Evet canım Neşeli, sıcakkanlıym ama inandım harbi inattır.. Oda ikizler yaa.. Çok değişken bir anı bir anını tutmuyor..sinir ediyor beni ama yıldızımızmı uyuşuyor nedir çekiyor beni.. sadece burcunu biliyorum ama yükseleni ne bilmiyorum..Emine akrep burcunun özelliklerini taşıyor demişti.. :))ahahah zorsun bence de ama insan canlısı ve neşelisin :) senin öküz neydi?
Hahahahaha yerim bak bi ortak nokta varmis kovaliktan :):) yoksaa sen koc degilsin olamaz :):) kova burcu zordur disardan kednini begenmis gozukur ama sevecen arkadas canlisidir ,cok arkadasi vardir ama kimseyle cok yakin olmaz hep bir mesafe olur biraz capkindir ama sevdinmi tam sever ve ozgurlugune duskun gerci bizim okuzlerden sonra ozgurluk kalmadi capkinligada katilmiyorum pek gec evlenirler deniliyor ama tanidigim cok kova erken yasta evlenmis, emir verilmesinden hoslanmaz yani bana su soylee olabilirmi de canimi yee ama bunu boyle yap dersen hayatta yapmam olsemdee,zekidirler ayrica bu zekamida derslere kullansaydim iyidi :):) ayrica gururludur yani hava gurubu geri doner denmis ama sabreder eder bisey biterse tamamen biter hayal kurmayi sever,dengesizdir biraz cabuk sikilabilir en sevmedigim huyum mesela herseyden cabuk sikilirim baska bisey ararim hep yapmak icin sikildigim seyi yarim birakirim falan filann ama erkeklerini bilemiycem :) vee yetistirilme tarzida cok etkili yukselen falanda yukselen boga oda bana bi agirlik veriyor yoksaa cok capkin bir kizzz olucaktimm basinizaaaa :):)Kova zormu? Yapmaya.. Ben şunu anladım.. Harbiden zor bir kızmışım..
Burcum koç, yükselen Burcum ikizler,ay Burcum kova.. :) Allah beni alacak adama sabır versin o zaman.. Benim Öküzün fazla üstüne gitmeyim.. Sorun bendeymiş demekki
Kızlar aslan erkeğî demîşsinizde uzun süredîr benle ilgilenen bîr aslan erkeği var ama açılmıyor bîr türlü yav.bu kadar utangaç olur mu aslanlar?
monaspeckle aramada çıkmadı, gitti mi naaptı.. bilgede en son 4 gün önce girmiş..şansıma bak ! derya ablaya gönderdim bendeDüşük kredi monaspeckle ve bilgehatun tavsiye ederim kahveleri 5 kredi olması lazım
monaspeckle aramada çıkmadı, gitti mi naaptı.. bilgede en son 4 gün önce girmiş..şansıma bak ! derya ablaya gönderdim bende
monaspeckle aramada çıkmadı, gitti mi naaptı.. bilgede en son 4 gün önce girmiş..şansıma bak ! derya ablaya gönderdim bende
derya abla, şu tlf applicationu yaabaktım şimdi yok. ayyyy ben monayı çok sevmiştim yaaa. Çok temiz bi enerjisi var A audrey_24 de çok beğenmişti offf inşallah döner. Nokta atışlı fal bakıyo kız ve o krediye gerçekten emek veriyo sorulara itinalı bi şekilde cevap veriuo bilgehatun belgi fal tınca sms gidiyomuş ya onlara o şekilde giriyo olabilir. Neyse derya ablayı deneyen oldu mu bilmiyom onu da senden öğreniriz artık
olabilirler bence .. yani tüm burclarda var bu belki hava gruplari haric ama derin sevgi besliyorsa ne güzel senden cesaret bekliyordur belkide
Benîm gibi çekingen bir balık kızı da ne îlk adımlar atar sormayın gitsin o benden ben ondan bekleye bekleye ömrümüz gider desenizeUtangaçlıktan değil, beğenilen olmayı tercih ettiklerinden ötürü ilk adımı atmazlar pek aslında
