Hayırlı sabahlar arkadaşlar umarım her şey gönlünüzce olur her daim. Saraylıhanım'a baktırıp çıkan fallarınız oldu mu?
Balik ve akrep erkekleri işe yaramaz bence yengecte dahil ama bu kendi grubunuzla alakali hangi gruptansaniz ona ters dusen grup zit gelen sizinde zittinix olur örnek veriyim ben aslan burcuyum grubum ates atese ters dusen element su burdan yola cikabilirsiniz
Haliyle su gruplariyla anlasamiyorum
Ben baligim ama Ates erkeklerine hastayim, atesle oynamayi seviyorum :) Su grubu toprakla olsun derler ama Oglak falan bana gore degil :) Bence zitlar guzel uyuyor, soylemesi bile hos Ates ve Su. :)
Hayırlı sabahlar arkadaşlar umarım her şey gönlünüzce olur her daim. Saraylıhanım'a baktırıp çıkan fallarınız oldu mu?
Balik ve akrep erkekleri işe yaramaz bence yengecte dahil ama bu kendi grubunuzla alakali hangi gruptansaniz ona ters dusen grup zit gelen sizinde zittinix olur örnek veriyim ben aslan burcuyum grubum ates atese ters dusen element su burdan yola cikabilirsiniz
hopss ben bir yengeçim. yükselenim boğa. su guruplarına yaramaz falan demeyin yawben tüm burçlarla anlaşırım benimle anlaşamayanda vardır sorun
valla zevk meselesi canim ben su gruplarindan nefret ediyorum büyük konusmayimda kesinlikle istemem su grubu anne-babanin cocuguyum hemde balik+akrep ama bana yaramiyor su grubu en iyi anlastigim insanda bu dünyada annemdir.
hava gruplariylada iyi anlasirim ama toprak ve su gruplariyla illaki ters düsüyorum
mantiksal olarak sana toprak uyar gercekten basak filan karsina cikmadi mi?
Ben suyum sularla anlasamiyorum akrep haric yengec erkegi kadar miy miy anca balik erkegi olur ve balik erkegi hep guclu bir kadin gelsin onu hayatindan kurtarsin o da ona istedigi kaprisi yapsin diye beklerBalik ve akrep erkekleri işe yaramaz bence yengecte dahil ama bu kendi grubunuzla alakali hangi gruptansaniz ona ters dusen grup zit gelen sizinde zittinix olur örnek veriyim ben aslan burcuyum grubum ates atese ters dusen element su burdan yola cikabilirsiniz
Boga cikti ama bir yol olmadi diyeyim.
Ben Koc-severimKoclar cidden omur torpusu
Basak vs ciktiysa bile ben takmadim, varsa yoksa bu herifti benim icin. Artik degil tabi.
Boga cikti ama bir yol olmadi diyeyim.
Ben Koc-severimKoclar cidden omur torpusu
Basak vs ciktiysa bile ben takmadim, varsa yoksa bu herifti benim icin. Artik degil tabi.
Ben suyum sularla anlasamiyorum
eğer bir koça gönlün düştüyse koç erkekleri kovalamayı sever. çok sevdiğini belli etmiyeceksin, çok aşık olduğunuda belli etmiyeceksin. oralı değilmişsin gibi davranmalısın bayılırlar buna. salak bunlar yaa
Bogayi tek gecerim sonra koc sonra terazi sonra ikizler belkiiBalik erkekleri bence omur torpusu, hic gerek yok.
En iyisi Boga , Oglak, Aslan herifleri derim :)
Bogayi tek gecerim sonra koc sonra terazi sonra ikizler belkii
Bende onlarin asklarina hic inanmadim o enerjiyi hic gormedim abi kardes gibi gozukuyorlarbalık ikilerle iyi anlaşıyor. beren saat balık, kenan doğulu ikizler. uzun süre yoğun aşk yaşayıp evlendiler.
Bu herif de ilgi manyagiydi, ilgi gosterirsen simarir, zirtolasir ; ilgi gostermezsen kuser cemkirir ?! 2 yasindaki cocuk gibiydi.
Ben suyum sularla anlasamiyorum akrep haric yengec erkegi kadar miy miy anca balik erkegi olur ve balik erkegi hep guclu bir kadin gelsin onu hayatindan kurtarsin o da ona istedigi kaprisi yapsin diye bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?