Binnaz Abla

Korkaklik varsa balik erkegidir

valla bi insana dışardan bakıp burcunu bulmanız biraz zor. bi kere dışarıdan o insanı nasıl gördüğünüz, o kişinin öz burcuna değil daha ziyade yükselenine bağlıdır. onun dışında harita bir bütündür, insan tüm haritasının özelliklerini yansıtır, sadece güneş burcunun değil.
mesela güneşi aslandır ama haritasının geri kalanı sudur, siz su grubu özellikleri görürsünüz o kişide.
bu arada yine genelleme yapmak doğru olmaz tabi ama toprak grubu burçlarında ego gözlemlenmez çok fazla. özellikle ateş grubuna ait bir özelliktir ego.

ya zaten tam kaçmalık ama işte gönül bu durumu Urminaam, kaçıyorum kaçıyorum o gelince bir bakıyorum aynı yerdeyim

ya zaten tam kaçmalık ama işte gönül bu durumu Urminaam, kaçıyorum kaçıyorum o gelince bir bakıyorum aynı yerdeyim
anlıyorum bebek de işte ben arkadaşlık vazifemi yapayım istedim

burayı okuyacak diğer bacılara sesleniyorum, balık erkeği yerine ne bileyim evde bitki yetiştirin, köpek alın besleyin en azından sadık olur,sizi sever.. kafası hep karışık, dengesiz ve çocuk gibi bir erkeğe bakarım ben diyosanız da hiç durmayın, hamile kalmadan ve üstelik aman okuluydu, aman ergenliğiydi, aman askerliğiydi demeden yetişmiş bi oğlunuz oldu

Tum su grubu erkekleri akrep haric miymiy
valla bu sefer genellememi yapıcam. akrep etkili insanları hiç sevmem. uzak olsunlar.
bi balıkla bi akrebi aynı cümle içinde kullanmak bile canım balıkçığıma hakarettir=D balık fanatiği oldum şimdi burda=D
akrep içten pazarlıklı, sinsi, kinci, intikamcı, hesapçı, dalavereci, entrikacı, yok edici bir burçtur. evrensel olarak temsil ettiği şey çok güzel ve gereklidir. dönüşümü, yeniden doğuşu simgeler. ama akrep özellikleri bireye sirayet ettiği zaman... direkt ne şam'ın şekeri ne arap'ın yüzü durumları... uzak olsun gerçekten.

Haklisin canim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…