Sorma.. 40 lirayı sırf o dokunuşa vermeden önce daha iyiydimmmDokunmasaymış keşkeben daha iyiydim öncesinde
Onun gönderdiği enerji ve dokunuş çok sarsıcıymış onu test ettim onayladımSorma.. 40 lirayı sırf o dokunuşa vermeden önce daha iyiydimmm
Dokunmayaymış iyimiş
benimkine dokundu mahvetti[/QUOTE nesibe hangı falsepetımı ??
Evet canım
Oo baya benziyoruz seninle demek zeka ve guclu erkek ki bu para gucu degil yurek gucu ve su ana kadar hava gruplari ile uzuntu yasadim her falci bana koc burcu olacak yeni kisi dediAa güzelmi gerçekten? Çok mutlu oldum bak şimdi :).. Kesinlikle ben de sevmem öyle sünepe erkekleri.. Benim sevdiğim erkek zeki, akıllı olcek..
Bu arada benimde merkür kova.. Ebcede göre baktım akrepmiş burcum.
Yengec erkekleri anneye cok duskun oluyor ve cok gaddardirlar aslinda akrepten bile cok alkole meyil tum su grubunda ve aslanlarda oluyor gozlemimBen de aynen öyle. Ne yengeç olsun ne balık. Herkesi düşünmekten kendimizi ziyan ediyoruz resmen, baktım balık ya da yengeç doğacak çocuk gazetelerin 3. sayfasında okursunuz annesi direndi çocuğunu doğurmadı burcu farklı olsun diye :)))))))))
Alkol konusunda düşkünlüklerine pek rastlamadım arada alırlar ya da hiç almazlar ya da ben hiç birinde denk gelmedim. Annecilik olabilir erkeklerinde zaten yengeç erkeği biraz kendi içinde fazla gelgitlidir sevmem ve hemen boşlukta hissederler zırt pırt kendilerini. Küçücük bir olay onların kafasında bazen dünyanın sonuymuş gibi gelir bir de öyle olduğuna da ikna etmeye çalışırlar :)) ama hep dediğim gibi burç bir yere kadar etkili, aile, yetiştirilme tarzı, kendini geliştirmesi ve karakter tamamen etkiliYengec erkekleri anneye cok duskun oluyor ve cok gaddardirlar aslinda akrepten bile cok alkole meyil tum su grubunda ve aslanlarda oluyor gozlemim
Benîm gibi çekingen bir balık kızı da ne îlk adımlar atar sormayın gitsin o benden ben ondan bekleye bekleye ömrümüz gider desenize
Hayatim bana da benim gecmisimle ilgli bsey dememis gelecegi de bol keseden atmis size acikca fikrimi soylicem LAF CAMBAZLIGI yapmis.s.s derslerni sosyal medyaya takilmaktan ihmal etmissin diyo allah askna gunumuzde sisyal medyada oyalanmayan mi var... ben selenanin hic bir cunlesini fal olarak begenmedim fal degldi kendi kendibe guya beni kandiriyorkuzum selena bendede agırlık yapar o kadında garıp bısey var bence bana tarotaa fosstu ama su falında dokturmustu agzım acık kalmıstı bıldıgı seylere ama gelıcekle ılgılı bısey dememıstı bana kuzum sendee sıkmaa canını hayırlısı olsun herseyın falı herseyıı bos verdım saana deger vermeyen onemsemeyen kımseyı onemseyıp deger verıp kendını uzme bıtanemm ..
