- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Cherrycim eğer Alex'e baktırmadıysan kahve baktırmanı tavsiye edebilirim. Adam venüs-saraylı- ve diğerleriyle paralel konuştu bende yani sallamasyon hiç yoktuNe baktirmistn kiz ? Konu nedir ?
Tarot baktırmıştım canım. Gayette iyiydi tarotta..sevgilinle yakın zamanda iletişimle ilgili bir tartışma yaşayacaksn demişti..dediği oldu. Birde yakın akrabalarından biri sinirle ilgili bir hastalık geçirecek dedi oda oldu yaa.Ne baktirmistn kiz ? Konu nedir ?
Zaten olumlu bişey çıksa şaşarımTarot baktırmıştım canım. Gayette iyiydi tarotta..sevgilinle yakın zamanda iletişimle ilgili bir tartışma yaşayacaksn demişti..dediği oldu. Birde yakın akrabalarından biri sinirle ilgili bir hastalık geçirecek dedi oda oldu yaa.
Maalesef kuzum.. Çıkan şeyler iyi değil ama..sonu için olumluydu falİyi bişeydir inşallahbana işte böyle haberlerle gelin
Tarot baktırmıştım canım. Gayette iyiydi tarotta..sevgilinle yakın zamanda iletişimle ilgili bir tartışma yaşayacaksn demişti..dediği oldu. Birde yakın akrabalarından biri sinirle ilgili bir hastalık geçirecek dedi oda oldu yaa.
Sonu olumlu olsun da o zaman tınlama bitanem. Aç nesibenin falını çek içine olumlu enerjiyiMaalesef kuzum.. Çıkan şeyler iyi değil ama..sonu için olumluydu fal
Falsepetindeki canım. ben sadece kahve baktırdım beğendim yani doğru bildi ve boş ya da sallamasyon bi cümlesi yoktu bendepiyasada çok fazla Alex var yahu..bu falsepetindeki mi? ve bu have ve katinada farklı konuşan alex mi?
İnşallah canımm..esas konu olarak olumlu konuşmuştu bakalım.. Pembe tablocu değil Alex. Olumsuzuda söylüyor..gecmıss olsun bıtanemmınsallah guzel seylerıde cıksın
Varrr kuzum. Ben de onu yazacaktım.. Alexin dediği birşey çıktı.. Hatta iki şey çıktı diyebilirim
Nesibeeeee mi amannnSonu olumlu olsun da o zaman tınlama bitanem. Aç nesibenin falını çek içine olumlu enerjiyi
AynenNesibeeeee mi amannn
Benden uzak Allaha yakın olsun.. Yok kuzum ben almayım alanada mani olmayım
Olumsuzsa inşallah patlarrr kuzum.. Hangi falcı sanki tamamen tutturuyor ki..senin adına sevindim greycim ,
fakat senin alex demen benim için olumsuz umarım bende ters teper
Aynenbir de bana senin hayatına dokunduğum andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiş aylardır sürünüyom ben
Evet valla ona baktırdığımda ben daha iyiydim
Dokunmayaymış iyimiş
benimkine dokundu mahvetti
Rahat ol Nurayyacm.. Ben anladım zatenAyyyGrey_ ben olumlu diye okudum çıkan fal haberini senin adına sevindim falan dedim pardon yanlış anlama sakınnnn
Sihirli bir dokunuş... Eee Nesibe Tekbaşer dokundu.. Sıradan bir şey değilAynenbir de bana senin hayatına dokunduğum andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiş aylardır sürünüyom ben
Dokunmasaymış keşkeSihirli bir dokunuş... Eee Nesibe Tekbaşer dokundu.. Sıradan bir şey değil
Bu arada selinax cim uzun suredir seni gormemistim, sahalara donmussun :)) seni gordugume sevindim , var mi cikan/patlayan falin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?