- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Beni genelde mutlu sona ulaştırıyor. Ama mutlu sona ulaşana kadar baya olumsuzluklardan geçiyorum
Ya benimde param kalmamıştı en ucuz diye kelebek atmıştım. Bi kere falda hayır yok rastgele tıkladım attım bi şey anlamadım. Neyseki selena gayet güzel bakmıştı. Hatta en güzel baktığı fal oydu sanırım. Denemek istediğim su falı kaldı. Bi dahaki ay denerim belki. biraz ara vereyim de
abovvvvvvvvvvvvv :S kuzum kendımınkıler gozumde canlandı aman allahım yaa bızz neler yapıyoruz boyleee :/ dıger sıtelerende beklıyoruzzboylee gordukcee kendımı gerızekalı gıbı hıssedıyorum yaptıgımız ıslere bakın ya ne kadar paramız nerelere kımlere gıdıyor ümit ediyoruz,uzuluyoruz dedıklerıyle off valla ıcım daraldıı
hadi canım isim birebirmi tuttuEveeet Emine bana bir erkek ismi verdi ama ozel degil isle ilgili tanisacaksin dedi birebir isim cikti birde bir konuda bir erkekle anlasamicaksin demis uc gun once bir kavga yasadim bir erkekle
Evet canim cokta yaygin bir isim degil birde sac degistiriceksin demis ben unumustum onu ama hic hesapta yokken sacimi degistirdim simdi fali okuyunca sasirdimhadi canım isim birebirmi tuttu
eminemiı dedi bunu :) banada dedi :)) evet değiştirdim :)Evet canim cokta yaygin bir isim degil birde sac degistiriceksin demis ben unumustum onu ama hic hesapta yokken sacimi degistirdim simdi fali okuyunca sasirdim
bence sen falcını buldun canım inşallah devamı gelirEvet canim cokta yaygin bir isim degil birde sac degistiriceksin demis ben unumustum onu ama hic hesapta yokken sacimi degistirdim simdi fali okuyunca sasirdim
Merak etme nesibe zaten 100 kişiden 3-4 kişiye kısmen çıkıyo :))Banaaa nesibee çıkmasın nolur çıkmasınnn
oyy thalix kurban olurum ya inşallah emine sana çıksın bu yıl hem işe gir hem gelin edelim seniBizim senle enerjimiz falda hiç uymuyor dur ben seninkileri tersten deneyim belki işime yarar
tatlım ya telwede kimse kalmamış zaten maşallah
Selenanın falı geldiğinde buraya yazar mısınız?
abovvvvvvvvvvvvv :S kuzum kendımınkıler gozumde canlandı aman allahım yaa bızz neler yapıyoruz boyleee :/ dıger sıtelerende beklıyoruzzboylee gordukcee kendımı gerızekalı gıbı hıssedıyorum yaptıgımız ıslere bakın ya ne kadar paramız nerelere kımlere gıdıyor ümit ediyoruz,uzuluyoruz dedıklerıyle off valla ıcım daraldıı
şu daimon bana bilmişti gelecekte. hadi be sallıyo demiştim. sonradan farkettim çıktığını. aynen dediği gibide olmuştu..duvarında foto paylaşıyordu sürekli..kocaman mavi gözleri olan bir kadındı. sayfasıda yok zaten, bırakmış falı sanırım.
Propanooooolllll hayatım ağzın bal yesin bugün sen ne güzel şeyler söylüyorsunYa olabilecek şeydi dedikleri bir şey demişki cidden benim durumdan baska duruma zor denir o, ama ne bileyim ben sıkıldım ya beklemekten, bazen ben de kendimi anlamıyorum çocuk nasıl anlasın, kızlar biz olsak da iki dengesiz bizden bi yol olmaz 25lerde ergeniz daha valla
Off canısı yaa sonunda üzlücen bırak bu adamı gitsin dediMerak etme nesibe zaten 100 kişiden 3-4 kişiye kısmen çıkıyo :))
bende geçende kaç kere baktırmışım diye saydım, baktım 100 e doğru gidiyor bıraktım saymayı. ne kadar salakmışım deyip kendime kızdım..eminim farklı rumuzlarla aynı kişiye kaç kere atmışımdır..
Ya bana son 3 faldır 2 şeyi söyleyip duruyordu. Bende niye aynı şeyi söyleyip duruyor diye düşünüyordum ki dediği çıktı. Selenaya 4 fal attım hep tutarlıydı. Ya önceki falda + dedi şimdi - dedi dediğim bir şey olmadı. Ruhsal çözümlemeleri çok iyi:) umarım sana da çıkar dedikleri, daha fazla beklemeden mutlu sona ulaşırsın
sercenin_gozyasi sana neredeyse hiç kimse tutturamamış ya şey düşünüyorum acaba bu fal olayı enerjimizle mi alakalı? yani çevremizde bir enerji kalkanı (aura) olduğunu düşünürsek seninki baya sağlam sanırım. Nazara da çabuk gelmiyorsan tezim doğru demektir.
Aaa hahaha attimi acabaeminemiı dedi bunu :) banada dedi :)) evet değiştirdim :)
nesibenin ya da falcıların kararıyla ya da fikirleriyle hareket edemiyoruz, gönül bu bitanem, zaten söz geçirebilsek falla ne işimiz olurdu? üzülsek de üzülmesek de yaşamadan bilinemez hem nesibe neyi tam bilmiş de üzüleceğinden emin?Off canısı yaa sonunda üzlücen bırak bu adamı gitsin dediama benim içimde çok başka bir his var işte o olucak kaderim o benim diyorum
bence kart atma kartta cok kotu ben katına atmıstım mevcut durumu bıle bılemedı suda ıyıymıs ama genede sen bılırsın su da pahalı bırazO zaman faturam devredince ben ona bir tarot atayım. Tarotu nasıldır canım. Şimdi bir kelebek daha mı atsam ki ayh haydi inşallah yaa tutarsız olursa da napayım sıkıldım zaten önüme bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?