Binnaz Abla

Bu arada şubat ayında hediye alacağımı söyleyen falcılar bildi kızlar. Erkek arkadaşım bana hediye almış gerçekten. Ve haftaya verecekmiş. Yani şubata denk geliyor. Bi bakayım şimdi kimler bilmiş. En az 4-5 falcı bundan bahsetmişti diye hatırlıyorum

Kimler kimler :))))) de 14 subata istinaden soylemislerdir be, sallayip tutturmus olmayalar?

Hadi bakalim beklyruz .. ama arkdsim subat ayi sevgililer gnunu icinde bulunduran ay illki sevglisi olanin sevglsi hediyr alir yani..bence bu bilmis kategorisine girmiyor"/

Kimler kimler :))))) de 14 subata istinaden soylemislerdir be, sallayip tutturmus olmayalar?

ben de aynısını diyecektim sevgilisi olan kişi şubatta zaten bir hediye alır burada sevgili falcılarımız mantıklı atmışlar olsun ne mantıksızlıklar gördük mantıklı atışlara hasret kaldık

canım link atamadım ama falsepetimiroskas olarak ismi sen arat çıkar. Bir de ben sizin içsesinizim demiş ya hiç bilmesem sırf bu kelimesi için bile atmazdım
ahhahaha sen meraklanma ben sımdı fake hesabımdan herseyını dokucem ortaya instagramdan izle beybi

Kızlar şöyle bi şey biz sevgililer gününde birbirimize hediye almıyoruz saçma bulduğumuz için. Ama tabiki sevgililer gününü düşünerek sallamış olabilirler şubat ayında diye
ilk olarak nesimee demiş ki "sana durduk yere hediye alacak şaşıracaksın" aynen öyle oldu.
Serap sultan yakın zamanda hediye alabilirsiniz demiş, ocakta baktırmıştım yakın zaman sayılıyorsa bilmiş olabilir.
Falcı aylin de erkek arkadaşından bir hediye alıp şaşıracaksın demiş ama net zaman vermemiş.
Onun haricinde yanılmıyorsam ester kira da bahsetmişti hediye olayından.
Selin imer ve medyumserkan da şubat ayına vurgu yapmışlar. Fakat onlar evlilik tklifi olarak yorumlamış. Direkt patladılar diyebilirim.
2-3 sesli falım var onları da dinleyeyim bi. Ama şimdilik bu kadar bilenler.

Günün bileni olarak serapsultan'ı seçiyorum hem seyahat olayımı bilmiş hem hediyeyi

Bi de eğitimle ilgili ugga'nın dediği bir şey, çıkıp çıkmayacağı haftaya belli olacak. Yazarım.

nesimee ve serap bana aynı tarihleri vermişti ay benimki de çıkıyormuş bir de

nesimee ve serap bana aynı tarihleri vermişti ay benimki de çıkıyormuş bir de

Nesimee bana baya tutturmuş ya falını tekrar okuyunca fark ettim. Serapsultan'ın da falı başarılıymış. Dediği 2 şey çıktı. seyahat olayı bi de sağlık problemi.

Umarım sana da çıkar dedikleri güzel bi şeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…