aklına ne gelirse sor tatlım yaa.. suda ne görürse yazıyor zaten rahat ol.. ama tek tek sorularını yazabilirsin.. ben zaten fallarımı asla tek konu üzerine yollamam da, aşk-iş-okul hepsini sıkıştıyıorum :)
uwwww cherryy büyüleyiciliğini hayal dahi edemiyorum, hele balık yengeç hisleri... kızz sen iyi fal bakarsın :)Ben de Balik + yukselen Yengecim . Ben de asiri duygusal, garip bir kisiligim beni de hafife almayalim
eheeeee bluemummmm, yengeçiiim benimmmBoğalarla her zaman mıknatıs etkimiz vardır. çevremin %80'i boğa, benim öküz de boğa. mutlaka milyon kişi içinden de buluruz birbirimizi ve en güçlü bağlarım da onlarladır, onların da benimle. Fakat ilginç olan çoğu birbirinden farklı
Sanırım Cherry ve ben boşa sürünüyoruz hee. His var icrat sıfır anasını satiim illa para harcayacaz ama ilginç olan yine de her şey bi şekilde bizim hissettiğimiz gibi gerçekleşir. Fallar sadece teyit ettirme arayışı gibi kalıyouwwww cherryy büyüleyiciliğini hayal dahi edemiyorum, hele balık yengeç hisleri... kızz sen iyi fal bakarsın :)
de kelin ilacı olsa burda olur muyum demi :)
Bence haritan guzelKova zormu? Yapmaya.. Ben şunu anladım.. Harbiden zor bir kızmışım..
Burcum koç, yükselen Burcum ikizler,ay Burcum kova.. :) Allah beni alacak adama sabır versin o zaman.. Benim Öküzün fazla üstüne gitmeyim.. Sorun bendeymiş demekki
Aa güzelmi gerçekten? Çok mutlu oldum bak şimdi :).. Kesinlikle ben de sevmem öyle sünepe erkekleri.. Benim sevdiğim erkek zeki, akıllı olcekBence haritan guzelbenimde yukselen ikizler ay burcum ikizler merkur kova mars ikizler venus kova akil benim icin cok onemli erkekte inek gibi bakiyorsa hic sansi yok
Canim gecmis okey ama yani cekirdek ailesiniz oturdugunuz evden memnunsunuz sukadar kardessiniz vs fal boyle devam etti birtane merak ettigim bir konu vardi zaten crvap alamadim gelecek dersen 2015 ask 2016 evlilik ortada ama kimse yok bana cok agirlik yapti nedendir bilemedimLalecim ben atlamışım o kısmı, çok mu kötüydü?
uwwww cherryy büyüleyiciliğini hayal dahi edemiyorum, hele balık yengeç hisleri... kızz sen iyi fal bakarsın :)
de kelin ilacı olsa burda olur muyum demi :)
Cherry zaten benim bi planım var. Çocuk doğuracaksam su grubuna denk getirmemek için gerekirse içimde tutarım o çocuğu doğrumam. Vallahi bıktım biz su gruplarının duygusallığı, empatisi ıvırı zıvırı derken ömrümüz gitti valla
Ben de aynen öyle. Ne yengeç olsun ne balık. Herkesi düşünmekten kendimizi ziyan ediyoruz resmen, baktım balık ya da yengeç doğacak çocuk gazetelerin 3. sayfasında okursunuz annesi direndi çocuğunu doğurmadı burcu farklı olsun diye :)))))))))Ben katiliyorum ve ayni seyi tami tamina dusunuyorum. Balik kadar kendine eziyet eden, asiri duygusal insan yok herhalde, cocugum olursa kesinlikle balik olmasini istemem.
Ben de aynen öyle. Ne yengeç olsun ne balık. Herkesi düşünmekten kendimizi ziyan ediyoruz resmen, baktım balık ya da yengeç doğacak çocuk gazetelerin 3. sayfasında okursunuz annesi direndi çocuğunu doğurmadı burcu farklı olsun diye :)))))))))
Valla o da doğru ama en azından kendini düşünen bir burç olmasını isterim. Bencil değil tabi bencilleri sevmem ama biraz da kendini düşünmelicnm sen sabaha kdr diren o çocu su olmak istiosa bi yerden olur :) ayı olur marsı olur ay dügümü olur yükselen yöneticisi olur olur bişiyi :) hersey ztn olacagına da varıyor .. biz de fal mal öle oyalanıoruz beklerken.. yani irade yi hiçe saymıorum elbet ama yani irade bile göstersen olmayacaksa olmuyor :) olucaksa da takır takır oluyor ...
Varrr kuzum. Ben de onu yazacaktım.. Alexin dediği birşey çıktı.. Hatta iki şey çıktı diyebilirimHiç fal haberi yok mu kızlar
İyi bişeydir inşallahVarrr kuzum. Ben de onu yazacaktım.. Alexin dediği birşey çıktı.. Hatta iki şey çıktı diyebilirim
öyle gurur yapıyosunuz falan ama,, dişi aslanlar meselasevdiğini taparcasına sever. onlar beyni, kalbi tüm duygularıyla beraber sever.
Varrr kuzum. Ben de onu yazacaktım.. Alexin dediği birşey çıktı.. Hatta iki şey çıktı diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?