- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Kendim için istiyosam namerdm, valla fallarda lazım oluyokızlar ben dedektif gibi tee ne zaman didikledim o profili de yok yok yok cidden muammma kaldı ama öğreneceğimHer falda istiyorlar böyle olmuyor
kızlar ben dedektif gibi tee ne zaman didikledim o profili de yok yok yok cidden muammma kaldı ama öğreneceğimHer falda istiyorlar böyle olmuyor
Kendim için istiyosam namerdm, valla fallarda lazım oluyo
Korkaklik varsa balik erkegidirben ikizlerim canım. İpucu şöyle balık bir arkadasımıza cok benzetiyoruz ve bir falcı su grubu demişti ama tabi bilemiyorum. Duygusallık anlamında korkak biri en net bunu diyebilirim bir de egosu yüksek, böyle bir burç var mı
Kendim için istiyosam namerdm, valla fallarda lazım oluyo
Korkaklik varsa balik erkegidir
yalnız bi genelleme yapıp söyliyim, ben balık burcunu çok severim. keşke balık erkeği olsa.
Vallahi hiç bu kadar merak etmemiştim ben de cok meraklandım, bir profil taraması daha yapayım
yap da sonra da yükselenini bulalım=D
balık erkeği ise arkana bile bakmadan kaç bacımyol yakınken
balık erkeği asla balık kadını gibi değil.. ikizler ve balığın karışımı bir erkek düşün.. ikizler gibi de aktif-canlı değillerdir..
sorsana senin doğum günün ne zamanyok yahu yok doğumuna kadar indim feyste ama yok yok yok
sorsana senin doğum günün ne zaman
bi anket için lazım de=ppp
anlıyorum bebek de işte ben arkadaşlık vazifemi yapayım istedimya zaten tam kaçmalık ama işte gönül bu durumu Urminaam, kaçıyorum kaçıyorum o gelince bir bakıyorum aynı yerdeyim
valla bu sefer genellememi yapıcam. akrep etkili insanları hiç sevmem. uzak olsunlar.Tum su grubu erkekleri akrep haric miymiy
terazi olabilir bu erkek bi bakın.ya zaten tam kaçmalık ama işte gönül bu durumu Urminaam, kaçıyorum kaçıyorum o gelince bir bakıyorum aynı yerdeyim
Haklisin canim:)))Azar azar başla o zaman anistonum. Yani küçük rakamlılardan başla bitanem sonra yüksek rakamlılara geçersinAllah kabul etsin şimdiden Sana bi tavsiye daha, okuyamadığın zamanlarda vs youtube dan yasin - bakara vs aç evin içerisinde o ses ve tireşim dolaşsın :) farkı kısa zamanda göreceksin :) ben yemek yaparken bile bazen açarım evin içerisinde o ses çok güzel etkilere dönüşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?