Taksimde melekler cafe ye mi gittin canimaçıkçası taksime giderken illa ki arkadaşlarım tarafından hadii hadii noluuurr diye yalvarmalarına dayanamam
bende ortak olurum.
falcılar çok fos yani hayatımda tek bir falcıya gittim bütün herşeyimi bildi şok oldum ama bana büyü teklif ettiği için.
hemen o evi terkettim ben korkarım cinli minli insanlardan.
şuanda sabırsızım aslında bade ye baktırdım ID numarasınıda hiç kopyalamadım bi yere ne bileyim ilk defa baktırdım siteden cevap verseler iyi olcak.
yoksa iade isteyeceğim.
bende hıdrellezde yapmıştım 2.ci hıdrellez geliyor nerdeyse hala aynı yerdeBen bunun farkli bir seklini diymustum hayatim her taneye KENDIN okuyosun obur kisimlar ayni .. ama benmki hala kiblede asili duruyor
yok kesinlikle haklısın bize göre değil onlar sonra kurtulamayız boyumuzun aşmayacağı kadar bitanem az yap ama devamlı yapdogru degılmı ama laleecimm
altından kalkamıycagımız seylere bulasmayalım dua edelım gonlumuzden gelenı allahtan ısteyelım ztn hayırlısıysa nasıp olur bıze kaderımızde yazılıysa, kı ben ınsanın hıssedıcegını dusunuyorumm..
dıger o havas mıs falan onlara bulasmayalm allah korusun ınsanın basına ne gelırse meraktan gelır durumu ztn bızde merak etmeye baya heveslı ınsanlarızz malum fal durumumuzdan
Taksimde melekler cafe ye mi gittin canim
Aşk için olanı zaten Ayetel Kürsi ile koruma kalkanı yapmadan okursan sadece sen daha çok sever ve bağlanırmışsın ama koruma kalkanı yaparsan karşı tarafa gidermişMesela kızlar ben aşk için dua ettiğim zaman istemsizce kişiye daha çok bağlanıyorum. Gerek yok, iş için ederim, sağlık için, ferah için,ölmüşler için vs vs ederim ama aşk için dua etmiyorum. Yani etmiyorum derken ya vedud şeklinde sayınca çekerek etmiyorum. Allah'ım sen onu bana getir iki cift lafım var diyorum :) Çünkü böyle saatinde sayısınca duayı bir kişi için okuyunca istemeden bilinçaltında o kişiye daha çok bağlanıyoruz. O yüzden ben Allahım onun adını her gün zikretmeyeceğim ama sen biliyorsun deyip bırakıyorum, yani bıraktım. Gerçekten bazen iyi bir şey yapayım derken daha çok psikolojik kendimize zarar veriyoruz.
kesinlikle koruma yapmadığın için tüm enerji sende kalıyor ona gitmiyor sen bağlanıyorsun sen hayırlısını iste allah gönlündekini biliyor zaten canımMesela kızlar ben aşk için dua ettiğim zaman istemsizce kişiye daha çok bağlanıyorum. Gerek yok, iş için ederim, sağlık için, ferah için,ölmüşler için vs vs ederim ama aşk için dua etmiyorum. Yani etmiyorum derken ya vedud şeklinde sayınca çekerek etmiyorum. Allah'ım sen onu bana getir iki cift lafım var diyorum :) Çünkü böyle saatinde sayısınca duayı bir kişi için okuyunca istemeden bilinçaltında o kişiye daha çok bağlanıyoruz. O yüzden ben Allahım onun adını her gün zikretmeyeceğim ama sen biliyorsun deyip bırakıyorum, yani bıraktım. Gerçekten bazen iyi bir şey yapayım derken daha çok psikolojik kendimize zarar veriyoruz.
Beni de dun telwe tinlamamisi forumdan arkdalar sagolunsn aciklama yaptilaryok canım benetton avmnin ya karşı sokağındaydı ya da karşı sokağın iki ileri sokağındaydı :)
benim daha sonradan gittiğim kadının kendi eviydi.
vallahi keşke üye olup atsaydım hiç tınlamıyolar bile kaldımı böyle falım ortada nolcak şimdi :/
Kuzum çok haklisin online falda yok bana dua var artik bol bol dua edelimdogru degılmı ama laleecimm
altından kalkamıycagımız seylere bulasmayalım dua edelım gonlumuzden gelenı allahtan ısteyelım ztn hayırlısıysa nasıp olur bıze kaderımızde yazılıysa, kı ben ınsanın hıssedıcegını dusunuyorumm..
dıger o havas mıs falan onlara bulasmayalm allah korusun ınsanın basına ne gelırse meraktan gelır durumu ztn bızde merak etmeye baya heveslı ınsanlarızz malum fal durumumuzdan
üye olmadan nasıl baktırılıyo orada bilmiyorum ama şifre de belirlediysen gir siteye mail adresini yaz şifreni gir bak bakalım açılacak mı?peki ben nasıl binnaz ablaya sitesindekilere ulaşıcağım mailime şifre bile göndermediler. ?
ortada yorum yapılmış bi fal var ödemeyi geri çekmekte istemiyorum.
Gözüm yollarda kaldım canımmmHerkese selamlar,
Hafta sonu kuzenim gelmişti bakamadım yine uçmuş sayfalarŞöyle bir göz atayım bakalım çıkan fal haberleri, patlayanlar, yeni ünlenenler ve emineğğğğğ konusu elbette, neler olmuşşş göz atayım
Gözüm yollarda kaldım canımmm
üye olmadan nasıl baktırılıyo orada bilmiyorum ama şifre de belirlediysen gir siteye mail adresini yaz şifreni gir bak bakalım açılacak mı?
Ufak tefek çıkanlar var sonra fal sepetinde karena'nın copy past fal baktığını yakaladık arkadaşlar şikayet etti fal sepetinden şutlandı. Onun dışında aynen beklemeye devam :)Çok yoğun geçti hafta sonum, resmen perte çıktım bluemmmummm, gelişmeler var mı forumda fal konusunda?
ilke gelen hani ödemeniz alınmıştır maili duruyo mu? duruyosa orada fal ID yazılıdır bi bak eğer silmediysenmalesef şifre belirlememiştim :/
Ufak tefek çıkanlar var sonra fal sepetinde karena'nın copy past fal baktığını yakaladık arkadaşlar şikayet etti fal sepetinden şutlandı. Onun dışında aynen beklemeye devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?