Binnaz Abla

Ne baktirmistn kiz ? Konu nedir ?
Tarot baktırmıştım canım. Gayette iyiydi tarotta..sevgilinle yakın zamanda iletişimle ilgili bir tartışma yaşayacaksn demişti..dediği oldu. Birde yakın akrabalarından biri sinirle ilgili bir hastalık geçirecek dedi oda oldu yaa.

Zaten olumlu bişey çıksa şaşarım

gecmıss olsun bıtanemm ınsallah guzel seylerıde cıksın

piyasada çok fazla Alex var yahu..bu falsepetindeki mi? ve bu have ve katinada farklı konuşan alex mi?
Falsepetindeki canım. ben sadece kahve baktırdım beğendim yani doğru bildi ve boş ya da sallamasyon bi cümlesi yoktu bende

Bu arada selinax cim uzun suredir seni gormemistim, sahalara donmussun :)) seni gordugume sevindim , var mi cikan/patlayan falin?

canım ya yaşadığım bazı sıkıntılar üst üste binince fallardan uzaklaştım ister istemez. Hatta aşk meşk hiç bişey gözüm görmedi diyebilirim. çok patlayan fal oldu olmaz mı. son zamanlarda baktırdıklarım naaz, ask3, tugrulmelih, ecem123,ruksan var şimdiki durumu bilenler yani. çok baktırmamaya gayret ediyorum.

alcanzar diye biri vardı..gözüm onu aradı ama bulamadım. sanırım gitmiş. o kıza bir rüya yorumlatmıştım, sağolsun fal bakar gibi rüya yorumlamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…