Binnaz Abla

Propanooooolllll hayatım ağzın bal yesin bugün sen ne güzel şeyler söylüyorsun Ya olabilecek şeydi dedikleri bir şey demişki cidden benim durumdan baska duruma zor denir o, ama ne bileyim ben sıkıldım ya beklemekten, bazen ben de kendimi anlamıyorum çocuk nasıl anlasın, kızlar biz olsak da iki dengesiz bizden bi yol olmaz 25lerde ergeniz daha valla

bende geçende kaç kere baktırmışım diye saydım, baktım 100 e doğru gidiyor bıraktım saymayı. ne kadar salakmışım deyip kendime kızdım..eminim farklı rumuzlarla aynı kişiye kaç kere atmışımdır..

oyy thalix kurban olurum ya inşallah emine sana çıksın bu yıl hem işe gir hem gelin edelim seni Bizim senle enerjimiz falda hiç uymuyor dur ben seninkileri tersten deneyim belki işime yarar

canim benimmm tesekkür ederim evet herkesin farkli kisilerle uyusuyor fallari bendeki liste kabarik ama tutan az
herseyin hayirlisi canim ins seninde gönlünden gecen dileklerin gercek olur :)

tatlım ya telwede kimse kalmamış zaten maşallah

haklisin canim bastada söylemistim 2 yillik bir hesap bu haliyle baya baktirdim ilk baslarda falcilari iyi biliyor saniyordum megersem hepsi pembe tabloymus birazda bilmedigimden bu kdr cok oldu

Selenanın falı geldiğinde buraya yazar mısınız?

tabiki yazarim sen nasil oldun canim ? doktora gidicektin bisi cikmamistir ins

evet kuzummm maalesef utanc listem böyle uzayip gitti yani hepimizde böyle listeler var biliyorum ama ben tellwe harici diger sitelerde cok falim yok en cok tellwede atmisimdir ..umut ettik ne bulduk koca bir 0 :)

hic uymadi bana keza madamsalu da ayni tutmadi..

Ya bana son 3 faldır 2 şeyi söyleyip duruyordu. Bende niye aynı şeyi söyleyip duruyor diye düşünüyordum ki dediği çıktı. Selenaya 4 fal attım hep tutarlıydı. Ya önceki falda + dedi şimdi - dedi dediğim bir şey olmadı. Ruhsal çözümlemeleri çok iyi:) umarım sana da çıkar dedikleri, daha fazla beklemeden mutlu sona ulaşırsın

oda cok ayrı bır konu ayse yee attıgımız falı fatmadan duymak. Kim bılır aynı kısıye farklı ısımlerle kac kere baktırmısızdırr

sercenin_gozyasi sana neredeyse hiç kimse tutturamamış ya şey düşünüyorum acaba bu fal olayı enerjimizle mi alakalı? yani çevremizde bir enerji kalkanı (aura) olduğunu düşünürsek seninki baya sağlam sanırım. Nazara da çabuk gelmiyorsan tezim doğru demektir.

O zaman faturam devredince ben ona bir tarot atayım. Tarotu nasıldır canım. Şimdi bir kelebek daha mı atsam ki ayh haydi inşallah yaa tutarsız olursa da napayım sıkıldım zaten önüme bakarım

Cok nazar ceken bir yapim var benim enerjimi ceken cinsten..
bilmiyorum canim ya bana cikan fallar hep olumsuz oldu vefat vs durumlarini bilen oldu mesela .. 6 aylik calisma maceram var melek öz e pozisyon degisiyormuyum dedim hayir olmiycak cok üzülme tamam mi dedi yani onun o cok üzülme tatlim tamam mi dedigi sey benim bütün hayatimdi maalesef dedigi gibi olmadi (gecmis fal ama halen beynimde kalmis) ve i$i komple biraktim .. ve farkettimki baktirdigim tonla fal cöp hicbiri cikmamis foss hepsi cöpten ibaretti ..
aslinda tamamen birakmis olmam lazimdi ama hayatimda halen net bisiy olmuyor bombos geciyor o yüzden ara ara baktirma ihtiyaci duyuyorum düzgün giden bisi olursa aninda birakicam zaten

Off canısı yaa sonunda üzlücen bırak bu adamı gitsin dedi ama benim içimde çok başka bir his var işte o olucak kaderim o benim diyorum
nesibenin ya da falcıların kararıyla ya da fikirleriyle hareket edemiyoruz, gönül bu bitanem, zaten söz geçirebilsek falla ne işimiz olurdu? üzülsek de üzülmesek de yaşamadan bilinemez hem nesibe neyi tam bilmiş de üzüleceğinden emin?

O zaman faturam devredince ben ona bir tarot atayım. Tarotu nasıldır canım. Şimdi bir kelebek daha mı atsam ki ayh haydi inşallah yaa tutarsız olursa da napayım sıkıldım zaten önüme bakarım
bence kart atma kartta cok kotu ben katına atmıstım mevcut durumu bıle bılemedı suda ıyıymıs ama genede sen bılırsın su da pahalı bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…