Binnaz Abla

ya bence emine çok önemsenecek biri değil tabi ki enerji ama şöyle ki bana kahve falında mümkün değil aramaz dedi 4 gün sonra aradı kahve falında bilen için bu çok çok bilenebilecek bir şey. Ben de çok kötüydü geçmişimi bile bilemedi. Bence emine çok yakın vadeyi bildiğinde biliyor,bir de ufak tefek şeylerde ve parasal konularda iyi galiba. Benim baktırdığım gün bir arkadaş da baktırmıstı galiba ben takip etmiştim o da hayal kırıklığı yazmıştı. Belki de o gün gününde değildi ama ben denemem açıkcası bir daha çünkü ne karakter analizi vardı ne başka bir şey

Bazi falcilarin ilk fali muthis oluyor

Kizlar ben yazmistim birkac saat once selena da ikinci siradym dye simdk baktim 3. Siradayim .s.s.s.s.s siteye mesj atmaya calsyrum olmadi dyor.s.s bu nasil bisey ya .s.s o telweye hic guvenim kalmadi benm

Bnde emineyi hc begenmemistim canim cok da sevndim cikmamasina senn icin

Kizlar asli zade mi ne fal alemde baktiram ve cikan varmi? malum fal baktirmiyorum eski fallari dinledim isle ilgili bi durumda nasil olumsuz konusmuss hatirladimda onun falini baska seylerle ilgilide olumsuz resmen yuregime indi fal :):) aklima taktimm bidee kuruyorm su anda kafamda

canım bana çıktı dediğim hiçbir şeyi yok zaten hep olumsuz konuşur boşver

Kızlar ben luna'yı iptal ettim çünkü önce enerji toplamam lazım gerçekten de çok fal baktırmış oldum son zamanlarda ve ağırlığı yeni yeni çöküyo üzerime. Enerjimi toparlayayım o zaman atıcam yoksa harbiden benim için iyi olmayacak

Falsepetine Cem diye bir eleman gelmis, o da 100 tl.

Cidden popomla guluyorum ya, 100 tl nedir ? Bu zirtolar falsepetine toplasmis resmen.

Canım artık 15-20-30 gibi rakamlara fal baktıramayacağız fal sepetinde galibaYuh yani 100 ne ya Nesibe de 40 yapmış atacaktım atmadım vallahi

yaa deep ben senin için korkuyorum zaten olacaksa çok baktıra baktıra erteleyeceksin diye Bende baktırıyorum ama baktırdığım zaman bile bu kadar sık değildi. Bence sen 2 ay net fal filan atma, lunayı çektiğine gerçekten çok sevindim

Canım artık 15-20-30 gibi rakamlara fal baktıramayacağız fal sepetinde galibaYuh yani 100 ne ya Nesibe de 40 yapmış atacaktım atmadım vallahi
Vallahiii billihi tebrikkk ediyorum seniii nesibeye gondermedgne cok sevndm

Kesinlikle cozutmuşum ben listeyi hazırlarken bile kendimden utandım napmışın sen böyle diye. Önce bi toparlayayım sonra luna da soluğu alırım

Kizlar ben yazmistim birkac saat once selena da ikinci siradym dye simdk baktim 3. Siradayim .s.s.s.s.s siteye mesj atmaya calsyrum olmadi dyor.s.s bu nasil bisey ya .s.s o telweye hic guvenim kalmadi benm

Merhaba aniston aynısı bana da olmuştu sormuştum tellweye eger senin selenaya gönderdiğin zamandan önce biri herhangi bir falciya fal gondermisse ve sonradan falci değiştir kismindan selenayi seçmişse senin önüne geçiyor ne yazık ki

emine bende iki farkli erkek tarifi yapti ikisiylede evlendirdi ama emineyi genede seviyorum

emineğğğ bendede patlayacak
son tarih 31 ocak :)))
Kizlar emine bende acik net patladi sana bri cikma teklifo edicek onnla konsere gdeceksin dedi..be ortada adam var nede planlanan bir konser..ben ucuk bir fal oldgnu blyrdum ztn.. oyuzden ilk andan beri cikmadi cikmadgna da mutluyum.kafam rahat tek basima

Ayyy canim iyiki acikladin valla sinirlerim bozuldu cunku ayip yaptilar sandim simdi 1. Sradym bakalim

yuh yaaaa miroskasta gene 5 kişi var kazıklanmayı cok sevıyoruz

Ya bu miroskas varya nerden bulduysa ki instagramda fal bir şeysi takip ediyordum oradandır muhtemelen 2 kere beni instagramdan ekledi, kabul etmedim ama profiline baktım oradan da baya insan götürüyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…