Binnaz Abla

vallaaa bak bana boylee seyler deme oructayımm evımee 5 dk atlar gelırımm aylın-aslı adını unuttum kadının ona mı gıdıceksınız ???

Aslı'ya gideceğiz canımmm valla söylediklerini 1 hafta içinde yaşamış bir hatun olarak bikaç şey daha danışacağım :))

bende altıncı hissime güvenirim hiç yanılmam rüyaların seninde dediğin gibi mesaj olanını anlarım ve rüyalarımı hiç boşa çıkarmam,hemen deneyime alırım,olanıda olur sıradan olduğuda,fazlasını o şekilde sonradan açmayı bende istemem,evet katılıyorum,everenin bize hazırladığı hayat aslında bizim için en hayırlı olanıdır,galiba biz yönünü değiştirmek istiyoruz.bende yaşamın sunduğu sürprizleri yaşamak isterim,

Olacak sanirim

dua ederim canim heyecanlanma :))
ama güzel heyecan bunlar bunlarida yasamazsan hep heyecansiz monotongibi oluyor sIkIlirsin

Heyecanlan tabi, yeni is her zaman heyecan vermeli :) Hadi bakalim diyorum, macera baslasin

klasik sorumuzu sorayım mıııı kimler hissetti
canım hakkında hayırlı ve en güzeli olsun inşaallah

Canlar hepinize çok teşekkür ederim :) Fallarda iş sormadım canlarım o yüzden çıkma yorumu yapamıyorum :) Ama esas oğlanla konustuk ben yazacakken o yazdı aynı anda :) Bunu bilen ufak tefek konusma diyen ankara evim Özlem, klotho da iletişimdesiniz demişti, geri kalanı esas konuşma odaklı baktığı için net bir şey diyemiyorum. Ama en ne dediğim Emine ben de tekrardan patladı yani bana olumsuzdu ve kesindi bana patlasın ama size iyi dedikleri hep çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…