- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Çok sevindim senin adına, inşallah devamı gelirCanlar hepinize çok teşekkür ederim :) Fallarda iş sormadım canlarım o yüzden çıkma yorumu yapamıyorum :) Ama esas oğlanla konustuk ben yazacakken o yazdı aynı anda :) Bunu bilen ufak tefek konusma diyen ankara evim Özlem, klotho da iletişimdesiniz demişti, geri kalanı esas konuşma odaklı baktığı için net bir şey diyemiyorum. Ama en ne dediğim Emine ben de tekrardan patladı yani bana olumsuzdu ve kesindi bana patlasın ama size iyi dedikleri hep çıksın inşallah
Çok sevindim senin adına, inşallah devamı gelir
Yerim o şapşik gülümsemeli suratınıcanımsın deepbluemum inşallah, hayırlısı olsun artık en azından şimdilik suratımda şapşik bir gülümseme var
Esas oglan ne burcucanımsın deepbluemum inşallah, hayırlısı olsun artık en azından şimdilik suratımda şapşik bir gülümseme var
Esas oglan ne burcu
Sen neydin cnm himm hic ipucu yokmuuuo büyük bir muamma marplem onu kaç aydır öğrenemedim
Sen neydin cnm himm hic ipucu yokmuuu
Var boğa :))))ben ikizlerim canım. İpucu şöyle balık bir arkadasımıza cok benzetiyoruz ve bir falcı su grubu demişti ama tabi bilemiyorum. Duygusallık anlamında korkak biri en net bunu diyebilirim bir de egosu yüksek, böyle bir burç var mı
Burc bulmak icin tip tarifide lazim omuzlari mesela agzi burnu vsben ikizlerim canım. İpucu şöyle balık bir arkadasımıza cok benzetiyoruz ve bir falcı su grubu demişti ama tabi bilemiyorum. Duygusallık anlamında korkak biri en net bunu diyebilirim bir de egosu yüksek, böyle bir burç var mı
hayırlısı olsun inşallah canım hem iş ,hem aşkkkcanımsın deepbluemum inşallah, hayırlısı olsun artık en azından şimdilik suratımda şapşik bir gülümseme var
Burc bulmak icin tip tarifide lazim omuzlari mesela agzi burnu vs
Ego yuksekse toprak veya ates
Cok hayalperest ise su veya hava gruplarindan..
hemen boğaları araştırayım bir
kolayı var ne burcusun diye sorsana şimdi
o aşamaları geçtik tartıştık bir doğum günü bla blasına bugün cok iyiydik hiç bozmayım böyle kalsın :)
o aşamaları geçtik tartıştık bir doğum günü bla blasına bugün cok iyiydik hiç bozmayım böyle kalsın :)
kız facebooku falan yok mu doğum gününe baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?