Binnaz Abla

Son dönemde baktırdığım başarılı fallardandı ve dedikleri çıkıyor. Umarım size de çıkar

Evet onu fark ettim. Akrep burcundan baya kişiye bahsetmiş kendi burcu mu akrep acaba
Bana bir aksam ustu seni arayacak sen sakin yazma demis. Hatta soruda haytta olmaz ben baskalaryla oldgnu blyrum demistim.hyr arayacak biliyorum yazmis allah allah

kesinlikle buna katılıyorum , bilemem çok iddialı bazı konularda fal 2-3 sonra çıkıyorsada günahını almak istemem

Ya bu emine bir bana mı kişilik analizi yapmadı ya da karsının düşüncesini söylemedi. Ama ben de öyle bir şey var bazı fallarım gerçekten çok alakasız oluyor ve benimkine hiç uymuyor, bir de mesela ne zaman olumsuzlara güvenip geri çekilsem yanlış yaptığımı anlıyorum. Sanırım ben pek fal tutan biri değilim ya geçmiş fallara bakınca 2-3 kişi dışında onun kişiliğini vs anı anlatan tutturan olmamış,o zaman tuttu sanmısım ama şimdi bakınca yok ya an bile tutmamış

kesinlikle buna katılıyorum , bilemem çok iddialı bazı konularda fal 2-3 sonra çıkıyorsada günahını almak istemem

yani bilemeyen cok bende lalecim rezzan tutturamadi , meral saydam, haleh, binnaz abladan fazla yok zaten, tellweden cok.. falsepetindede fazla baktirmadim .. ama en iddiali kimselere baktirmisimdir say say btmez burda iclerinden cok az sey cikti aslinda fali birakmis olmaliydim ama son dönemlerde gene kendimi tutamadim malum issizlik durumu insani cok etkiliyor

Kizlar selenanin fali gelmis.. bir daha donmeyecek sana cevresi kiz dolu demis..baya baya bilmis.. onun karakter analizini falani filani.. okuyunca inanilmaz moralim bozuldu ve su fali midir nedir onda gercekten bana inanilmaz agirlik coktu bundan bir saat kadr once kadinda simdi yorumlamis cdden kendimi cok kou hissettim ay bidaha yaklasmam korktum ben ztn yaklascgm biseyde yok donmez sana suan hayatnda biri var bundan ayrilcak hayatina baska esmer saclari cok uzun bir kizi alacak demis.. sana donusu cok zor..sen bu defteri kapat demis .

geçiniz .. olanlardan Audreycim, kaygı kurguya gerek yok :)

Sana ne demisti ki kiz ?
bi kere taliplerimden geçilmeyecek, ben biriyle çıkmaya başlayacağım ama sonraaaa ex-aşk bana gelecek ve beni sevdiğini söyleyecekmiş..benim hikayemi bilen bilir burda, burda zaten büyük patlama yaşandı benim için falda.. neyse büyük bir para elime geçecek..mümkünatı yok zaten piyango zamanı da geçti

Telweden cikmayanlari bana yazarmisin canim

ben hiç baktırmadım medyum selenaya iyidir kötüdür birşey diyemem ama sonuçta bir fal bu kadar üzülme canım. herşeyden önce hayırlısı olsun senin için.

Ayyy suan cok mutlu oldummm terbiyesiz emine bana da ole demisti exx icin

ben hiç baktırmadım medyum selenaya iyidir kötüdür birşey diyemem ama sonuçta bir fal bu kadar üzülme canım. herşeyden önce hayırlısı olsun senin için.
Moralim cok bozuldu ben nye boyle yaptim blmyrum inancimi kirip dua etmemi engelliyolar yaaa

kuzum selena bendede agırlık yapar o kadında garıp bısey var bence bana tarotaa fosstu ama su falında dokturmustu agzım acık kalmıstı bıldıgı seylere ama gelıcekle ılgılı bısey dememıstı bana kuzum sendee sıkmaa canını hayırlısı olsun herseyın falı herseyıı bos verdım saana deger vermeyen onemsemeyen kımseyı onemseyıp deger verıp kendını uzme bıtanemm ..

selena'nın olumlu konuştuğu var mı kızlar? kendisini koruma altına alıcam

İlginç ama ben Kelebek falıydı baska seylerle destekledim dedi ama ben güvenemiyorum ama dediği bir şey cok cok nokta atışıydı bana göre. Ama şunu da ekleyim kelebekten hiçbir şey çıkmazmış normalde yani biraz sallamasyon o fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…