Burda kac kisiyiz hepimizinkimi dusuk bitanem ya onlari kimler yaziyo hic anlamadim zaten bu iste bir is vardaÇıkanlar da zaten ana konudan uzak, ufak tefek şeyler.. hani şu binnazda, falsepetinde wowww ddiği her şey çıkıyor diyenler gerçek mi onu merak ediyorum.. nasıl bir enerji akışıdır ki falcılarla..bizim voltajlar düşük heralde
adine ben de baktırmıştım sanırım, aslında tellwe bu yıl daha cozutmuş, yani tamam hiçbir falcı nokta değil ama eski zamandan bi esince, adin, yeşilçingene, tarator,lidyaabla gibi isimlere baktırmışım 2013 ylında tekrar okumam lazım ..bi iki iyi falcı varmış yanitelwede bir ara adin vardı daha öncede yazmıştım süpermiş bana ne dediyse olmuş olumsuzmuş falı
gönül işlerinde etkili ola esma Ya Vedud muydu ?Evet bazı esmaları ters saatlerde okumayin diyorlar ben her gün ya cami ya vedud okumaya calisiyorum ama jupiter saatlerinde cidden varmis böyle şeyler
Evet canim ben ya cami ya vedudu beraber okuyorum daha etkili oluyormus.gönül işlerinde etkili ola esma Ya Vedud muydu ?
Bu yöntemin bir adi falan varmidir acaba ben bunu nasil yapabilirimki.beklemek zor geldiğinde, fal baktırasınız geldiğinde şöyle bir köşeye çekilin, gelecekte olmasını istediğiniz, beklediğiniz şeyleri detaylı bir şekilde hayal edin, gözünüzün önüne getirin.
bazen bazı şeylerin olacağı kesindir, sadece arada bir zaman mefhumu vardır, o da aslında bir ilüzyondur. o ilüzyonu ortadan kaldırıp o olacak şeyin o an bile içine girebilirsiniz.
Verirler herhalde :) bu arada sabrına hayranım. falın geleli saatler oldu ve sen merak etmiyosun :))tüh ID numarmı unuttum
şimdi mesaj attım hemen cevap verirler mi acaba ?
Canim kontejyan diye bir site var yada estanbul orada cok guzel olumlamalar var ama is yapabilmekteBu yöntemin bir adi falan varmidir acaba ben bunu nasil yapabilirimki.
hımm bir de tesbih niyeti var. 1 adet tesbih alıyosun.. belli bir sayısı var, her tanesi için farklı farklı kişilere 3 ihlas,bir fatiha okutuyosun işte 'Atartın niyeti hayırlısıysa kabul olsun' diyolar.. ama farklı kişiler olacak.. sonra bittikten sonra tesbihini kıbleye dönük bi yere asıyorsun, gerçekleştiği an sen de 40 tesbih alıp dağıtıyorsun farklı kişilere niyet tesbihi.. bu kez onlar isterse yapıyo falan.. arkadaşımın ablasınınki kabul olmuştu.. hatırlıyorum.. hatta bikaç gün öncesinde de bi arkadaşım bi tesbih verdi annesi beni düşünerek göndermiş, arkadaşım için niyewtlenmiş falan..Evet canim ben ya cami ya vedudu beraber okuyorum daha etkili oluyormus.
Bu yöntemin bir adi falan varmidir acaba ben bunu nasil yapabilirimki.
o yontemın adı falan yokk sanaahayal kurmak o yontemın adııı kuzumm :)
falımız bıttı sımdıde duaa edelım derken ısın b.k cıkarıp kendımızı kaybetmeyelımm allah korusunn..
Ya vedud cok seven cok sevilen demek oyzden aynen iyi oluyor gonul islerinde de kizlar jupiter saati nedirgönül işlerinde etkili ola esma Ya Vedud muydu ?
anistonum http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp bu linke tıkla ve şehrini işaretle oradan gezegen saatlerini göreceksin. yalnız bunlar günlük tablo yani hergün değişiyoYa vedud cok seven cok sevilen demek oyzden aynen iyi oluyor gonul islerinde de kizlar jupiter saati nedir
Ben bunun farkli bir seklini diymustum hayatim her taneye KENDIN okuyosun obur kisimlar ayni .. ama benmki hala kiblede asili duruyorhımm bir de tesbih niyeti var. 1 adet tesbih alıyosun.. belli bir sayısı var, her tanesi için farklı farklı kişilere 3 ihlas,bir fatiha okutuyosun işte 'Atartın niyeti hayırlısıysa kabul olsun' diyolar.. ama farklı kişiler olacak.. sonra bittikten sonra tesbihini kıbleye dönük bi yere asıyorsun, gerçekleştiği an sen de 40 tesbih alıp dağıtıyorsun farklı kişilere niyet tesbihi.. bu kez onlar isterse yapıyo falan.. arkadaşımın ablasınınki kabul olmuştu.. hatırlıyorum.. hatta bikaç gün öncesinde de bi arkadaşım bi tesbih verdi annesi beni düşünerek göndermiş, arkadaşım için niyewtlenmiş falan..
Sen var ya cansin can♥♥♥♥♥♥♥anistonum http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp bu linke tıkla ve şehrini işaretle oradan gezegen saatlerini göreceksin. yalnız bunlar günlük tablo yani hergün değişiyo
Keşke üye olup atsaydınnumara varmıdır sizde acaba ? nasıl ulaşabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?