ilke gelen hani ödemeniz alınmıştır maili duruyo mu? duruyosa orada fal ID yazılıdır bi bak eğer silmediysen
valla ben üye olmadan nasıl olduğunu bilemicem benim olasılıklarım bu kadar canımvallahi mailime hiçbirşey gelmedi ki benim.
Fala gideceksen atma bitanemYeni bir vukuat yakaladınız yani :))) Kahve kapattım ama atsam mı bilemedim, bu akşam Kadıköy' e de gideceğiz fal için 3 arkadaş
Herkese selamlar,
Hafta sonu kuzenim gelmişti bakamadım yine uçmuş sayfalarŞöyle bir göz atayım bakalım çıkan fal haberleri, patlayanlar, yeni ünlenenler ve emineğğğğğ konusu elbette, neler olmuşşş göz atayım
Ya latif 16641 sanirim buyuk ebcedk her dileginiz icin oneririmYok bebem zaten bize gore degil o isler 70 bin ya bedi ye baktim cok faydasini goren var hepimiz baslasakmi ki
pff canım sıkıldı şimdi bi fal baktıralım dedik içine edildi :/
aman yaaa
Evet oda var hem bitirilebilinir bigunde mi okuncak canimYa latif 16641 sanirim buyuk ebcedk her dileginiz icin oneririm
Evet ya 180 derece dondu bunlar diyecekler bence hepimizde ayni agirlik oldu ve ara verdik diyelimDışarıdan takip edenlerde bunlar sonunda imana geldi diyecek
Evet ya 180 derece dondu bunlar diyecekler bence hepimizde ayni agirlik oldu ve ara verdik diyelim
Ahaha kuzum güldürdün beni allahta seni guldurusun ama bu topigin masallahi var valla sadece fal degil dertlerimiz mutlulularimiz her şey var burdaDışarıdan takip edenlerde bunlar sonunda imana geldi diyecek
Amin bitanem hep birlikte gülelim inşallahAhaha kuzum güldürdün beni allahta seni guldurusun ama bu topigin masallahi var valla sadece fal degil dertlerimiz mutlulularimiz her şey var burda
Dışarıdan takip edenlerde bunlar sonunda imana geldi diyecek
Aynen Cherrycim valla dün kuşlar gibi hafifledimBeraberce kurtulusun faldan degil duadan gectigini anlayip hidayete erdik sonunda
ANLAYAMAZLAR :) fallarin verdigi agirlik ,kahvelerin telvesii,faturalarinn kopurmesiii....ister istemez imana geldikkk :):)Dışarıdan takip edenlerde bunlar sonunda imana geldi diyecek
ANLAYAMAZLAR :) fallarin verdigi agirlik ,kahvelerin telvesii,faturalarinn kopurmesiii....ister istemez imana geldikkk :):)
Aynen Cherrycim valla dün kuşlar gibi hafifledimdevam ettirecem eski alışkanlıklarmı. Luna'yı da iyi ki iptal ettim, nasılsa kredisi duruyo daha sonra süper bi enerjiyle bakar
Enerji depolamak için ara verdik diyelim hani sonra çelişmeyelim kendimizlene yaptınız kızlar artık fal baktırmak yok muu
Canim ne zaman bitirebilirsenEvet oda var hem bitirilebilinir bigunde mi okuncak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?