Beyza abla, sen eski sevgili flört vs beklemiyorsun ki, adam nikahlı kocanKürkçü dükkanına eninde sonunda döner, müneccim olmaya gerek yok bunun için. Bak ne güzel falına baktım, paracıklarını bana ver, saçma ortalığa Kocan zengin mi ne, her gün fal baktırıyorsun
Şu topiğin adını aşk hayatı b.k olanlar olarak değiştirelim bence
Benim çoookk güzel bir fikrim var: OTUR OTURDUĞUN YERDEEE... Rahat dur birazz :)))
Beyzosss kendimii fal baktrkca acaip bi seklde hzrlu hssdiyorm hele o fali beklrkn sana o duyguyu anltmamm ahahahhaha heralde artik cocuk bana donse bu kdr huzurlu olamam ahhaha
Aynen, adam bana cikma teklif etmis kadar oldumresmen Nirvanaya ulastim
Kesiraya kahve gonderdim aslanlar az once
tellwe de medyumemelin duvarindaki Mithat vakasi hala duruyor, bakip bakip guluyorum :))))))))
Beyzosss kendimii fal baktrkca acaip bi seklde hzrlu hssdiyorm hele o fali beklrkn sana o duyguyu anltmamm ahahahhaha heralde artik cocuk bana donse bu kdr huzurlu olamam ahhaha
Beyza abla, sen eski sevgili flört vs beklemiyorsun ki, adam nikahlı kocanKürkçü dükkanına eninde sonunda döner, müneccim olmaya gerek yok bunun için. Bak ne güzel falına baktım, paracıklarını bana ver, saçma ortalığa Kocan zengin mi ne, her gün fal baktırıyorsun
Şu topiğin adını aşk hayatı b.k olanlar olarak değiştirelim bence
:) kocamla ilgisi yok ki paranın, ondan para almıyorum ben.. Cidden artık döneceğine dair inancım çok da kalmadı, gırgırına fal baktırıyorum işte (Nesibem hariç tabi).. O dönecek demese hepten keserim umudu da neyse...
:))) o duyguyu iyi bilirim de parana yazık tatlım yaa :) ("diyene bak" diyenin saçını çekerim ona göreee :)) ) olabilecek güzel olayları erteleme sonra bi de Allah korusun..
Su kahvemi fahriye ablaya yada sevvale gonderiym diyorumda gelmiyokiiiiiiii hcbiriiiii
Kiraze'ye baktırdım haha çok mutluyum kızlaaaar hahayttttttt
Önceki dediklerini de göz önünde bulunduruyorum ve artık olacağına inanıyorum umutsuz değilimÇünkü yarın olacak bir şeyi bildi diğerlerini niye bilmesin değil mi ama "Beklenmedik bir yolculuk yapacaksın arkadaşına gideceksin " dedi "Çevresindeki yalancılarla ilgili sana dert yanacak" dedi falımı göndermeden önce arkadaşlarla konuştuk hiç beklenmedik bir şeydi ve yarın arkadaşıma gidicem o da zor günler geçiriyor aynen kirazenin dediği gibi çevresinde yalancı çok bende olacağına inanıyorum içime doğuyor daha demin zil çaldı gelen kişiyi bildim birden içime doğdu çok sevdiğim bir akrabam geldi kiraze de bana iyi geldi kafayı yedim baktırın kızlar
bende şu tellwede ki medyum emele gönderdim bakalım ne zaman gelir falım ? kadın bir anda popüler oldu,duvarına havalı havalı yazılar yazıyorumarım fos çıkmaz
ve bu arada Nesibe'yi yine sevgi ile anmak isterim.
İmkansız dediğim son falı da şu an yine çıktı...
Bende onuuu sorcktmmmm glince yaz mutlka
kadın sırada 40 falım var yazmış. birde enerji alamadıklarımın falını iade ediyorum demiş.sıra gelirse ve benden elektirik alırsa elbet yazarım cansucum
ha birde arkadaşlar Binnaz ablada Ata Diyar ve Ece Gülen nasıldır? birikmiş puanım var bana birini önerseniz?
40miiiiiiben bgn gndermym en iyisiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?