Binnaz Abla

rezzanın bende sadece seyahat ile dedikleri çıkıyo en son falda tur ile yakın biryere gidiyorsun dedi aman demiştim kış kıyamet nereye gidicem ama haftaya gidiyorum diğer söyledikleri de çıksa ama yok ,dünden sonra ben baktırmıycam bir süre oturdum biraz dua okudumda gözlerim açıldı valla

Olumsuzlara nolur üzülmeyin canlar ya ben ne zaman olumsuz fala üzülsem ardından iyi bir şey oluyor benimkiyle ve ben falla olmuyormuş diyorum. Vallahi yapmayın fala üzülmeyin, fal bu ya cok biliyor olsalar sitede ne işleri var bulundukları şehirde lüks içinde boğulurlar.

takma ya bana dönecek demişti evlenip mutlu oluyorduk 1 yıl oldu adam belkide başkasıyla evlendi belki onu gördü selena bazısına çok güzel tutturuyor ama bazısına maalesef

Ne yalan söyleyeyim ben de öyle olmuştum baktırdığımda bir moralim bozulmuştu felan. Bildiği şeyler oldu da geri kalanının çıkmasını istemiyorum

Selena bana gelecekte paaaaaaaatladi. Bana yazdigi olumsuz seylerin hicbiri olmadi. An tespiti de dogru degildi zaten.

Olumsuzlar patladi, olumlulari cikar diye bekliyorum :)

Bir sey sormustum, dedigi gibi olumlu oldu ama dedigi sekilde degil, hatta alakasi yok. Ama sonucun olumlu olacagini soylemis. Simdi bu cikti sayilir mi?:)

Son düzenleme:
Ne yalan söyleyeyim ben de öyle olmuştum baktırdığımda bir moralim bozulmuştu felan. Bildiği şeyler oldu da geri kalanının çıkmasını istemiyorum

bana falı ne olumlu ne olumsuzdu ama aglıycaktım yanı o kadar bır agırlık oldu bende neden anlamadım bır daha da baktırmam ztn :S tuturana tuturuyor ama kendısı .. olumsuz dusunmee bak demın bende o aslı zade mıdır nedır onu sordum bana cok olumsuzdu selananın tarotuda bana cok olumsuzdu bı hafta sonra patladı falı ama suda dedıgım gıbı yazdıklarına sasırdım ama gelıcek yoktu,enerjısıde cok fenaa ınsanı mahfedıyor en azından bana oylee

Telweden cikmayanlari bana yazarmisin canim

senin icin tellwedeki gecmis fallarimi actim ve utanc listeme en bastan basliyorum bu liste 1,5-2 yillik ona göre yani sen düsün ve benim durumda kisa özet geciyim üni mezunu ve issizim ask hayatima 28 yildir ugramadi (dise dokunur biri cikmadi yani uyduruklari saymiyorum) sorularim sabit is+ask

raset- kesinlikle olumsuzu söyleyemeyen biri pembe tablocu zaten hicbisi tutmadi bu aralar gene online oldu dikkat
rehber -soruna göre sekillendiriyor salliyor asla atma aslaa bundada tutan bisi yok
Peter-ic bayici klasik kart okuyucu bana yorumu bile olumsuzdu zaten cikmadi o kadar kötü yorumu varki insani mutsuz edecek cinsten tabiki fali cikmadi
ASK3- hayali bir ask kahramani yaratti ama asla öyle bir erkek cikmadi karsima tarih 2013 tabiki cikmadi 2015e girdik hala bisi yok
hades-ask3 ten pek farki yok faldan ziyade pembe tablo cizen biri muhtemelen sorularimizi okuyup gülüyorlar yine 2013ten bi fal
ikamet- agit gibi fal cikan hicbirsey yok icinde yaz yaz doldur sayfayi hala 2013teki fallardayim
FaLBaZ-ic bayici bi yorum yapmis sözde evlensem bile mutsuz olurmusum ne evlendim ne de mutsuzum..
tutankammon,kahinvanga,Adin,Herra, MedyumSelena(evet bende tutmadi ama hic su fali atmadim bunu belirteyim),starss,FalciAlim,MedymEmel,Rumii.Kehriban,kiraz12,falciasli,Lilypad, Chloe, medyumhiper ,VenusAmber ,Klothoyagmur ,Sebastian, seferder87 ,REALFALCI ,FALCISEMA (bu kadin sadece an konusunda iyi gelecek fos),Falcii,hydra,FalaNiyetHakkaniyet(pembe tablocu),KilicKralicesi,karanliklarprensesi,seruven,Galen,,VouruCasani,daimon,,metalist,kralzeus,miraclenil,Urmiaa08,hislerenerji,bilgeabla,medyumsiraz,Moirai,DAMDAKiKEMANCI,WOMENN,LokmanHekim,medyummeral,

bunlar bilinenler bide bilinmeyenler var onlarin ismini eklemeye bile deger görmedim

tellweden en net bilenler esinceden cok oldu ama fallarin tamami degil.. ayrica en son yaptigi erkek tarifi tutmadi onlar disinda tutan seyler oldu bayya esas olay haric herbisi cikti
sarayli hanim olay akisini bildi onun söyledigi sekilde ilerleyen olaylar oldu hemde hic düsünmedigim olmaz dedigim bir zamanda o böyle birsey söyledi inanilmaz bir sekilde gerceklesmeye basladi.
medyum tuna nin olmaz dedigi birsey gerceklesmedi an konusunda iyiydi gelecekte tosladi.
shamanixten memnunum beklemede..
selenaya bende su fali attim evt uymuyor enerjimiz ama son sans vermek istedim
yani sayabilcegim falci bile yok görüyosun sayili ve tutan fal cok cok azzz

tatlım ya telwede kimse kalmamış zaten maşallah

oyy thalix kurban olurum ya inşallah emine sana çıksın bu yıl hem işe gir hem gelin edelim seni Bizim senle enerjimiz falda hiç uymuyor dur ben seninkileri tersten deneyim belki işime yarar

Selenanın falı geldiğinde buraya yazar mısınız?

Tum olanlar isiginda binnaz bilgeyi koruma altina aliyorum ayisigi da ikinci secenegim ve digerlerine tarz diiiilsiniz diyorum

abovvvvvvvvvvvvv :S kuzum kendımınkıler gozumde canlandı aman allahım yaa bızz neler yapıyoruz boyleee :/ dıger sıtelerende beklıyoruzz boylee gordukcee kendımı gerızekalı gıbı hıssedıyorum yaptıgımız ıslere bakın ya ne kadar paramız nerelere kımlere gıdıyor ümit ediyoruz,uzuluyoruz dedıklerıyle off valla ıcım daraldıı

selena'nın olumlu konuştuğu var mı kızlar? kendisini koruma altına alıcam

Beni genelde mutlu sona ulaştırıyor. Ama mutlu sona ulaşana kadar baya olumsuzluklardan geçiyorum

Ya benimde param kalmamıştı en ucuz diye kelebek atmıştım. Bi kere falda hayır yok rastgele tıkladım attım bi şey anlamadım. Neyseki selena gayet güzel bakmıştı. Hatta en güzel baktığı fal oydu sanırım. Denemek istediğim su falı kaldı. Bi dahaki ay denerim belki. biraz ara vereyim de

şu daimon bana bilmişti gelecekte. hadi be sallıyo demiştim. sonradan farkettim çıktığını. aynen dediği gibide olmuştu..duvarında foto paylaşıyordu sürekli..kocaman mavi gözleri olan bir kadındı. sayfasıda yok zaten, bırakmış falı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…