Binnaz Abla

Ne oldu kiz ? Adami baskasiyla mi gordun?
Yok yok keşke öyle bişi olsa çok gitmek istediğim okuldan red geldi bana ki be daha başvurmadan bilmişti selin imer ama fatıma da aynısını demişti 1 seneönce ben söylememe rağmen acaba çok baktırdığım için mi old veya yalan mı söylediler bilmiyorum çok şok içindeyim.

bunların tabiki çok çok önemi var tabi de zaten sadece yengeç ko. vs olmak çok az şey ifade eder .. herkesin haritası asla birbirinin aynı olamıcak sekide farklıdır.. andak aynı anda aynı yerde olursanız potansiyelleriniz benzer.. ikizler bile haritalarını değişik yaşar.. ben koçum yükselenim de koç venusum merkürüm de mesela ama ayım yengeç ve çok sey değiştiriyor marsım balıkta o çok daha fazla şey değiştiriyor....

Angel of Love kuzum duy duyyy bızımkıler neymıss anacımmmm =)))
okuzler ama cheryy birazz odunlarr :)
Boğalarla her zaman mıknatıs etkimiz vardır. çevremin %80'i boğa, benim öküz de boğa. mutlaka milyon kişi içinden de buluruz birbirimizi ve en güçlü bağlarım da onlarladır, onların da benimle. Fakat ilginç olan çoğu birbirinden farklı

ben anlamadım Selin imer bildi mi red alacagını bilemedi mi?

bilememiş sanırım kuzum.. bu arada Venus kahve alıyordu son zamanlarda, bu aralarda giricek mi? nedir son durumu.. bişy yazmamış.. rezzan ablaya atmak istemiyorum. naazza çok olmadı baktıralı, organik de öyle.. ay kahve bakan adam kalmamış iyi mi

ayyy venus benim moralimi çok bozdu onun la tutmadı bzm kimyamız... naaz nasıl baktırmaya değer mi? 2 ay önce baktırdım çok kısa baktı.. tarihleri de tutturamadı.. ben de tellwe kredimi bitirmek istiorum... kim var ki?

Ben de Balik + yukselen Yengecim . Ben de asiri duygusal, garip bir kisiligim beni de hafife almayalim
Cherry zaten benim bi planım var. Çocuk doğuracaksam su grubuna denk getirmemek için gerekirse içimde tutarım o çocuğu doğrumam. Vallahi bıktım biz su gruplarının duygusallığı, empatisi ıvırı zıvırı derken ömrümüz gitti valla

Yok yok ben okula başvuracağım söylememiştim selin imere o da okuldan olumlu haber alacaksın bu okula başvurup demişti okulun tipini söyleyip . Inanılmaz hayal kırıklığına uğradım. Diyorumki acaba F l baktırmak uğursuzluk mu getiriyor bir bilen bunu açıklasa burada.

ayyyyy evlerden ırak... başak zor ok ama kova en zor :) kanser eder adamı kanser...
Kova zormu? Yapmaya.. Ben şunu anladım.. Harbiden zor bir kızmışım..
Burcum koç, yükselen Burcum ikizler,ay Burcum kova.. :) Allah beni alacak adama sabır versin o zaman.. Benim Öküzün fazla üstüne gitmeyim.. Sorun bendeymiş demekki

tugrul melihe baktırmış mıydın. kaç soruyom kimse baktırmamış galiba.

ahahah zorsun bence de ama insan canlısı ve neşelisin :) senin öküz neydi?

naazzla benim enerjim tutuyordu ama en son falı patlar mı çıkar mı belli değil, mart 15ten sonra belli olur

benim de tellwede yatan kredim var ama çok da değil.. millet uçmuş valla fiyatlarını gereksiz yükseltmişler

Düşük kredi monaspeckle ve bilgehatun tavsiye ederim kahveleri 5 kredi olması lazım

İnşallah dilediğince sonuçlanır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…