Binnaz Abla

Elimizdeki tek organik o valla. Ben de ne kadar olumlu da olsa fal, falcının nerjisi kötüyse bir daha baktırmak istemiyorum gerçekten ağırlık yapıyo

bende çok fal batırınca sıkıntı basıyor içimi. durduk yere depresif oluyorum. deliriyormuyum neyim diyorum. sonra fala ara verince kanadım eksik uçmaya, resmen rahatlıyorum..

bende çok fal batırınca sıkıntı basıyor içimi. durduk yere depresif oluyorum. deliriyormuyum neyim diyorum. sonra fala ara verince kanadım eksik uçmaya, resmen rahatlıyorum..
Evet aynen öyle oluyo ve ben dua ederek şu ağırlığı atmaya çalışıyorum. Gerçekten çok ağırlık çöküyo ve ben gerçekten de suyunu çıkardım

ben dünden sonra sadece online fala karar verdim yüzyüze ne zaman baktırsam çok kötü luyorum bunu birde cansuda yaşamıştım dünde aslıda

ben dünden sonra sadece online fala karar verdim yüzyüze ne zaman baktırsam çok kötü luyorum bunu birde cansuda yaşamıştım dünde aslıda

aslıda kötü olduysan, o zaman aslının üç harflileri olmuş olabilir mi. bu tür falcılara denk gelince ben, resmen rüya değil kabuslar görüyorum gün içinde daralıyorum resmen. Herşey olacağına varıyor aslında da, işte meraktan baktırıyoruz hep

Kızlar merhaba, benim favorim Selena'dır. Ama biraz değişik kişilere atayım dedim. Sizin yazdıklarınızı okuyarak Emine'ye fal attım 1 hafta önce. Bir dediğini dün yaşadım. Anda da çok başarılıydı, kişilik analizini gerçekten çok iyi yaptı. Şaşılacak şekilde iyi hatta. Diğer dediklerini de yaşarsam yeniden yazarım. 3 vakit verdi herhalde 3 ay oluyor? O kadında gerçekten yetenek olduğunu düşünüyorum. Yalnız çok daldan dala atlıyor, karışık yazıyor. Kişiler birbirine karışıyor, çöz çözebilirsen :)

olabilir kahveden bu kadar şey çıkmaz ,dün geldiğimen beri yatıyorum bir ağlama bir sıkıntı kız çok tatlı biri aslında ama niye böyle oldum anlayamadım dediğin olabilir

üç harflileri olanlar, mevcut yaşadığın herşeyi sen söylemeden taramalı tüfek gibi anlatır benim bildiğim.Aslı'da öyle bir durum yok ki arkadaşlar.cidden bildiği birşey olmadı bende.tuhaflık bende o zaman deyip kenara koyayım o zaman çünkü başkalarına bilmiş.

geçmiş bende iyiyidi ,ama sordugum soruların cevabını alamadm gelecek için ise dedikleri imkansız ama arkadaşımın falı hakikaten çok çok isabetliydi gelecek için dedikleride onun için olabilr seylerdi bence enerji işi kesinlikle ama ben tekrar gidermiyim gitmem çünkü geçmişi herkes bir sekilde söylüyor zaten

Kızlarrr YARDIM edınn aklım çorba olduu ıkı dakkanızı ayırun kızçelerr:)) emıne hanıma fal attım bu 3. Fılan hep tutarlı lakın falın başında bu adam kaderın demış ortalarda sana haber yollıcak demış, sonda sen bunu sil demış hahaha:)arada sahane tespıtler var, bana ılk faldan berı takıntı halınde dedıgı bı harf var okey ama aklım corba anlamadım:))) soruda yazdım zaten abla corba oldum dıye sızce bu ne sımdı??? Aylın ve serap da bu cocuk diyii bu cocuk diyiii :))) ayyy fallarıma gömün beni.emıne durumunu bı yorumlayın sevınıyımmı uzulıyımmı bılemedım ılk ıkı falla aynı ama sonuç bu cocuk neyım olucakl???????:)))))

benim falımda da biraz tutarsızlık yapmış. bu çocuk seni sırtında taşır demiş, sonra ortalarda da üzer demiş :) ama bir dediğini yaşadım ve anda başarılı buldum. özellikle karakter analizi çok çok iyiydi. tekrar atsam mı diye düşünüyorum hazır 15 tl iken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…