Binnaz Abla

Bencedee askkk hayati pokdan gidenlern fal sevdasiiiiii

Benim çoookk güzel bir fikrim var: OTUR OTURDUĞUN YERDEEE... Rahat dur birazz :)))

Beyzosss kendimii fal baktrkca acaip bi seklde hzrlu hssdiyorm hele o fali beklrkn sana o duyguyu anltmamm ahahahhaha heralde artik cocuk bana donse bu kdr huzurlu olamam ahhaha

Beyzosss kendimii fal baktrkca acaip bi seklde hzrlu hssdiyorm hele o fali beklrkn sana o duyguyu anltmamm ahahahhaha heralde artik cocuk bana donse bu kdr huzurlu olamam ahhaha

Aynen, adam bana cikma teklif etmis kadar oldum resmen Nirvanaya ulastim

Kesiraya kahve gonderdim aslanlar az once

tellwe de medyumemelin duvarindaki Mithat vakasi hala duruyor, bakip bakip guluyorum :))))))))

Son düzenleme:

:))) o duyguyu iyi bilirim de parana yazık tatlım yaa :) ("diyene bak" diyenin saçını çekerim ona göreee :)) ) olabilecek güzel olayları erteleme sonra bi de Allah korusun..

:) kocamla ilgisi yok ki paranın, ondan para almıyorum ben.. Cidden artık döneceğine dair inancım çok da kalmadı, gırgırına fal baktırıyorum işte (Nesibem hariç tabi).. O dönecek demese hepten keserim umudu da neyse...

Kusura bakma ablamiz, saka yapayim derken uzmedim insallah!

Inancin olsun olmasin, adam er ya da gec gelir diyorum ben de.

Alt kapi komsumuzun oglu da bosanicam diye tutturdu, sonra baska bir hatuna takilmis. Sonra bu kadinlarin hepsi beter, ben en iyisi hanim hanimcik esime doneyim dedi, akillandi

Yani en kotu durumda, biraz burnu surtunur oyle doner diye dusunuyorum. Dunyada insana ailesinden baska kimseden fayda olmadigini yakinda gorur , anlar.

Benim de annemle babam bosandi. Bosanmadan once babam git bosan diyordu anneme, sonra mahkeme kagitlari gelince kapilarda bacalarda surunmeye basladi ama nafile

En iyisi seni daha fazla yipratmadan bugunlerde gelmesi olur, aksam kendime dua ederken sana da ederim

Keske sihirli bir degnegim olsa da su topikteki herkese dokundurup mutlu etsem.

:))) o duyguyu iyi bilirim de parana yazık tatlım yaa :) ("diyene bak" diyenin saçını çekerim ona göreee :)) ) olabilecek güzel olayları erteleme sonra bi de Allah korusun..

Su kahvemi fahriye ablaya yada sevvale gonderiym diyorumda gelmiyokiiiiiiii hcbiriiiii

arkidişlerr kiraze hanımı bende çok beğendim banada hep ekim kasım diolardı kiraze hanımda aynı şeyi söyleedi durum analizleri güzel gerçektenn :) inşallah bende bi uımutla bekliorum sonra tellwede medyum emel hanımı duydum o benm moralimi bozdu biraz tabi falın kötülüğünden değil yanlış anlaşılmasın olumsuz konuştuğu için moralim bozuldu:) deli gibi bekliyorum yaa nolcek benm bu halim :) bu arada nesibeyi özledm yani benn cok seviyorum onu :):)

bende şu tellwede ki medyum emele gönderdim bakalım ne zaman gelir falım ? kadın bir anda popüler oldu,duvarına havalı havalı yazılar yazıyor umarım fos çıkmaz

Bende onuuu sorcktmmmm glince yaz mutlka

kadın sırada 40 falım var yazmış. birde enerji alamadıklarımın falını iade ediyorum demiş.sıra gelirse ve benden elektirik alırsa elbet yazarım cansucum

ha birde arkadaşlar Binnaz ablada Ata Diyar ve Ece Gülen nasıldır? birikmiş puanım var bana birini önerseniz?

40miiiiii ben bgn gndermym en iyisiiiiiii

Telvede kocaalem de cok iyi bakiyor ben beğeniyorum. .

Bende eylulcuyum Herkesin ortak verdiği tarih 26 eylul 20 gun kaldi... 20 gun sonnra hersey netlesecek bende fali birakcam insalaaahh

arkdaşlar şimdi eski sevdiğiniz bikere geldiyse ve siz kesinlikle kabul etmediyseniz tekrar gelmesi mümkünmüdür ben hayal alemindemi yaşıyorum :)

ya kızlar gazınıza geldim kirazeye fal gönderdim ama son falım bu netim artık. kesin eski sevgilin sana geri gelmeyecek dicek ama olsun bikez de ondan duyayım

şu falalem açılsa artık ya.. ne bakımmış kardeşim bizim evin komple tadilatı daha kısa sürdü yeminlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…