Binnaz Abla

Burda kac kisiyiz hepimizinkimi dusuk bitanem ya onlari kimler yaziyo hic anlamadim zaten bu iste bir is varda

telwede bir ara adin vardı daha öncede yazmıştım süpermiş bana ne dediyse olmuş olumsuzmuş falı
adine ben de baktırmıştım sanırım, aslında tellwe bu yıl daha cozutmuş, yani tamam hiçbir falcı nokta değil ama eski zamandan bi esince, adin, yeşilçingene, tarator,lidyaabla gibi isimlere baktırmışım 2013 ylında tekrar okumam lazım ..bi iki iyi falcı varmış yani

Bu yöntemin bir adi falan varmidir acaba ben bunu nasil yapabilirimki.

açıkçası taksime giderken illa ki arkadaşlarım tarafından hadii hadii noluuurr diye yalvarmalarına dayanamam
bende ortak olurum.
falcılar çok fos yani hayatımda tek bir falcıya gittim bütün herşeyimi bildi şok oldum ama bana büyü teklif ettiği için.
hemen o evi terkettim ben korkarım cinli minli insanlardan.

şuanda sabırsızım aslında bade ye baktırdım ID numarasınıda hiç kopyalamadım bi yere ne bileyim ilk defa baktırdım siteden cevap verseler iyi olcak.
yoksa iade isteyeceğim.

Evet canim ben ya cami ya vedudu beraber okuyorum daha etkili oluyormus.
hımm bir de tesbih niyeti var. 1 adet tesbih alıyosun.. belli bir sayısı var, her tanesi için farklı farklı kişilere 3 ihlas,bir fatiha okutuyosun işte 'Atartın niyeti hayırlısıysa kabul olsun' diyolar.. ama farklı kişiler olacak.. sonra bittikten sonra tesbihini kıbleye dönük bi yere asıyorsun, gerçekleştiği an sen de 40 tesbih alıp dağıtıyorsun farklı kişilere niyet tesbihi.. bu kez onlar isterse yapıyo falan.. arkadaşımın ablasınınki kabul olmuştu.. hatırlıyorum.. hatta bikaç gün öncesinde de bi arkadaşım bi tesbih verdi annesi beni düşünerek göndermiş, arkadaşım için niyewtlenmiş falan..

çok sinir oldum şuan! mesaj atıyorum ID no sms olarak gönderin diye uğraşmıyolar bile.
17,50 için bankayı arattırmasınlar şimdi geri iade yapmakta istemiyorum. hiç ilgilenmiyorlar ya sinir oldum dakika bir gol bir !

mail adresime şifre istedim 10 dk dır mail bekliyorum.

Ben bunun farkli bir seklini diymustum hayatim her taneye KENDIN okuyosun obur kisimlar ayni .. ama benmki hala kiblede asili duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…