Canım siz daha önce birlikte miydiniz?Kızlarrr cıkan fall haberı bildirıyorummm:: aşk için hepsi patladı demıştımm ama saraylının dedıgı işle ılgılı cokk önemlı bı olay cıktı soyle hbr bekledıgın kışı tatılde galıba hbr gec gelucek dedı gulmuştum pat biraz önce aradılar adam tatılden bugun donmuş yuhhhh dedım bılgınıze
Allah kabul etsin canim faydasini tabiki gorursunkızlar dun cektıgım esmaları yazacagımı soylemıstım vaktım olmadı bugun yazayım;
148 EL MUHSİ:zeka acılması ıcın okuyorum hem akıcı ingilizce konusmak ıcın cabalıyorum hemde mayısta sınavım var ona hazırlanıyorum bu esmanın faydasını gordum
18 YA HAYYU:enerjı yukseltmek ıcın
6 tane İNNELLAHE HÜVER REZZAKU ZÜL KUVVETİL METİN:hafızayı güçlendırmek için
88 EL HALİM:sinirden arınmak için
68 YA BARİ:kalp gözünün açılması içi
812 EL HALİM:kalp gözünün acılması ıcın en cok bunu okurken zorlanıyorum üstüme fena agırlık cöküyo
400 YA VEDÜD:sevgi muhabbet için okunuyo faydasını goruyorum
16641 YA LATİF:sayıdan gözünüz korkmasın 2 veya en fazla 3 günde okunuyo faydasını inşallah görürüm
70000 YA BEDİ:http://www.estanbul.com/70-000-ya-bedi-46918-17.html burda bircok kısı okuyup dılegının kabul oldugunu yazmıslar ya latif bıtınce baslıycam ınsallah mesru olan her dılek ıcın okunabılır :)
korkutulma konusuna degınıyım ben gecen senede 4444 salavatı kendım okumustum 1 gunde 600 700 okuyabılıyordum sadece gece uyandırıldıgım oluyordu ama ben boyle seylerden korkmadıgın ıcın euzü besmele çektiğim anda bidaha boyle durumlar olmazdı ben bunu şuna yoruyorum seytan sızın dua etmenızı ıstemedıgı ıcın sıze vesvese verıp duadan sogutuyo ama siz ona istediğini vermeyın cok korkan olursada ayetel kürsi okuyup esmasını cekebılır benden bu kadar
kızlar dun cektıgım esmaları yazacagımı soylemıstım vaktım olmadı bugun yazayım;
148 EL MUHSİ:zeka acılması ıcın okuyorum hem akıcı ingilizce konusmak ıcın cabalıyorum hemde mayısta sınavım var ona hazırlanıyorum bu esmanın faydasını gordum
812 EL HALİM:kalp gözünün acılması ıcın en cok bunu okurken zorlanıyorum üstüme fena agırlık cöküyo
16641 YA LATİF:sayıdan gözünüz korkmasın 2 veya en fazla 3 günde okunuyo faydasını inşallah görürüm
70000 YA BEDİ:http://www.estanbul.com/70-000-ya-bedi-46918-17.html burda bircok kısı okuyup dılegının kabul oldugunu yazmıslar ya latif bıtınce baslıycam ınsallah mesru olan her dılek ıcın okunabılır :)
korkutulma konusuna degınıyım ben gecen senede 4444 salavatı kendım okumustum 1 gunde 600 700 okuyabılıyordum sadece gece uyandırıldıgım oluyordu ama ben boyle seylerden korkmadıgın ıcın euzü besmele çektiğim anda bidaha boyle durumlar olmazdı ben bunu şuna yoruyorum seytan sızın dua etmenızı ıstemedıgı ıcın sıze vesvese verıp duadan sogutuyo ama siz ona istediğini vermeyın cok korkan olursada ayetel kürsi okuyup esmasını cekebılır benden bu kadar
Pampa vardir mutlaka ama ben saate takilmadan okuyorum:)panpa bunlarin saatleri varsa ona göre cek cünkü önem tasiyor
genelde zühre saati tercih ediliyor ama her esmanin günü ve saati var
İnsallah lalem:)Allah kabul etsin canim faydasini tabiki gorursun
Khsinlike çok güzel bir paylaşım olmuş, bunlar gerekli zaten fallardan öte. ya bedi yi bende uygulayacağım.kızlar dun cektıgım esmaları yazacagımı soylemıstım vaktım olmadı bugun yazayım;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?