Binnaz Abla

Subat sevgililer gunu oldugu icin iyi bir tahmin degilmi

kuzum bı yerlerını kası valla sana bu falcılar tuturyorrrr
masallah dıyelım ..

canım link atamadım ama falsepetimiroskas olarak ismi sen arat çıkar. Bir de ben sizin içsesinizim demiş ya hiç bilmesem sırf bu kelimesi için bile atmazdım

ayyy o mıraskos mudur ne zıkkımdır onaa gelsın bız bakalım fal butun ozel hayatını bılıyoruz sagolsun =))

ben pek beklemiyorum artık ama inşallah canım nesimee aşk için başarılıydı ama iş konusuna devlet mi özel mi dedim, devlet olcak ama uzakta filan demiş.Benim kısa vadede devlete girmem en az 1,5 yıl bunu da kahveden göremez orada biraz güvenimi sarstı. Başka şehir fln demeseydi özelde de olsam devlet demesi normaldi falda öyle anlayabilir devlet işi ama başka şehir olayı olmadı, inşallah aşk da tutar

emineye para vermiyomusunuz arkadaşlaş,hem falla alakası olmayan yorumlar hemde emineye tutkulu bir aşk var.nası

emine falla alakasi olmayan yorum yapmiyor bence hissettigi seyleri söylüyor pek kahveye bagli kalan biride degil
benimle alakali kisisel bisilerde bilmisligi var yani
ama erkekler konusunda illaki evlendiriyor herkesede böyle oldugunu düüsnmüyorum

kuzum bı yerlerını kası valla sana bu falcılar tuturyorrrr
masallah dıyelım ..

5 fal baktırıyorsam 2sinden ufak tefek şeyler tutuyor genelde. Ama hiç tutturamayanlar da oluyor tabi, daha önce bahsetmiştim detaylı. Bir de şunu fark ettim, bana popüler falcılar değil de genel olarak çok beğenilmeyenler tutturuyor anlamadım bu işi.

Kesinlikle kahveye bağlı değil. Bana direkt gelecekteki çocuklarımdan bahsetmiş. 10 yıl sonrasını içeren bir olay, kahvede çıkacağını sanmam. Bi de nalan abla'ya çoook benzettim ben onu. Nalan abla'nın falında da hep tek cümlelik şeyler vardı o da konudan konuya atlamıştı.
Beni de evlendirmişti falın sonunda. Mutlu sonu mu seviyor acaba?

canım emine bana tam bir hayal kırıklığı yaşattı soru başka emine başkaydı bana alakasız bir yorum yaptı,evet diğer arkadaşın dediği gibi başı başka ortası başka sonuda başkasının falı gibiydi,emine bunu hep yapıyor,evet sen gibi bende bi tek emineye yakıştırıyorum bunu,sen devam edebilirsinelbette,ama ben saçma bir fala para vermemekten yanayım,lütfen benide yanlış anlama.

Falci aylin banada bilse ya.s.s.s

Her romantik bayan gibi mutlu son seviyor galiba birde akrep burcu erkeklerine zaafi var

yok canim tabiki yanlis anlamiyorum belki net bisi göremedim falinda yada tutmadi herkesin fali uymayabiliyor o falciya böyle bisiy var bence ... bendede henüz tutmus bisiy yok emineden bakicaz artik olursa zaten yazarim

galibe türk filmi gibi mutlu sonu seviyor olabilir,10 yıla garanti veriyor bu kadını her tarafı3 lülerden olsa yinede 10 yılı kimse garanti edemez,haşa allahmı yani.töbee yarabbim

yok canim tabiki yanlis anlamiyorum belki net bisi göremedim falinda yada tutmadi herkesin fali uymayabiliyor o falciya böyle bisiy var bence ... bendede henüz tutmus bisiy yok emineden bakicaz artik olursa zaten yazarim

aynen ya enerji meselesi olayı gerçek galiba. Bana baksanıza onca faldan bir tutan greta olmuş,şaka gibi bir lira yaa ah gretam bak yine aklıma geldin dertlendim

elbette olursa inşallah gönlündeki olsun canım

selam kızlar. yine ben. bi kaç hafta kendimi tutup fal baktırmamıştım ama sanırım regl olmamın da etkisiylel dün dayanamayıp rezzan ablaya katina attım ilk kez baktırdım ona ama beğendim. tarih olarak nisan mayıs demiş bu zamana kadar baktırdıklarımın yüzde 80 i aynı tarhileri verdi sanırım oturup beklemem lazım ama sabıır yok işte sabır nerdeee a aaa yok

Her romantik bayan gibi mutlu son seviyor galiba birde akrep burcu erkeklerine zaafi var
geleceği kim tutturduki emine tuttursun ama şu var karşı tarafı birebir tarif ediyor bu kesin ve farklı hesaplarla bile aynı tarif benim 2 falımda nerdeyse aynı cümlelerden ibaret bu tesadüf olamaz

canim ask hayatinda benim gibi hickimse yoksa bekleme 1,5 yil falan oldu online fala bulasali rezzan abla banada mükemmel bir ask ve erkek tarifi yapmisti zamanlar verdi ama asla gerceklesmedi benim gibi kactane arkadas var burda bekledikce bosa cikabilir fala asla umut baglama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…