Binnaz Abla

sen de koçsun heralde Grey_ ben de koçum ama erkekleri de harbi zor , çogu yani.. çocuk gibi.. kıskanç ve bencil...
gerçi bazı kadınları da öyle ama orda da yükselen ay ve venüs belirleyici..
Evet cidden çok zordur koçlar.. Kendimden biliyorumm.. Erkekleri çok farklı, ama çok dürüstler ya.. Neyse onu söylerler yapmacık değiller bu yüzden severim koçları.. En azından ikizler erkeklerinden iyiler :)

seni kaybetmeye merakliysa devam etsin onlar kendi icinde duygu tasiycak diye hep bizler mi mahvolucaz ..

Basakmi kalsin ruhsuz paraci ticari evlilikte bile ticaret dusunur

Kızlar bende taa geçen sene Fatmanın da selin imerin de dediği şey patlad sizce ben çok baktırdığımdan mı oldu aşırı demorslize oldum görüşlerinize ihtiyacım var lütfen.

Evet cidden çok zordur koçlar.. Kendimden biliyorumm.. Erkekleri çok farklı, ama çok dürüstler ya.. Neyse onu söylerler yapmacık değiller bu yüzden severim koçları.. En azından ikizler erkeklerinden iyiler :)
evet koçlar naza da gelmezler.. fzla naz aşık usandırır lafı koç erkekleri için denmiş olabilir...

bu arada farkettim de hiç kova da tanımamışım..

hopss ben bir yengeçim. yükselenim boğa. su guruplarına yaramaz falan demeyin yaw ben tüm burçlarla anlaşırım benimle anlaşamayanda vardır sorun
Aynen ben de yengeç ve genelde hep karşımdan kaynaklanır fakat şunu net söyleyebilirim olay maalesef sadece burç değil, yetiştirilme şekli ve karaketer çok önemli. Burç bi yere kadar etkiliyo ama gerisi karakter meselesi

Ben suyum sularla anlasamiyorum akrep haric yengec erkegi kadar miy miy anca balik erkegi olur ve balik erkegi hep guclu bir kadin gelsin onu hayatindan kurtarsin o da ona istedigi kaprisi yapsin diye bekler
Ben de su grubu erkeklerinin mıy mıylığına dayanamıyorum habire boşlukta hissederler kendilerini. Su grubunun kadınları kadar güçlü değiller

Basakmi kalsin ruhsuz paraci ticari evlilikte bile ticaret dusunur

cnm işte başak çok yogunsa belki ama benim eskisi başaktı .. şimdi ki de öle .. gerçi ikisi de teraziye dogru başaklar ama ikisi de mesela para konusunda cömert.. parayı sallamayan ve yardımsever adamlar.. evet işe meraklılar o kesin ama bi tanesi o kadar da diil mesela.. ya başak içini açarsa çok tatlıdır sever korur bağlanır ama.. işte o naoktaya gelmesi çok çok zor oluyor bi de ben sabırsız bir koçum.. ömrümden ömür gidiyor..

aynen şekerim çok doğru söylüyorsun. burç özelliği bir yere kadar. yetişmiş olduğu çevre, aile kültürü, karakteri çok önemli...Her yengeç, her akrep yada her boğa tıpkısının aynısı değil, olamazda zaten. sadece ortak özellikler tutabilir o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…