Binnaz Abla

Kızlar falsepeti ve falalem öğlende açılır gibi olmuştu ama şimdi bende dobrowski görünüyor :2: :2: Benim Rezzan ablaya ihtiyacım var

Benimde ona cok ihtiyacim var faceden yazdim o da beklemede .. mail attim sistem icin acilacak deyip duruyorlar belirsizlikten dolayi Özür dileriz sorun çözülecek diyorlar bunlar sistemi yapalim derken sabah tekrar cokerttiler

Medyum meral diye biri var sakin baktrmyn iade edib falimi benle alakasi yok dedim iade edemem zamanla gorursun varmi yok mu dedi . Zamanla gorecegim birseyde yok hep gecmisle ilgili seyler yazmış bari onlar dogru olsa yanlis hepsi sinir oldum su fal sepetide acilacaksa acilsin artik ya

tellwede benim kafam bi milyon oluyor. o kadar çok falcı var ki :s profillerine bak,puanlarına bak derken kafam kazana dönüyor....

:)))) eylülcüler diye bi grup mu açsak ne yapsak.. Sayımız artarsa bunu bi düşünelim derim ben :))

bu aradaaa falından niye bişey anlamadın, tutturamadı mı mikrofon yüzünden mi anlamadın?

bana hazirandan beri eylül diyolar :))) bi ay vaktim var artık geldi geldi aşk :))) gelmedi şansıma küserim artık :))

Hoş bir bayan,konuşmaları çok şeker.20 dakikada falı bakıp,yolladı..zaman kısa olmasına rağmen falı çok özenliydi..Uzunca da bir faldı lakin ben falından birşey anlayamadım Beyza ya pasladım,oda anlayıp çözemedi zaten karışığım,birde karışık 1 fal gelince iyice dumur olup oturuyorum Şimdi baktırmayacağım 1 daha diyecem,yarın birini okuyacam burdan gene koşacağım:) Ay aman of ya sıkıldım bu durumlardan çok

Adam gibi aşk hayatı olan insanlara o kadar özeniyorum ki.......fal baktırmaktan, umut etmekten bıktım, bekle bekle yıllrdır hayatımda bir şey olduğu yok. Falcılar boş yere umutlandırıyor beni , mutsuz olmaktan bıktım artık.

al benden de o kadar. facebookta, yolda orda burda mutlu çiftleri görünce kıskanmaktan çok ciddi üzülüyorum ve imreniyorum. diyorum ki artık senin aşk hayatın böyle geldi böyle gidecek kendini alıştırsan iyi olur. yalnızlığa mahkumsun, başka şeylerle avun

Heeeyyy ben gayet anladım da, çözdüm deee :)) bunu ayrıntılı olarak anlattım hem de sana aşkolsuuunnn :) bütün karizma yerlerde sayende sagol yaaaa :))

Valla bende artık o kadar sıkıldım ki .... Sırf olumlu şeyler duyabilmek için fal baktırıyorum anlık olarak kendimi iyi hissedebilmek için, şimdi de fal bağımlılık yaptı bi gün baktırmasam rahat olamıyorum.Yaz döneminde olacaktı güya... Eylül dediler, şimdi ekim oldu. Bıktım tükendim artık... Dün Serra'ya baktırdım bana mayıs-haziran dedi geçen bi yorumda demiştim zaten bi seneyi devircem bu gidişle diye...Artık fal baktırmayacağım bi falsepetinde indirim kuponum var bir ay geçerli bi baktırırsam orda bi tane baktırırım ve tabi gelişme olursa Nesibe'ye...
Artık çok tükendim zaten onla karşılaştığımız mekanda Tükeneceğiz şarkısı çalıyodu aklımdan o geçiyodu şarkı bitti karşıma çıktı

Bu arada Kiraze de bana eylül demişti herkese eylül demiş herhalde ondan yana da umudum kalmadı dün umutluydum ama artık tüm umutlarımı yitirdim kendimi üzüp duruyorum bıktım artık!!!!!!!!!!!!

Heeeyyy ben gayet anladım da, çözdüm deee :)) bunu ayrıntılı olarak anlattım hem de sana aşkolsuuunnn :) bütün karizma yerlerde sayende sagol yaaaa :))

:))) he bende onu diyom ,Ben Leyla ,O Mecnun Yakında düğünümüz var A dostlar :)))

kızlar biliyorsunuz faldan bıkmıştım soranlara da baktırmayın diyordum, dün tabiki dayanamadım uzun zamandır aklımda güven cihan vardır ona baktırdım beni çooook şaşırttı geçmişi inanılmaz bildi çok şaşırdım, anı bilmede de fena değil denenebilir haberiniz olsun:) buarada 3 gün sonra eski sevgilimin doğumgünü tam 3 ay olmuş olucak 4 sene boyunca hersene benle kutladı şimdi ben kutlamayınca hiç mi yokluğumu hissetmicek acaba:/ bunu acaba bir derdim var a mı yazsaydım:)))

Güven Cihan anda ve geçmişte iyidir ancak bana verdiği zaman tutmadı.. Zaman verdiyse takılma diye söylüyorum..

korkma korkma koskoca ay buu :) totem yapalım bari de çıksın hepimize eylülde söylenilen güzel şeyler :))

Çok güldüm banada kime baktırsam agustos sonu eylül başı veya en geç eylül sonu demişlerdi .. gerçi hala eylül bitmedi öyle çok umutlanmakta istemiyorum......en iyisi eylülcüler diye toplanalım belki işe yarar

Benim kasıma kadar yolum var ama :)) zamanlara takılmamayı öğrendiğim için çok da umutlanmıyorum. Hatta zamanı bırak, beklediğim şeyin olacağını bile düşünmüyorum artık ama fal işte baktırmadan da duramıyorum :))

Beyza abla, sen eski sevgili flört vs beklemiyorsun ki, adam nikahlı kocan Kürkçü dükkanına eninde sonunda döner, müneccim olmaya gerek yok bunun için. Bak ne güzel falına baktım, paracıklarını bana ver, saçma ortalığa Kocan zengin mi ne, her gün fal baktırıyorsun

Şu topiğin adını aşk hayatı b.k olanlar olarak değiştirelim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…