Canim illa baktiracaksan bu isimlerden acik ara onde olani Kiraze.. Halehten ozellikle uzak durmani tavsiye ediyorum..Kac gundur ben de bir Kiraze'ye bir Kahinvanga'ya bir Haleh'e falan niyetleniyorum:) ama sonra vazgeçiyorum... hoş tarot da baktıramam.
Kac gundur ben de bir Kiraze'ye bir Kahinvanga'ya bir Haleh'e falan niyetleniyorum:) ama sonra vazgeçiyorum... hoş tarot da baktıramam.
Valla bende dayanamdim nesibeyi bekle bekle attim kirazeye
Canim illa baktiracaksan bu isimlerden acik ara onde olani Kiraze.. Halehten ozellikle uzak durmani tavsiye ediyorum..
Beyzaaa sen halehtn memnundn nolduu bi memnun olmayan bendim saniyodummm
verdiği zaman tutmayınca memnun olmuyorsun haliyle şekerim :)
telwe nin sistemi ne sacma!10 ytl nerde 10 dolar nerde
ben moralsizim bu ara..Bende baktiricam zaten kahve ve ruya yorumu seviyorum benevet çok saçma, uyanık bir site. işte ne yapacaksın fal krizi geldimi o sırada tl, dolar dikkat edemiyorsun. şimdilik ara verdim, sanki daha mı rahatım ne. kriz tutarsa bilemem tabi
daha onceki falimda kiraze eylul basi tarih vermis ama hala olmadi kizlar gerci daha eylul basi ama..offf ffffffffevet çok saçma, uyanık bir site. işte ne yapacaksın fal krizi geldimi o sırada tl, dolar dikkat edemiyorsun. şimdilik ara verdim, sanki daha mı rahatım ne. kriz tutarsa bilemem tabi
Acaba seninle ayni kisi olabilir miyiz biz Cansum? :)) bana da eylul dedi, ben de kaybettigim heyecani yeniden kazandim :))Kirazeeeede ayni seylri soyledi bu ayyyy insss hadiii bakalimmm hyecnlymmm hala heycnimi yitirmedim
Acaba seninle ayni kisi olabilir miyiz biz Cansum? :)) bana da eylul dedi, ben de kaybettigim heyecani yeniden kazandim :))
Ahahahaha gebericem şimdi gülmekten..Bana da eylül dedi :))))))))
Sizin ikinize uydum gönderdim..Gerçi ben birşey anlamadım falından ama bu zaman var :))))))
Şaka gibi yaaaaaaa
:)))) eylülcüler diye bi grup mu açsak ne yapsak.. Sayımız artarsa bunu bi düşünelim derim ben :))
bu aradaaa falından niye bişey anlamadın, tutturamadı mı mikrofon yüzünden mi anlamadın?
Tatlım geçen de bayramcılar vardı hatırlarsınBurda 3-5 kız...sonra oturduk aşağı ay buda öyle olmasın ama yaaaa
Başta bir giriş kelimesi var,dinler dinlemez aha Jasmin bu dersinama arkasına anlamadığım çok şey var..önce diyor 3-4 ay,sonra diyor bu ay gelişme var..arkasına telefonlaşmalar var....Valla anlamadım ya
O bayramcılardan biri de ben olduğum için unutmam mümkün değil :)) benim tahmin ettiğim gibi olmasa da Rezzan Abla'nın dediği gerçekleşti..
Şu kiraze konusunu özelden bi konuşalım seninle :)
Tatlım geçen de bayramcılar vardı hatırlarsınBurda 3-5 kız...sonra oturduk aşağı ay buda öyle olmasın ama yaaaa
Başta bir giriş kelimesi var,dinler dinlemez aha Jasmin bu dersinama arkasına anlamadığım çok şey var..önce diyor 3-4 ay,sonra diyor bu ay gelişme var..arkasına telefonlaşmalar var....Valla anlamadım ya
Beniiii korkutmayin bayrama donmiyelmm yine dicemde o kisa 4 gnde hpmsde bsey olmsdi bu eylul ayi kizlar olacak olmk zorundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?