derya abla, şu tlf applicationu yaao bile daha çok nokta atışı yapmıştır bana ama
Benîm gibi çekingen bir balık kızı da ne îlk adımlar atar sormayın gitsin o benden ben ondan bekleye bekleye ömrümüz gider desenize
allah sabır versin kardeş :)) sen ne burcusun? nasıl tecrüben başakla? bi sıcak bi soguk mu :))
Audreyimm sen tam beni anlattın yaa.. Ben kovaymışım aslında..demekki ay Burcu karaktere çok etki ediyor.. Bunu bir programda Nuray Sayarı da söylemişti. Özellikle karşı cins sizi ay burcunuzun karakteriyle görürmüş..Hahahahaha yerim bak bi ortak nokta varmis kovaliktan :):) yoksaa sen koc degilsin olamaz :):) kova burcu zordur disardan kednini begenmis gozukur ama sevecen arkadas canlisidir ,cok arkadasi vardir ama kimseyle cok yakin olmaz hep bir mesafe olur biraz capkindir ama sevdinmi tam sever ve ozgurlugune duskun gerci bizim okuzlerden sonra ozgurluk kalmadi capkinligada katilmiyorum pek gec evlenirler deniliyor ama tanidigim cok kova erken yasta evlenmis, emir verilmesinden hoslanmaz yani bana su soylee olabilirmi de canimi yee ama bunu boyle yap dersen hayatta yapmam olsemdee,zekidirler ayrica bu zekamida derslere kullansaydim iyidi :):) ayrica gururludur yani hava gurubu geri doner denmis ama sabreder eder bisey biterse tamamen biter hayal kurmayi sever,dengesizdir biraz cabuk sikilabilir en sevmedigim huyum mesela herseyden cabuk sikilirim baska bisey ararim hep yapmak icin sikildigim seyi yarim birakirim falan filann ama erkeklerini bilemiycem :) vee yetistirilme tarzida cok etkili yukselen falanda yukselen boga oda bana bi agirlik veriyor yoksaa cok capkin bir kizzz olucaktimm basinizaaaa :):)
aslanlarda bir gurur var ki hiç sorma. rededilme korkusundan gururu incinir diye adım da atmıyor olabilir.
işte o benim :)
Gururumdan asla ödün veremem , ilk adımı ben atmam o yapsın isterim , o gelsin , o söylesin :))
selenaya atacaksan su falı at bence.. ama bu aralar çok yoğunmuş, bekletebilir, dikkat et..Arkadaşlar Selena'ya ne falı atayım?
Bu arada Yay burcu nasıldır
selenaya atacaksan su falı at bence.. ama bu aralar çok yoğunmuş, bekletebilir, dikkat et..
Yay burcuna gelince, eğlenceli, sosyal çevresi geniş, moral bozukluğu giderebilme özelliklerine sahiptir ama pek sır tutamaz sanki.. bir de benim gibi duygusal su grubuna göre çok hareketli gelmişti. biz zaman zaman sıcak evimizde, sessiz sakince oturmayı tercih ediyoruz. yay erkeği buna anlam verememişti
su derim benArkadaşlar Selena'ya ne falı atayım?
Bu arada Yay burcu nasıldır
öyle gurur yapıyosunuz falan ama,, dişi aslanlar meselasevdiğini taparcasına sever. onlar beyni, kalbi tüm duygularıyla beraber sever.
aklına ne gelirse sor tatlım yaa.. suda ne görürse yazıyor zaten rahat ol.. ama tek tek sorularını yazabilirsin.. ben zaten fallarımı asla tek konu üzerine yollamam da, aşk-iş-okul hepsini sıkıştıyıorum :)Su falında tek bir niyet üzerine bakım mı yapılıyor? Ve direk açıkça sorumu sormalıyım yoksa konu bazlı mı yazmalıyım, iş-aşk vb gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?