Binnaz Abla

burçlar-a çok takık, ikili ilişkiden tutun normal ilişkilere kadar uyumu enerjiyi etkilediğine inan boğa kadını olarak hemen hemen tüm burç erkeklerinden tanıdım ve gözlemledim; kadın ve erkek özellikleri değişkenlik gösteriyo ;
Yengeç: kadınları can, sıkı dost, insan.. erkekleri aman aman garip kuruntuları,kendilerinin üretip sonra inandığı felaket senaryoları var, çok alınganlar ve asla belli etmiyorlar, sizi saçınızdan topuğuna kadar prenses gibi hissettirip,sizsiz yaşyamayacağı sinyallerini verirler.. hep ilgi alaka bekliyorlar sanki kadın olan onlar.. geçmiş takıntıları bitirir.. sürekli hayal dünyasında dünyayı kurtarıp hyalindeki kadınla evlenir masal hayatı yaşar.. sonra gelgitleriyle sizi yer bitirir.. yok bi erkeğin sahip olması gereken dıygusal güç ve cesaretten yoksunlar.. boğalarla uyumludur ama ipi biz göğüsleriz ,yorar..

Boğa: şuan görüştüğüm kişi,eminenin falında çıkan kişi, gerçekten o kadar aynıyız ki doğum tarihlerimiz bile sıralı,kan grubmuz bile aynı :), çok dürüst,eğlenceli, sadık, hayır arkadaşlarıyla her gün çıkar .. derim bi gün de evdeyim de .. yok yalan mı söyleyeyim neyse o der.. sıcakkanlı ve güçlüler.. esprili rahat ama yine de kuralları olup prensip sahipli insanlar

Koç : kadınları çok tatlı, sempatik,sadık.. erkekleri garip bi şekilde tavşan koş tazı tut mantelisinde , sürekli gizemli olmak zorundasın, heyecanı aksiyonu sürekli yukarılarda yaşar,ben merkezci çabuk parlayan tipler.. çok hareketli bi yaşam istiyorsanız idealdir

Aslan : teyzem aslan, kadınları çok ihtişaml,sıcakkanlı,insan ilişkileri kuvvetli,bonkör,rahatı güzel yaşamı çok severler eh biraz da dominant.. erkekleri inanılmaz gururlu, sürekli pofpoflarsın,ama telinden gidersen de çok eğlenirsin.. boğa kadar sadık olabilir..para harcamayı çok sever,liderdir.. şampiyon belli ,2. kim derler:)

Kova : zeka burcu, kadınları hümanist ama inatçı ve maskulen bi tarzları var hava nın değişkenliğini çok hissettirirler böyle yapar dediğiniz an , bi bakarsanız farklı bişry yapmış. erkekleri beni çekmiyo, toprak-hava uyumsuzluğu var / yükselen de önemli tabi.. ama kibarlar belki çok iyi dost olursunuz ama kova erkekleriyle aşk benim için cazip değil

Akrep : ciddi anlamda tutkulu, ilişkinin gizli ve aleni patronu, manipülasyınu sever yani hitabeti kuvvetli olduğu için fikirlerini kolayca benimsetebilir size,inanılmaz kıskanç ama bence çok iyi bi sevgili,iyi bir aile babası olur.. evde erkek kardeşim, annem ve kızkardeşim akrep :))) anlaşılır tipler
İkizler : iletişimi bi hayli kuvvetli, hareketi seven , bilgi arayılında keşifler peşinde .. onla sürekli konuşursunuz, sıkıntıya gelemez, çift karakteri aslında hem grubundan hem de burcundan geliyo.. napcan, bi bakarsın gülüyo,günün diğer part ı efkarlanmış içiyo..

