Binnaz Abla

Balik ve akrep erkekleri işe yaramaz bence yengecte dahil ama bu kendi grubunuzla alakali hangi gruptansaniz ona ters dusen grup zit gelen sizinde zittinix olur örnek veriyim ben aslan burcuyum grubum ates atese ters dusen element su burdan yola cikabilirsiniz
Haliyle su gruplariyla anlasamiyorum

Ben baligim ama Ates erkeklerine hastayim, atesle oynamayi seviyorum :) Su grubu toprakla olsun derler ama Oglak falan bana gore degil :) Bence zitlar guzel uyuyor, soylemesi bile hos Ates ve Su. :)

Ben baligim ama Ates erkeklerine hastayim, atesle oynamayi seviyorum :) Su grubu toprakla olsun derler ama Oglak falan bana gore degil :) Bence zitlar guzel uyuyor, soylemesi bile hos Ates ve Su. :)

valla zevk meselesi canim ben su gruplarindan nefret ediyorum büyük konusmayimda kesinlikle istemem su grubu anne-babanin cocuguyum hemde balik+akrep ama bana yaramiyor su grubu en iyi anlastigim insanda bu dünyada annemdir.
hava gruplariylada iyi anlasirim ama toprak ve su gruplariyla illaki ters düsüyorum

mantiksal olarak sana toprak uyar gercekten basak filan karsina cikmadi mi?

hopss ben bir yengeçim. yükselenim boğa. su guruplarına yaramaz falan demeyin yaw ben tüm burçlarla anlaşırım benimle anlaşamayanda vardır sorun

hopss ben bir yengeçim. yükselenim boğa. su guruplarına yaramaz falan demeyin yaw ben tüm burçlarla anlaşırım benimle anlaşamayanda vardır sorun

canim valla yapicak bisiy yok ben deneyimledim ve gördüm illaki ters düscek bisi cikiyor ama istisnalar olabilir belki forumdan kimseyle sIkIntim olmadi anlattiklarim normal hayatimda karsilastiklarimdan deneyimlerim zaten

Boga cikti ama bir yol olmadi diyeyim.

Ben Koc-severim Koclar cidden omur torpusu

Basak vs ciktiysa bile ben takmadim, varsa yoksa bu herifti benim icin. Artik degil tabi.

Ben suyum sularla anlasamiyorum akrep haric yengec erkegi kadar miy miy anca balik erkegi olur ve balik erkegi hep guclu bir kadin gelsin onu hayatindan kurtarsin o da ona istedigi kaprisi yapsin diye bekler

Son düzenleme:
Boga cikti ama bir yol olmadi diyeyim.

Ben Koc-severim Koclar cidden omur torpusu

Basak vs ciktiysa bile ben takmadim, varsa yoksa bu herifti benim icin. Artik degil tabi.

eğer bir koça gönlün düştüyse koç erkekleri kovalamayı sever. çok sevdiğini belli etmiyeceksin, çok aşık olduğunuda belli etmiyeceksin. oralı değilmişsin gibi davranmalısın bayılırlar buna. salak bunlar yaa

Bu herif de ilgi manyagiydi, ilgi gosterirsen simarir, zirtolasir ; ilgi gostermezsen kuser cemkirir ?! 2 yasindaki cocuk gibiydi.

Ben suyum sularla anlasamiyorum akrep haric yengec erkegi kadar miy miy anca balik erkegi olur ve balik erkegi hep guclu bir kadin gelsin onu hayatindan kurtarsin o da ona istedigi kaprisi yapsin diye bekler

hmm her gruptakini bilmiyorum ama eski patronum sahtekar iyi oyuncu yapmacikligi olan bir yengec , akrep kinci intikamci ve tehlikeli bir burc bu burclar erkeklerle kadinlari baya farkli bide su gruplarini sevmeme sebebimde alkol düskünlügü adi su oldugundan suya meraklilar alkol düskünlügü baskin ...
balik baya kötüymüs aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…