Evet cidden çok zordur koçlar.. Kendimden biliyorumm.. Erkekleri çok farklı, ama çok dürüstler ya.. Neyse onu söylerler yapmacık değiller bu yüzden severim koçları.. En azından ikizler erkeklerinden iyiler :)sen de koçsun heraldeGrey_ ben de koçum ama erkekleri de harbi zor , çogu yani.. çocuk gibi.. kıskanç ve bencil...
gerçi bazı kadınları da öyle ama orda da yükselen ay ve venüs belirleyici..
Koçlar Zodyakın en dürüst burcudur. Nettir..yalan dolanla işi olmaz.. Bunu da unutmayalım lütfen koçlara bu kadar yüklenmeyelim :))savunayım biraz burcumu ya Aaa
ahh başakların açılamama ve kafada kurup kurup dışarıya yansıtmama sorunu çok fena.. bence en zor erkekler bu grup , başak ve başak etkisi kuvvetli burçlar.. yogunluga sahip olması aslında ay burcu ile anlaşılır.. bnm yoluma heep başaklar çıkar.. en sonuncusu ve fallarımın musebbibi de başak yükselen terazi ayı da yengeç o yuzden aslında çok yogun duygular var ama görüntü çok coolken bi taraftan da hassas ve kırılgan.. incinirim die susuyor adam .. bide zaten ölesiye kıskanç olmakla birlikte göstermemek için de herşeyi yapıyor.. çok zor çok .. ama yine de ben hep bunlara çekiliyorum...
seni kaybetmeye merakliysa devam etsin onlar kendi icinde duygu tasiycak diye hep bizler mi mahvolucaz ..
Basakmi kalsin ruhsuz paraci ticari evlilikte bile ticaret dusunurben basakla tanistim merakini gidereyim benden hoslanan biriydi ama acilamadi . duygularini kendi icinde yasadi kurdu kurdu bir yemege gittigimizde benim gelmemis bile sagladi ama cok beceriksiz cikti duygusal anlamda yogunlugu yok. duygularini dile getiremez. iskolik, normal bir basak duygularini cok uclarda yasayabilir ama yansitamaz gercek dünyada cakili kalir balik gibi yani o anlamda.. yani ideal degil kesinlikle ama istisnalar kaideleri bozar düzgünü cikarsa düsünürsün :)
burclarin temelindeki semboller insanlara o özellikleri verir en inanmayanina bile veriyor .. ama baskin olmayabilir tabi kisiden kisiye degiskenlik gösterir
Canımsınnnyaaaa yerımmmm =)) tanıdıgım koclar hıc oylee olmasadaa senın yerın ayrıı greyımmmm :):)
evet koçlar naza da gelmezler.. fzla naz aşık usandırır lafı koç erkekleri için denmiş olabilir...Evet cidden çok zordur koçlar.. Kendimden biliyorumm.. Erkekleri çok farklı, ama çok dürüstler ya.. Neyse onu söylerler yapmacık değiller bu yüzden severim koçları.. En azından ikizler erkeklerinden iyiler :)
vay arkadaş!! nasıl buldun öyle bir comboyu ?? zor kişilikBoga erkekleri comert, guclu, evcimen, iyiler yani. Lakin bana iyilik yaramiyor, ruh hastasi Koc + yukselen Oglak adamla hayatim curudu resmen.
bu arada farkettim de hiç kova da tanımamışım..
Aynen ben de yengeç ve genelde hep karşımdan kaynaklanır fakat şunu net söyleyebilirim olay maalesef sadece burç değil, yetiştirilme şekli ve karaketer çok önemli. Burç bi yere kadar etkiliyo ama gerisi karakter meselesihopss ben bir yengeçim. yükselenim boğa. su guruplarına yaramaz falan demeyin yawben tüm burçlarla anlaşırım benimle anlaşamayanda vardır sorun
Ben de su grubu erkeklerinin mıy mıylığına dayanamıyorum habire boşlukta hissederler kendilerini. Su grubunun kadınları kadar güçlü değillerBen suyum sularla anlasamiyorum akrep haric yengec erkegi kadar miy miy anca balik erkegi olur ve balik erkegi hep guclu bir kadin gelsin onu hayatindan kurtarsin o da ona istedigi kaprisi yapsin diye bekler
Basakmi kalsin ruhsuz paraci ticari evlilikte bile ticaret dusunur
Bana bu sabah itibariyle selin imer patladı ya çoğu kişiye çıkmış çoğu kişinde öneriyor ama hala şokunu yaşıyorum açıkçası.kızlar 1 adet taze içilmiş kahvem var yaa.. kime atsam ? ya da atsa mı?
benim karşımdaki başakk ....
adam 9 aydır açılamadı bee , tüketti beniiii tükettttiiiiiiiiiiii
Aynen ben de yengeç ve genelde hep karşımdan kaynaklanır fakat şunu net söyleyebilirim olay maalesef sadece burç değil, yetiştirilme şekli ve karaketer çok önemli. Burç bi yere kadar etkiliyo ama gerisi karakter meselesi
vay arkadaş!! nasıl buldun öyle bir comboyu ?? zor kişilik
Bana bu sabah itibariyle selin imer patladı ya çoğu kişiye çıkmış çoğu kişinde öneriyor ama hala şokunu yaşıyorum açıkçası.
selin imer buralarda ilk başlarda önerildi sonradan değil.. seline atmam ben yaBana bu sabah itibariyle selin imer patladı ya çoğu kişiye çıkmış çoğu kişinde öneriyor ama hala şokunu yaşıyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?