Balık : çözemediğim..
Terazi : yine konuşması, tavırları,kibarlığı ve naifliğiyle sizi etkiler.. ama garip bir adalet denge anlayışı vardır...karar verene kadar bezdirir, aldığı karardan da hiçbi zaman emin olmaz..
Oğlak-Başak : heyecanlı olmayan, belli bir sistematik ve düzende giden somut bir ilşki .. çok fazla sürpriz yaşatmazlar.. maddeye önem verirler ( erkekleri) ve diğerlerinden daha gelenekçidir

Tamamdır attım gitti, günde kaç kişi alıyor acaba, sanırım baya bekleyeceğim :)

Ben de Balik + yukselen Yengecim . Ben de asiri duygusal, garip bir kisiligim beni de hafife almayalim
uwwww cherryy büyüleyiciliğini hayal dahi edemiyorum, hele balık yengeç hisleri... kızz sen iyi fal bakarsın :)
de kelin ilacı olsa burda olur muyum demi :)

eheeeee bluemummmm, yengeçiiim benimmm

uwwww cherryy büyüleyiciliğini hayal dahi edemiyorum, hele balık yengeç hisleri... kızz sen iyi fal bakarsın :)
de kelin ilacı olsa burda olur muyum demi :)
Sanırım Cherry ve ben boşa sürünüyoruz hee. His var icrat sıfır anasını satiim illa para harcayacaz ama ilginç olan yine de her şey bi şekilde bizim hissettiğimiz gibi gerçekleşir. Fallar sadece teyit ettirme arayışı gibi kalıyo

Bence haritan guzel benimde yukselen ikizler ay burcum ikizler merkur kova mars ikizler venus kova akil benim icin cok onemli erkekte inek gibi bakiyorsa hic sansi yok

Kızlar binnazabla.com da sadece Online olanlara mı fal baktırabiliyoruz? Offline olan bi falcı ya fal yollayamıyor muyuz?

Bence haritan guzel benimde yukselen ikizler ay burcum ikizler merkur kova mars ikizler venus kova akil benim icin cok onemli erkekte inek gibi bakiyorsa hic sansi yok
Aa güzelmi gerçekten? Çok mutlu oldum bak şimdi :).. Kesinlikle ben de sevmem öyle sünepe erkekleri.. Benim sevdiğim erkek zeki, akıllı olcek ..
Bu arada benimde merkür kova.. Ebcede göre baktım akrepmiş burcum.

Lalecim ben atlamışım o kısmı, çok mu kötüydü?
Canim gecmis okey ama yani cekirdek ailesiniz oturdugunuz evden memnunsunuz sukadar kardessiniz vs fal boyle devam etti birtane merak ettigim bir konu vardi zaten crvap alamadim gelecek dersen 2015 ask 2016 evlilik ortada ama kimse yok bana cok agirlik yapti nedendir bilemedim

Ben katiliyorum ve ayni seyi tami tamina dusunuyorum. Balik kadar kendine eziyet eden, asiri duygusal insan yok herhalde, cocugum olursa kesinlikle balik olmasini istemem.

Ben katiliyorum ve ayni seyi tami tamina dusunuyorum. Balik kadar kendine eziyet eden, asiri duygusal insan yok herhalde, cocugum olursa kesinlikle balik olmasini istemem.
Ben de aynen öyle. Ne yengeç olsun ne balık. Herkesi düşünmekten kendimizi ziyan ediyoruz resmen, baktım balık ya da yengeç doğacak çocuk gazetelerin 3. sayfasında okursunuz annesi direndi çocuğunu doğurmadı burcu farklı olsun diye :)))))))))

cnm sen sabaha kdr diren o çocu su olmak istiosa bi yerden olur :) ayı olur marsı olur ay dügümü olur yükselen yöneticisi olur olur bişiyi :) hersey ztn olacagına da varıyor .. biz de fal mal öle oyalanıoruz beklerken.. yani irade yi hiçe saymıorum elbet ama yani irade bile göstersen olmayacaksa olmuyor :) olucaksa da takır takır oluyor ...

Valla o da doğru ama en azından kendini düşünen bir burç olmasını isterim. Bencil değil tabi bencilleri sevmem ama biraz da kendini düşünmeli Gerçi olay sadece burç değil gerçekten de yetiştiği ortam, çevre, aile terbiyesi çok çok etkili

öyle gurur yapıyosunuz falan ama,, dişi aslanlar mesela sevdiğini taparcasına sever. onlar beyni, kalbi tüm duygularıyla beraber sever.

Bu arada selinax cim uzun suredir seni gormemistim, sahalara donmussun :)) seni gordugume sevindim , var mi cikan/patlayan falin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…