Binnaz Abla

Zaten isim soyleyerek okursak kendi kismetimizi kapatiyoruz kizlar hayirli olan gonlumuzdede razi olsun bence

Katılıyorum Marple. Allah rızası için okuyacaksan zamanın bi önemi yok ama bir amaç içinse zaman faktörü devreye girebilir
merhabalar,arkadaşlar,
duanın zamanı yoktur,zaten o an senin allah rızasına ihtiyacın olmasa o duayı etmek kalbine damlamaz,demekki senin rabbinin yardımına ihtiyacın var o anda içine damlamış duanı yapabilirsin, için temizse başkalarının rıskını istemiyorsan,senin istediğin başkasının canını yakmayacaksa yaradana sığınıyorsan o seni kolunun altına zaten almıştır,beklediğinin olasınınsa mutlaka saati ve zamanı vardır.

Benimkisi zaten burçlarımın etkisiyle doğuştan ama esmalarla elde edilmek istenen bence 6. hissin ötesi ve ben bunu asla istemem açıkçası Allah korusun
evt ya altıncı his doğuştan yerleşen bir şeydir,eğer altıncı hissi açmak istiyorsanız,yaşantınızdan başlayın deneyerek mutlaka başlayın,hislerinizin dediğini uygulama yöntemiyle,gereken yerde ileri gereken yerde geri çekilerek,sonradan altıncı hissi açmaya çalışmak,bazı psiko durumları yaratır ve kontrol edilemez bir duruma düşebilirsiniz,arkadaş bunla çok önemli şeylerdir,dengeyi bir bozdunuzmu bunu geri oturtamazsınız.dikkat diyorum

Evet canim insallah hayirli olan olur bende o sekilde dua ediyorum
Ben kadere inanirim o kisi kaderimizde yoksa ne yapsak yapalim olmaz gelir gider zaman kaybetmis oluruz ama hayirlisini istersek daha cabuk istedigimize ulasiriz zaten kaderinse yine o gelir degilse daha hayirlisi gelir

Ben kadere inanirim o kisi kaderimizde yoksa ne yapsak yapalim olmaz gelir gider zaman kaybetmis oluruz ama hayirlisini istersek daha cabuk istedigimize ulasiriz zaten kaderinse yine o gelir degilse daha hayirlisi gelir
Bende inaniyorum ama beklemek sabretmek zor geliyor bu yaslarda valla hep boyle dusunebilsem keske fallara sarmasam ama bir merak düsüyor icime yine fal baktiriyorum aslinda olcak olan oluyor zorlamaya gerek yok bazi seyleri akisina birakmak lazim bir yapabilsem

Yok bebem zaten bize gore degil o isler 70 bin ya bedi ye baktim cok faydasini goren var hepimiz baslasakmi ki
Aslında kendi rakamında hergün alışkanlık haline getirsek daha iyi olur sanırım. ben o kadar rakama yüklenmek istemem bir de ya taamlayamazsam olayı var

Haklisin ama herseyin bir zamani var iste fal artik negatif etkilemeye basladi olumlu dahi olsa ama dua ederek tevekkul etmeyi ogreniyorsun canim

beklemek zor geldiğinde, fal baktırasınız geldiğinde şöyle bir köşeye çekilin, gelecekte olmasını istediğiniz, beklediğiniz şeyleri detaylı bir şekilde hayal edin, gözünüzün önüne getirin.
bazen bazı şeylerin olacağı kesindir, sadece arada bir zaman mefhumu vardır, o da aslında bir ilüzyondur. o ilüzyonu ortadan kaldırıp o olacak şeyin o an bile içine girebilirsiniz.

Doğuştan gelen zaten makul sınırlar içerisinde oluyo. Benim içime ansızın bişey doğar ve doğrudur. Rüyalarım ayrıdır yani normal rüya ile mesaj içereni anlarım ama işime gelmez de yok ya rüya dediğimde aynısnı tekrar görürüm :) bi şekilde bişeyleri hissedersin ama beynin de bazen kafanı karıştırı onun gürültüsünden sıyrılman lazım. Diğeri içinse yani esmalarla açılmak istenen çok farklı veb ben onu kesinlikle istemem. hatta 6. hissim körelsin önemli değil. Yaşam bizlere sürprizler yaptığı zaman daha güzel

Kızlar gene ben kuzenım geldı bugun bana morel olsun dıye tutturdu fal baktırıcam dıye daralttı benı ben dun yazdıgım kımseye attırmam artık fal bırtek luna ya baktırmamışım baktırmayıda dusunmuyorum acıkcası benım fal sebebım bıtmıştır lakın bu yanımdakı sıpaya luna attırıyım dedım, sızce hangı falına atsın derdı bununda sevgılı ve okul..

bende oyleyım evden cıkmak ıstemıyorum vee hıc bısey gelmıyor ıcımden duaa ettım bgn bol bol esmalardanda oylee fazla agır gelmıycek olanlarını okumaya calısıyorum cokk ıyı geldı daha ıyı hıssettım kendımı..
ama dedıklerı gıbı yuksek olanları okumaya korkarım ztn gerekte yok allah bı sekılde hıssettırıyor ınsana kotu seylerı ıyıce karıstırmayalım aklımızı ztn fallarla karman corman oldu :S

ayyyy içim şişti yaa... şöyle hepimize birden tutturan-çıkan bi kişi olsa
Çıkanlar da zaten ana konudan uzak, ufak tefek şeyler.. hani şu binnazda, falsepetinde wowww ddiği her şey çıkıyor diyenler gerçek mi onu merak ediyorum.. nasıl bir enerji akışıdır ki falcılarla..bizim voltajlar düşük heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…