vallaaa bak bana boylee seyler deme oructayımm evımee 5 dk atlar gelırımmaylın-aslı adını unuttum kadının ona mı gıdıceksınız ???
Enerji depolamak için ara verdik diyelim hani sonra çelişmeyelim kendimizle
kendimizi tutamayacağımız için çarpılma riskini göze almayalım dedikanlamıştım zaten bu konuşmalar fala tövbe etme konuşmaları değil
bende altıncı hissime güvenirim hiç yanılmam rüyaların seninde dediğin gibi mesaj olanını anlarım ve rüyalarımı hiç boşa çıkarmam,hemen deneyime alırım,olanıda olur sıradan olduğuda,fazlasını o şekilde sonradan açmayı bende istemem,evet katılıyorum,everenin bize hazırladığı hayat aslında bizim için en hayırlı olanıdır,galiba biz yönünü değiştirmek istiyoruz.bende yaşamın sunduğu sürprizleri yaşamak isterim,Doğuştan gelen zaten makul sınırlar içerisinde oluyo. Benim içime ansızın bişey doğar ve doğrudur. Rüyalarım ayrıdır yani normal rüya ile mesaj içereni anlarım ama işime gelmez de yok ya rüya dediğimde aynısnı tekrar görürüm :) bi şekilde bişeyleri hissedersin ama beynin de bazen kafanı karıştırı onun gürültüsünden sıyrılman lazım. Diğeri içinse yani esmalarla açılmak istenen çok farklı veb ben onu kesinlikle istemem. hatta 6. hissim körelsin önemli değil. Yaşam bizlere sürprizler yaptığı zaman daha güzel
Aslı'ya gideceğiz canımmm valla söylediklerini 1 hafta içinde yaşamış bir hatun olarak bikaç şey daha danışacağım :))
Olacak sanirimKızlar yarın benim için önemli bir gün, işle ilgili. Benim için dua eder misiniz heyecanlanmayımSonrasında iş görüşmelerine başlayacağım, yeni bir iş yeni bir aşk olur belkim Ama işte ben yeniliklerde biraz fazla heyecanlanıyorum.
Kiskanma urminaaaam lale gitti bak enerjisi bozuldu cokta bilememiskızlar siz Aslı dedikçe kıskanıyorumbiz baktıramıycaz asla bu hatuna yaa
Aynen canım ben de çok istiyorum. İstanbul'a gidersem ki öyle bi planım var mutlaka soluğu orada alıcamkızlar siz Aslı dedikçe kıskanıyorumbiz baktıramıycaz asla bu hatuna yaa
kızlar siz Aslı dedikçe kıskanıyorumbiz baktıramıycaz asla bu hatuna yaa
haklısın MArplecım, belki bizim de enerjiyi sömürürdü de topuklupolyanna'ya sağlam bilmiş ya işte bir umut kapısıKiskanma urminaaaam lale gitti bak enerjisi bozuldu cokta bilememis
Valla cokta bir kayip sayilmaz ayrica daha bugun kendime geldim bitanemkızlar siz Aslı dedikçe kıskanıyorumbiz baktıramıycaz asla bu hatuna yaa
Sunu net diyebilirimki gelecegi gectim ama sordugum sorulara eminede daha fazla yanit aldim soru sormadan hatta kadin hepsini soylediKiskanma urminaaaam lale gitti bak enerjisi bozuldu cokta bilememis
Kızlar yarın benim için önemli bir gün, işle ilgili. Benim için dua eder misiniz heyecanlanmayımSonrasında iş görüşmelerine başlayacağım, yeni bir iş yeni bir aşk olur belkim Ama işte ben yeniliklerde biraz fazla heyecanlanıyorum.
Kızlar yarın benim için önemli bir gün, işle ilgili. Benim için dua eder misiniz heyecanlanmayımSonrasında iş görüşmelerine başlayacağım, yeni bir iş yeni bir aşk olur belkim Ama işte ben yeniliklerde biraz fazla heyecanlanıyorum.
klasik sorumuzu sorayım mııııKızlar yarın benim için önemli bir gün, işle ilgili. Benim için dua eder misiniz heyecanlanmayımSonrasında iş görüşmelerine başlayacağım, yeni bir iş yeni bir aşk olur belkim Ama işte ben yeniliklerde biraz fazla heyecanlanıyorum.
Herkse benden birer kahvedua ederim canim heyecanlanma :))
ama güzel heyecan bunlar bunlarida yasamazsan hep heyecansiz monotongibi oluyor sIkIlirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?