Bana bir aksam ustu seni arayacak sen sakin yazma demis. Hatta soruda haytta olmaz ben baskalaryla oldgnu blyrum demistim.hyr arayacak biliyorum yazmis allah allahSon dönemde baktırdığım başarılı fallardandı ve dedikleri çıkıyor. Umarım size de çıkar
Evet onu fark ettim. Akrep burcundan baya kişiye bahsetmişkendi burcu mu akrep acaba
kesinlikle buna katılıyorum , bilemem çok iddialı bazı konularda fal 2-3 sonra çıkıyorsada günahını almak istememcanim ask hayatinda benim gibi hickimse yoksa bekleme 1,5 yil falan oldu online fala bulasali rezzan abla banada mükemmel bir ask ve erkek tarifi yapmisti zamanlar verdi ama asla gerceklesmedi benim gibi kactane arkadas var burda bekledikce bosa cikabilir fala asla umut baglama
kesinlikle buna katılıyorum , bilemem çok iddialı bazı konularda fal 2-3 sonra çıkıyorsada günahını almak istemem
geçiniz .. olanlardan Audreycim, kaygı kurguya gerek yok :)Kizlar asli zade mi ne fal alemde baktiram ve cikan varmi? malum fal baktirmiyorum eski fallari dinledim isle ilgili bi durumda nasil olumsuz konusmuss hatirladimda onun falini baska seylerle ilgilide olumsuz resmen yuregime indi fal :):) aklima taktimm bidee kuruyorm su anda kafamda
bi kere taliplerimden geçilmeyecek, ben biriyle çıkmaya başlayacağım ama sonraaaa ex-aşk bana gelecek ve beni sevdiğini söyleyecekmiş.Sana ne demisti ki kiz ?
geçiniz .. olanlardan Audreycim, kaygı kurguya gerek yok :)
geçen yıl sanırım ama tırttttt kuzumm, kafana takma sakınnkuzum baktırmısmıydın sen ona
Telweden cikmayanlari bana yazarmisin canimyani bilemeyen cok bende lalecim rezzan tutturamadi , meral saydam, haleh, binnaz abladan fazla yok zaten, tellweden cok.. falsepetindede fazla baktirmadim .. ama en iddiali kimselere baktirmisimdir say say btmez burda iclerinden cok az sey cikti aslinda fali birakmis olmaliydim ama son dönemlerde gene kendimi tutamadim malum issizlik durumu insani cok etkiliyor
Kizlar selenanin fali gelmis.. bir daha donmeyecek sana cevresi kiz dolu demis..baya baya bilmis.. onun karakter analizini falani filani.. okuyunca inanilmaz moralim bozuldu ve su fali midir nedir onda gercekten bana inanilmaz agirlik coktu bundan bir saat kadr once kadinda simdi yorumlamis cdden kendimi cok kou hissettim ay bidaha yaklasmam korktum ben ztn yaklascgm biseyde yok donmez sana suan hayatnda biri var bundan ayrilcak hayatina baska esmer saclari cok uzun bir kizi alacak demis.. sana donusu cok zor..sen bu defteri kapat demis .
Ayyy suan cok mutlu oldummm terbiyesiz emine bana da ole demisti exx icinya bu emine seninki içkici playboy bu demişti. içkiyle hiç arası yok bide içkisi olsun. bide playboy hey allam. ama bu içkici ve playboyla beni pariste evlendirdi. fal mı bakıyor dalga mı geçiyor belli değil. bana göre inorganik emine
Moralim cok bozuldu ben nye boyle yaptim blmyrum inancimi kirip dua etmemi engelliyolar yaaaben hiç baktırmadım medyum selenaya iyidir kötüdür birşey diyemem ama sonuçta bir fal bu kadar üzülme canım. herşeyden önce hayırlısı olsun senin için.
Ayyy suan cok mutlu oldummm terbiyesiz emine bana da ole demisti exx icin
Kizlar selenanin fali gelmis.. bir daha donmeyecek sana cevresi kiz dolu demis..baya baya bilmis.. onun karakter analizini falani filani.. okuyunca inanilmaz moralim bozuldu ve su fali midir nedir onda gercekten bana inanilmaz agirlik coktu bundan bir saat kadr once kadinda simdi yorumlamis cdden kendimi cok kou hissettim ay bidaha yaklasmam korktum ben ztn yaklascgm biseyde yok donmez sana suan hayatnda biri var bundan ayrilcak hayatina baska esmer saclari cok uzun bir kizi alacak demis.. sana donusu cok zor..sen bu defteri kapat demis .
Moralim cok bozuldu ben nye boyle yaptim blmyrum inancimi kirip dua etmemi engelliyolar yaaa
yavrum üzme tatlı canını yaa.. boşver, fal sonuçta..Moralim cok bozuldu ben nye boyle yaptim blmyrum inancimi kirip dua etmemi engelliyolar yaaa
selena'nın olumlu konuştuğu var mı kızlar? kendisini koruma altına alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?