- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Miroskas bir fecii falci bana bes satir bakmisti lay lay lom bir dili vardi gecinizzzzyuh yaaaa miroskasta gene 5 kişi var kazıklanmayı cok sevıyoruz
Subat sevgililer gunu oldugu icin iyi bir tahmin degilmiBu arada şubat ayında hediye alacağımı söyleyen falcılar bildi kızlar. Erkek arkadaşım bana hediye almış gerçekten. Ve haftaya verecekmiş. Yani şubata denk geliyor. Bi bakayım şimdi kimler bilmiş. En az 4-5 falcı bundan bahsetmişti diye hatırlıyorum
Bu arada şubat ayında hediye alacağımı söyleyen falcılar bildi kızlar. Erkek arkadaşım bana hediye almış gerçekten. Ve haftaya verecekmiş. Yani şubata denk geliyor. Bi bakayım şimdi kimler bilmiş. En az 4-5 falcı bundan bahsetmişti diye hatırlıyorum
emineye para vermiyomusunuz arkadaşlaş,hem falla alakası olmayan yorumlar hemde emineye tutkulu bir aşk var.nasıemine bende iki farkli erkek tarifi yapti ikisiylede evlendirdiama emineyi genede seviyorum
canım link atamadım ama falsepetimiroskas olarak ismi sen arat çıkar. Bir de ben sizin içsesinizim demiş ya hiç bilmesem sırf bu kelimesi için bile atmazdım
Nesimee bana baya tutturmuş ya falını tekrar okuyunca fark ettim. Serapsultan'ın da falı başarılıymış. Dediği 2 şey çıktı. seyahat olayı bi de sağlık problemi.
Umarım sana da çıkar dedikleri güzel bi şeyse
Subat sevgililer gunu oldugu icin iyi bir tahmin degilmi
emineye para vermiyomusunuz arkadaşlaş,hem falla alakası olmayan yorumlar hemde emineye tutkulu bir aşk var.nası
kuzum bı yerlerını kası valla sana bu falcılar tuturyorrrr
masallah dıyelım ..
emine falla alakasi olmayan yorum yapmiyor bence hissettigi seyleri söylüyor pek kahveye bagli kalan biride degil
benimle alakali kisisel bisilerde bilmisligi var yani
ama erkekler konusunda illaki evlendiriyor herkesede böyle oldugunu düüsnmüyorum
canım emine bana tam bir hayal kırıklığı yaşattı soru başka emine başkaydı bana alakasız bir yorum yaptı,evet diğer arkadaşın dediği gibi başı başka ortası başka sonuda başkasının falı gibiydi,emine bunu hep yapıyor,evet sen gibi bende bi tek emineye yakıştırıyorum bunu,sen devam edebilirsinelbette,ama ben saçma bir fala para vermemekten yanayım,lütfen benide yanlış anlama.emine falla alakasi olmayan yorum yapmiyor bence hissettigi seyleri söylüyor pek kahveye bagli kalan biride degil
benimle alakali kisisel bisilerde bilmisligi var yani
ama erkekler konusunda illaki evlendiriyor herkesede böyle oldugunu düüsnmüyorum
Falci aylin banada bilse ya.s.s.sKızlar şöyle bi şey biz sevgililer gününde birbirimize hediye almıyoruz saçma bulduğumuz için. Ama tabiki sevgililer gününü düşünerek sallamış olabilirler şubat ayında diye
ilk olarak nesimee demiş ki "sana durduk yere hediye alacak şaşıracaksın" aynen öyle oldu.
Serap sultan yakın zamanda hediye alabilirsiniz demiş, ocakta baktırmıştım yakın zaman sayılıyorsa bilmiş olabilir.
Falcı aylin de erkek arkadaşından bir hediye alıp şaşıracaksın demiş ama net zaman vermemiş.
Onun haricinde yanılmıyorsam ester kira da bahsetmişti hediye olayından.
Selin imer ve medyumserkan da şubat ayına vurgu yapmışlar. Fakat onlar evlilik tklifi olarak yorumlamış. Direkt patladılar diyebilirim.
2-3 sesli falım var onları da dinleyeyim bi. Ama şimdilik bu kadar bilenler.
