Binnaz Abla

Kızlar benım kuzen ıkıgun once lunaya attı enerjı falı yalnız avuç içi resmı dıyı orada onu yollamamış sızce bışey olurmu???? Bırde kac gun bekletıyo 1.sırada ılk gunden berı ama bugun 3. Gun?? Bekledıgıne degermı dedıklerı cıkıyımu

Oo baya benziyoruz seninle demek zeka ve guclu erkek ki bu para gucu degil yurek gucu ve su ana kadar hava gruplari ile uzuntu yasadim her falci bana koc burcu olacak yeni kisi dedi

Yengec erkekleri anneye cok duskun oluyor ve cok gaddardirlar aslinda akrepten bile cok alkole meyil tum su grubunda ve aslanlarda oluyor gozlemim

Yengec erkekleri anneye cok duskun oluyor ve cok gaddardirlar aslinda akrepten bile cok alkole meyil tum su grubunda ve aslanlarda oluyor gozlemim
Alkol konusunda düşkünlüklerine pek rastlamadım arada alırlar ya da hiç almazlar ya da ben hiç birinde denk gelmedim. Annecilik olabilir erkeklerinde zaten yengeç erkeği biraz kendi içinde fazla gelgitlidir sevmem ve hemen boşlukta hissederler zırt pırt kendilerini. Küçücük bir olay onların kafasında bazen dünyanın sonuymuş gibi gelir bir de öyle olduğuna da ikna etmeye çalışırlar :)) ama hep dediğim gibi burç bir yere kadar etkili, aile, yetiştirilme tarzı, kendini geliştirmesi ve karakter tamamen etkili

Hayatim bana da benim gecmisimle ilgli bsey dememis gelecegi de bol keseden atmis size acikca fikrimi soylicem LAF CAMBAZLIGI yapmis.s.s derslerni sosyal medyaya takilmaktan ihmal etmissin diyo allah askna gunumuzde sisyal medyada oyalanmayan mi var... ben selenanin hic bir cunlesini fal olarak begenmedim fal degldi kendi kendibe guya beni kandiriyor

Kızlarrr cıkan fall haberı bildirıyorummm:: aşk için hepsi patladı demıştımm ama saraylının dedıgı işle ılgılı cokk önemlı bı olay cıktı soyle hbr bekledıgın kışı tatılde galıba hbr gec gelucek dedı gulmuştum pat biraz önce aradılar adam tatılden bugun donmuş yuhhhh dedım bılgınıze

Canım siz daha önce birlikte miydiniz?

kızlar dun cektıgım esmaları yazacagımı soylemıstım vaktım olmadı bugun yazayım;
148 EL MUHSİ:zeka acılması ıcın okuyorum hem akıcı ingilizce konusmak ıcın cabalıyorum hemde mayısta sınavım var ona hazırlanıyorum bu esmanın faydasını gordum
18 YA HAYYU:enerjı yukseltmek ıcın
6 tane İNNELLAHE HÜVER REZZAKU ZÜL KUVVETİL METİN:hafızayı güçlendırmek için
88 EL HALİM:sinirden arınmak için
68 YA BARİ:kalp gözünün açılması içi
812 EL HALİM:kalp gözünün acılması ıcın en cok bunu okurken zorlanıyorum üstüme fena agırlık cöküyo
400 YA VEDÜD:sevgi muhabbet için okunuyo faydasını goruyorum
16641 YA LATİF:sayıdan gözünüz korkmasın 2 veya en fazla 3 günde okunuyo faydasını inşallah görürüm
70000 YA BEDİ:http://www.estanbul.com/70-000-ya-bedi-46918-17.html burda bircok kısı okuyup dılegının kabul oldugunu yazmıslar ya latif bıtınce baslıycam ınsallah mesru olan her dılek ıcın okunabılır :)
korkutulma konusuna degınıyım ben gecen senede 4444 salavatı kendım okumustum 1 gunde 600 700 okuyabılıyordum sadece gece uyandırıldıgım oluyordu ama ben boyle seylerden korkmadıgın ıcın euzü besmele çektiğim anda bidaha boyle durumlar olmazdı ben bunu şuna yoruyorum seytan sızın dua etmenızı ıstemedıgı ıcın sıze vesvese verıp duadan sogutuyo ama siz ona istediğini vermeyın cok korkan olursada ayetel kürsi okuyup esmasını cekebılır benden bu kadar

Allah kabul etsin canim faydasini tabiki gorursun

panpa bunlarin saatleri varsa ona göre cek cünkü önem tasiyor
genelde zühre saati tercih ediliyor ama her esmanin günü ve saati var

70000 YA BEDİ çok fazla ya günlere bölebilir miyiz? Ben en iyisi günde 100 tane felan okuyayım hiç yoktan iyidir Allah'ım görüyor zaten

Khsinlike çok güzel bir paylaşım olmuş, bunlar gerekli zaten fallardan öte. ya bedi yi bende uygulayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…