Bende onlarin asklarina hic inanmadim o enerjiyi hic gormedim abi kardes gibi gozukuyorlar
Bende onlarin asklarina hic inanmadim o enerjiyi hic gormedim abi kardes gibi gozukuyorlar
şu ana dek olan sevgililerimi düşününce kesinlikle boğa erkeği diyorum. sevecen, dürüst, yalan-dolan becermeyen, eğleceye düşkün ve tam bir aile babası idi.. ondan sonra ne hikmetse nerde akrep-balık erkeği var çektim. hatta birisi akrebe balık idi, sonuncusu balıktı, ömrümden ömür götürdüler...
bu erkeklerin güçsüzlüğü, alkol düşkünlüğü, garip geçmiş takıntıları, aile sorunları derken kendimi unuttum
oğlak erkeği ile de flört yaşamı ve sıkıcı-paracı bulmuştum.. geriye boğa-koç-başak kalıyor.. başakla hiç tanışmadım. koçlar da sanırım biraz kontrolcü ve kıskançlar.. bence ben yeniden bir boğa bulsam iyi olacak
şu ana dek olan sevgililerimi düşününce kesinlikle boğa erkeği diyorum. sevecen, dürüst, yalan-dolan becermeyen, eğleceye düşkün ve tam bir aile babası idi.. ondan sonra ne hikmetse nerde akrep-balık erkeği var çektim. hatta birisi akrebe balık idi, sonuncusu balıktı, ömrümden ömür götürdüler...
bu erkeklerin güçsüzlüğü, alkol düşkünlüğü, garip geçmiş takıntıları, aile sorunları derken kendimi unuttum
oğlak erkeği ile de flört yaşamı ve sıkıcı-paracı bulmuştum.. geriye boğa-koç-başak kalıyor.. başakla hiç tanışmadım. koçlar da sanırım biraz kontrolcü ve kıskançlar.. bence ben yeniden bir boğa bulsam iyi olacak
Teşekkür ederim. Birinin geri dönmesiyle mi ilgiliydi peki?Bana dediklerinden cikanlar oldu.
<Anladım canım. İnşallah istediğin şekilde sonuçlanır.oldu olay gidisatini bildi dedigi yönde ilerledi ama simdi tikandi
baska bi arkadasimada cikmisti gecmis sayfalarda var en cok bilen falcilardan
Bence de en iyisi Aslan erkeği..Balik erkekleri bence omur torpusu, hic gerek yok.
En iyisi Boga , Oglak, Aslan herifleri derim :)
Kızlar aslan erkeğî demîşsinizde uzun süredîr benle ilgilenen bîr aslan erkeği var ama açılmıyor bîr türlü yav.bu kadar utangaç olur mu aslanlar?
Teşekkür ederim. Birinin geri dönmesiyle mi ilgiliydi peki?
Kızlar aslan erkeğî demîşsinizde uzun süredîr benle ilgilenen bîr aslan erkeği var ama açılmıyor bîr türlü yav.bu kadar utangaç olur mu aslanlar?
ben basakla tanistim merakini gidereyim benden hoslanan biriydi ama acilamadi . duygularini kendi icinde yasadi kurdu kurdu bir yemege gittigimizde benim gelmemis bile sagladi ama cok beceriksiz cikti duygusal anlamda yogunlugu yok. duygularini dile getiremez. iskolik, normal bir basak duygularini cok uclarda yasayabilir ama yansitamaz gercek dünyada cakili kalir balik gibi yani o anlamda.. yani ideal degil kesinlikle ama istisnalar kaideleri bozar düzgünü cikarsa düsünürsün :)
burclarin temelindeki semboller insanlara o özellikleri verir en inanmayanina bile veriyor .. ama baskin olmayabilir tabi kisiden kisiye degiskenlik gösterir
Boga erkekleri comert, guclu, evcimen, iyiler yani. Lakin bana iyilik yaramiyor, ruh hastasi Koc + yukselen Oglak adamla hayatim curudu resmen.
Ne istiyorsunuz bu Koçtan..yapmayın. Günaaahh, yazııkk onlara :)))Boga erkekleri comert, guclu, evcimen, iyiler yani. Lakin bana iyilik yaramiyor, ruh hastasi Koc + yukselen Oglak adamla hayatim curudu resmen.
Koçlar Zodyakın en dürüst burcudur. Nettir..yalan dolanla işi olmaz.. Bunu da unutmayalım lütfen koçlara bu kadar yüklenmeyelim :))savunayım biraz burcumu ya AaaNe istiyorsunuz bu Koçtan..yapmayın. Günaaahh, yazııkk onlara :)))
Teşekkürler.Bu adam seni araycak demisti, oyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?