Zaten isim soyleyerek okursak kendi kismetimizi kapatiyoruz kizlar hayirli olan gonlumuzdede razi olsun benceAcıkcası niyetim huzurlu mutlu olmak ve hayırlı insanlarla tanışmak bir kişiyi düşünerek illa o diyerek esma okumuyorum hem onun iradesini etkilemek istemem hemde kendim icin hayirlimi bilemem ama esmalarin kitaplari falan var ordada saatlerinden bahsediliyor bu saatlerde daha etkili oldugu yaziyor dogrulugunu bilmiyorum ama arastirdigim kadariyla gezegen saatlerini takip etmeye calisiyorum umarim tüm dualarimiz kabul olur
merhabalar,arkadaşlar,Katılıyorum Marple. Allah rızası için okuyacaksan zamanın bi önemi yok ama bir amaç içinse zaman faktörü devreye girebilir
Ben zamana takilmiyorum genelde havas okumalari icin zamanin bir onemi var tabiki sayili okumalardaKatılıyorum Marple. Allah rızası için okuyacaksan zamanın bi önemi yok ama bir amaç içinse zaman faktörü devreye girebilir
Aman havastan uzak durulsun benceBen zamana takilmiyorum genelde havas okumalari icin zamanin bir onemi var tabiki sayili okumalarda
Yok bebem zaten bize gore degil o isler 70 bin ya bedi ye baktim cok faydasini goren var hepimiz baslasakmi kiAman havastan uzak durulsun bence
evt ya altıncı his doğuştan yerleşen bir şeydir,eğer altıncı hissi açmak istiyorsanız,yaşantınızdan başlayın deneyerek mutlaka başlayın,hislerinizin dediğini uygulama yöntemiyle,gereken yerde ileri gereken yerde geri çekilerek,sonradan altıncı hissi açmaya çalışmak,bazı psiko durumları yaratır ve kontrol edilemez bir duruma düşebilirsiniz,arkadaş bunla çok önemli şeylerdir,dengeyi bir bozdunuzmu bunu geri oturtamazsınız.dikkat diyorumBenimkisi zaten burçlarımın etkisiyle doğuştan ama esmalarla elde edilmek istenen bence 6. hissin ötesi ve ben bunu asla istemem açıkçasıAllah korusun
Evet canim insallah hayirli olan olur bende o sekilde dua ediyorumZaten isim soyleyerek okursak kendi kismetimizi kapatiyoruz kizlar hayirli olan gonlumuzdede razi olsun bence
Ona bende başlamayı düşünüyorum.. Bakalım olacakmı :)Yok bebem zaten bize gore degil o isler 70 bin ya bedi ye baktim cok faydasini goren var hepimiz baslasakmi ki
Ben kadere inanirim o kisi kaderimizde yoksa ne yapsak yapalim olmaz gelir gider zaman kaybetmis oluruz ama hayirlisini istersek daha cabuk istedigimize ulasiriz zaten kaderinse yine o gelir degilse daha hayirlisi gelirEvet canim insallah hayirli olan olur bende o sekilde dua ediyorum
Hep beraOna bende başlamayı düşünüyorum.. Bakalım olacakmı :)
Bakalim olacakmi yokk yap at kenara bebemOna bende başlamayı düşünüyorum.. Bakalım olacakmı :)
Bende inaniyorum ama beklemek sabretmek zor geliyor bu yaslarda valla hep boyle dusunebilsem keske fallara sarmasam ama bir merak düsüyor icime yine fal baktiriyorum aslinda olcak olan oluyor zorlamaya gerek yok bazi seyleri akisina birakmak lazim bir yapabilsemBen kadere inanirim o kisi kaderimizde yoksa ne yapsak yapalim olmaz gelir gider zaman kaybetmis oluruz ama hayirlisini istersek daha cabuk istedigimize ulasiriz zaten kaderinse yine o gelir degilse daha hayirlisi gelir
Aslında kendi rakamında hergün alışkanlık haline getirsek daha iyi olur sanırım. ben o kadar rakama yüklenmek istemem bir de ya taamlayamazsam olayı varYok bebem zaten bize gore degil o isler 70 bin ya bedi ye baktim cok faydasini goren var hepimiz baslasakmi ki
Haklisin ama herseyin bir zamani var iste fal artik negatif etkilemeye basladi olumlu dahi olsa ama dua ederek tevekkul etmeyi ogreniyorsun canimBende inaniyorum ama beklemek sabretmek zor geliyor bu yaslarda valla hep boyle dusunebilsem keske fallara sarmasam ama bir merak düsüyor icime yine fal baktiriyorum aslinda olcak olan oluyor zorlamaya gerek yok bazi seyleri akisina birakmak lazim bir yapabilsem
Doğuştan gelen zaten makul sınırlar içerisinde oluyo. Benim içime ansızın bişey doğar ve doğrudur. Rüyalarım ayrıdır yani normal rüya ile mesaj içereni anlarım ama işime gelmez de yok ya rüya dediğimde aynısnı tekrar görürüm :) bi şekilde bişeyleri hissedersin ama beynin de bazen kafanı karıştırı onun gürültüsünden sıyrılman lazım. Diğeri içinse yani esmalarla açılmak istenen çok farklı veb ben onu kesinlikle istemem. hatta 6. hissim körelsin önemli değil. Yaşam bizlere sürprizler yaptığı zaman daha güzelevt ya altıncı his doğuştan yerleşen bir şeydir,eğer altıncı hissi açmak istiyorsanız,yaşantınızdan başlayın deneyerek mutlaka başlayın,hislerinizin dediğini uygulama yöntemiyle,gereken yerde ileri gereken yerde geri çekilerek,sonradan altıncı hissi açmaya çalışmak,bazı psiko durumları yaratır ve kontrol edilemez bir duruma düşebilirsiniz,arkadaş bunla çok önemli şeylerdir,dengeyi bir bozdunuzmu bunu geri oturtamazsınız.dikkat diyorum
Iste bende ondan korkuyorum cok fazla bi taraftanda kendi ismimim esmasi acaba diyorum yapsammiAslında kendi rakamında hergün alışkanlık haline getirsek daha iyi olur sanırım. ben o kadar rakama yüklenmek istemem bir de ya taamlayamazsam olayı var
tamam başlayacağım ve bunu devamlı,gündelik hale getirmeye çalışacağım,umarım yarım bırakmam. Ya kac gündür öyle bir şey var ki üzerimde evdeyim bu sıralar bir dua okuyayım,namaz kılayım diyorum ama bir türlü yapamıyorum. Nedenini bilmiyorum,ağırlık cöküyor. Psikolojik muhtemelen çünkü fal atmayacağıma tövbe etmiştim ama tutamadım attım,hala üzerimde bunun ağırlığını hissediyorum ve iyi bir şey yapacağım zaman bir şekilde yapamıyorum
İçinden geliyorsa ve yapabilirim diyosan yap bitanemIste bende ondan korkuyorum cok fazla bi taraftanda kendi ismimim esmasi acaba diyorum yapsammi
Çıkanlar da zaten ana konudan uzak, ufak tefek şeyler.. hani şu binnazda, falsepetinde wowww ddiği her şey çıkıyor diyenler gerçek mi onu merak ediyorum.. nasıl bir enerji akışıdır ki falcılarla..bizim voltajlar düşük heraldeayyyy içim şişti yaa... şöyle hepimize birden tutturan-çıkan bi kişi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?