Günün bileni olarak serapsultan'ı seçiyorum hem seyahat olayımı bilmiş hem hediyeyi
Bi de eğitimle ilgili ugga'nın dediği bir şey, çıkıp çıkmayacağı haftaya belli olacak. Yazarım.
5 fal baktırıyorsam 2sinden ufak tefek şeyler tutuyor genelde. Ama hiç tutturamayanlar da oluyor tabi, daha önce bahsetmiştim detaylı. Bir de şunu fark ettim, bana popüler falcılar değil de genel olarak çok beğenilmeyenler tutturuyor anlamadım bu işi.
Kesinlikle kahveye bağlı değil. Bana direkt gelecekteki çocuklarımdan bahsetmiş. 10 yıl sonrasını içeren bir olay, kahvede çıkacağını sanmam. Bi de nalan abla'ya çoook benzettim ben onu. Nalan abla'nın falında da hep tek cümlelik şeyler vardı o da konudan konuya atlamıştı.
Beni de evlendirmişti falın sonunda. Mutlu sonu mu seviyor acaba?
canım emine bana tam bir hayal kırıklığı yaşattı soru başka emine başkaydı bana alakasız bir yorum yaptı,evet diğer arkadaşın dediği gibi başı başka ortası başka sonuda başkasının falı gibiydi,emine bunu hep yapıyor,evet sen gibi bende bi tek emineye yakıştırıyorum bunu,sen devam edebilirsinelbette,ama ben saçma bir fala para vermemekten yanayım,lütfen benide yanlış anlama.
galibe türk filmi gibi mutlu sonu seviyor olabilir,10 yıla garanti veriyor bu kadını her tarafı3 lülerden olsa yinede 10 yılı kimse garanti edemez,haşa allahmı yani.töbee yarabbim5 fal baktırıyorsam 2sinden ufak tefek şeyler tutuyor genelde. Ama hiç tutturamayanlar da oluyor tabi, daha önce bahsetmiştim detaylı. Bir de şunu fark ettim, bana popüler falcılar değil de genel olarak çok beğenilmeyenler tutturuyor anlamadım bu işi.
Kesinlikle kahveye bağlı değil. Bana direkt gelecekteki çocuklarımdan bahsetmiş. 10 yıl sonrasını içeren bir olay, kahvede çıkacağını sanmam. Bi de nalan abla'ya çoook benzettim ben onu. Nalan abla'nın falında da hep tek cümlelik şeyler vardı o da konudan konuya atlamıştı.
Beni de evlendirmişti falın sonunda. Mutlu sonu mu seviyor acaba?
yok canim tabiki yanlis anlamiyorum belki net bisi göremedim falinda yada tutmadi herkesin fali uymayabiliyor o falciya böyle bisiy var bence ... bendede henüz tutmus bisiy yok emineden bakicaz artik olursa zaten yazarim
Falci aylin banada bilse ya.s.s.s
Her romantik bayan gibi mutlu son seviyor galiba birde akrep burcu erkeklerine zaafi var
elbette olursa inşallah gönlündeki olsun canımyok canim tabiki yanlis anlamiyorum belki net bisi göremedim falinda yada tutmadi herkesin fali uymayabiliyor o falciya böyle bisiy var bence ... bendede henüz tutmus bisiy yok emineden bakicaz artik olursa zaten yazarim
geleceği kim tutturduki emine tuttursun ama şu var karşı tarafı birebir tarif ediyor bu kesin ve farklı hesaplarla bile aynı tarif benim 2 falımda nerdeyse aynı cümlelerden ibaret bu tesadüf olamazHer romantik bayan gibi mutlu son seviyor galiba birde akrep burcu erkeklerine zaafi var
selam kızlar. yine ben. bi kaç hafta kendimi tutup fal baktırmamıştım ama sanırım regl olmamın da etkisiylel dün dayanamayıp rezzan ablaya katina attım ilk kez baktırdım ona ama beğendim. tarih olarak nisan mayıs demiş bu zamana kadar baktırdıklarımın yüzde 80 i aynı tarhileri verdi sanırım oturup beklemem lazım ama sabıır yok işte sabır nerdeee a aaa yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?