Binnaz Abla

dogru degılmı ama laleecimm

altından kalkamıycagımız seylere bulasmayalım dua edelım gonlumuzden gelenı allahtan ısteyelım ztn hayırlısıysa nasıp olur bıze kaderımızde yazılıysa, kı ben ınsanın hıssedıcegını dusunuyorumm..
dıger o havas mıs falan onlara bulasmayalm allah korusun ınsanın basına ne gelırse meraktan gelır durumu ztn bızde merak etmeye baya heveslı ınsanlarızz malum fal durumumuzdan

Taksimde melekler cafe ye mi gittin canim

Mesela kızlar ben aşk için dua ettiğim zaman istemsizce kişiye daha çok bağlanıyorum. Gerek yok, iş için ederim, sağlık için, ferah için,ölmüşler için vs vs ederim ama aşk için dua etmiyorum. Yani etmiyorum derken ya vedud şeklinde sayınca çekerek etmiyorum. Allah'ım sen onu bana getir iki cift lafım var diyorum :) Çünkü böyle saatinde sayısınca duayı bir kişi için okuyunca istemeden bilinçaltında o kişiye daha çok bağlanıyoruz. O yüzden ben Allahım onun adını her gün zikretmeyeceğim ama sen biliyorsun deyip bırakıyorum, yani bıraktım. Gerçekten bazen iyi bir şey yapayım derken daha çok psikolojik kendimize zarar veriyoruz.

yok kesinlikle haklısın bize göre değil onlar sonra kurtulamayız boyumuzun aşmayacağı kadar bitanem az yap ama devamlı yap

Taksimde melekler cafe ye mi gittin canim

yok canım benetton avmnin ya karşı sokağındaydı ya da karşı sokağın iki ileri sokağındaydı :)
benim daha sonradan gittiğim kadının kendi eviydi.

vallahi keşke üye olup atsaydım hiç tınlamıyolar bile kaldımı böyle falım ortada nolcak şimdi :/

Aşk için olanı zaten Ayetel Kürsi ile koruma kalkanı yapmadan okursan sadece sen daha çok sever ve bağlanırmışsın ama koruma kalkanı yaparsan karşı tarafa gidermiş

kesinlikle koruma yapmadığın için tüm enerji sende kalıyor ona gitmiyor sen bağlanıyorsun sen hayırlısını iste allah gönlündekini biliyor zaten canım

Beni de dun telwe tinlamamisi forumdan arkdalar sagolunsn aciklama yaptilar

peki ben nasıl binnaz ablaya sitesindekilere ulaşıcağım mailime şifre bile göndermediler. ?
ortada yorum yapılmış bi fal var ödemeyi geri çekmekte istemiyorum.

Kuzum çok haklisin online falda yok bana dua var artik bol bol dua edelim

peki ben nasıl binnaz ablaya sitesindekilere ulaşıcağım mailime şifre bile göndermediler. ?
ortada yorum yapılmış bi fal var ödemeyi geri çekmekte istemiyorum.
üye olmadan nasıl baktırılıyo orada bilmiyorum ama şifre de belirlediysen gir siteye mail adresini yaz şifreni gir bak bakalım açılacak mı?

Gözüm yollarda kaldım canımmm

Çok yoğun geçti hafta sonum, resmen perte çıktım bluemmmummm, gelişmeler var mı forumda fal konusunda?
Ufak tefek çıkanlar var sonra fal sepetinde karena'nın copy past fal baktığını yakaladık arkadaşlar şikayet etti fal sepetinden şutlandı. Onun dışında aynen beklemeye devam :)

Ufak tefek çıkanlar var sonra fal sepetinde karena'nın copy past fal baktığını yakaladık arkadaşlar şikayet etti fal sepetinden şutlandı. Onun dışında aynen beklemeye devam :)

Yeni bir vukuat yakaladınız yani :))) Kahve kapattım ama atsam mı bilemedim, bu akşam Kadıköy' e de gideceğiz fal için 3 arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…