ins dedikleri cikar :)Ya onu bda pek tanmiyolar ama ben o kadinin hastaskyim fal listemde bir numarada zeus var.7 ay once baktirdgm fali iki gun arayla yasamaya baslamistim ve bire bir dedigi gbi olmustu falda bana anlatgnn %90 niini yasamastim onun ustune bir iki kez daha baktirdim bana cok pembe geldi ama yine %50 falan tuttrmustu dediklerinde .. en son birkac ay once baktirdim yne pembeydi ama arada dediklernnden bir tanesini yasadim asil knuyla ilgli gelisme yok.s ve ztn tarih de hoc vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?