Binnaz Abla

Kac gundur ben de bir Kiraze'ye bir Kahinvanga'ya bir Haleh'e falan niyetleniyorum:) ama sonra vazgeçiyorum... hoş tarot da baktıramam.

Kiraze'ye baktırdım haha çok mutluyum kızlaaaar hahayttttttt

Önceki dediklerini de göz önünde bulunduruyorum ve artık olacağına inanıyorum umutsuz değilim Çünkü yarın olacak bir şeyi bildi diğerlerini niye bilmesin değil mi ama "Beklenmedik bir yolculuk yapacaksın arkadaşına gideceksin " dedi "Çevresindeki yalancılarla ilgili sana dert yanacak" dedi falımı göndermeden önce arkadaşlarla konuştuk hiç beklenmedik bir şeydi ve yarın arkadaşıma gidicem o da zor günler geçiriyor aynen kirazenin dediği gibi çevresinde yalancı çok bende olacağına inanıyorum içime doğuyor daha demin zil çaldı gelen kişiyi bildim birden içime doğdu çok sevdiğim bir akrabam geldi kiraze de bana iyi geldi kafayı yedim baktırın kızlar

telwe nin sistemi ne sacma!10 ytl nerde 10 dolar nerde

evet çok saçma, uyanık bir site. işte ne yapacaksın fal krizi geldimi o sırada tl, dolar dikkat edemiyorsun. şimdilik ara verdim, sanki daha mı rahatım ne. kriz tutarsa bilemem tabi

evet çok saçma, uyanık bir site. işte ne yapacaksın fal krizi geldimi o sırada tl, dolar dikkat edemiyorsun. şimdilik ara verdim, sanki daha mı rahatım ne. kriz tutarsa bilemem tabi
ben moralsizim bu ara..Bende baktiricam zaten kahve ve ruya yorumu seviyorum ben

daha onceki falimda kiraze eylul basi tarih vermis ama hala olmadi kizlar gerci daha eylul basi ama..offf ffffffff

az once falimi dinledim ilk falina paralel ve olumlu yine eylul ayi.eger haftaya birsey olursa arkadaslar hepinize yazicam buradan benim icinde dugun bayram olacak..

yaa bugun iste fal gunum..!!serrayi yakaladim online !!gonderdim hayirlisi bakalim..

Acaba seninle ayni kisi olabilir miyiz biz Cansum? :)) bana da eylul dedi, ben de kaybettigim heyecani yeniden kazandim :))

Ahahahaha gebericem şimdi gülmekten..Bana da eylül dedi :))))))))
Sizin ikinize uydum gönderdim..Gerçi ben birşey anlamadım falından ama bu zaman var :))))))
Şaka gibi yaaaaaaa

Ahahahaha gebericem şimdi gülmekten..Bana da eylül dedi :))))))))
Sizin ikinize uydum gönderdim..Gerçi ben birşey anlamadım falından ama bu zaman var :))))))
Şaka gibi yaaaaaaa

:)))) eylülcüler diye bi grup mu açsak ne yapsak.. Sayımız artarsa bunu bi düşünelim derim ben :))

bu aradaaa falından niye bişey anlamadın, tutturamadı mı mikrofon yüzünden mi anlamadın?

:)))) eylülcüler diye bi grup mu açsak ne yapsak.. Sayımız artarsa bunu bi düşünelim derim ben :))

bu aradaaa falından niye bişey anlamadın, tutturamadı mı mikrofon yüzünden mi anlamadın?

Tatlım geçen de bayramcılar vardı hatırlarsın Burda 3-5 kız...sonra oturduk aşağı ay buda öyle olmasın ama yaaaa
Başta bir giriş kelimesi var,dinler dinlemez aha Jasmin bu dersin ama arkasına anlamadığım çok şey var..önce diyor 3-4 ay,sonra diyor bu ay gelişme var..arkasına telefonlaşmalar var....Valla anlamadım ya

O bayramcılardan biri de ben olduğum için unutmam mümkün değil :)) benim tahmin ettiğim gibi olmasa da Rezzan Abla'nın dediği gerçekleşti..

Şu kiraze konusunu özelden bi konuşalım seninle :)

O bayramcılardan biri de ben olduğum için unutmam mümkün değil :)) benim tahmin ettiğim gibi olmasa da Rezzan Abla'nın dediği gerçekleşti..

Şu kiraze konusunu özelden bi konuşalım seninle :)

ay aman o Bayramcılardan olmayalım gene :))Rezzanın bende çoook çıkan şeyleri oldu..Gerisi de bir gelse Konuşalım şekerim

Beniiii korkutmayin bayrama donmiyelmm yine dicemde o kisa 4 gnde hpmsde bsey olmsdi bu eylul ayi kizlar olacak olmk zorundaaa

Beniiii korkutmayin bayrama donmiyelmm yine dicemde o kisa 4 gnde hpmsde bsey olmsdi bu eylul ayi kizlar olacak olmk zorundaaa

Ne bayram geçirdiler bize ne bayram ama :)))Ay amam tuttursun artık birileri yaaaa,bu eylül tutsun ama yaaa,

Kızlar falsepeti ve falalem öğlende açılır gibi olmuştu ama şimdi bende dobrowski görünüyor :2: :2: Benim Rezzan ablaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…