- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Kendi değerinde oku bence yani 86 olması lazım kendi değeri ve 70000 düşünmeden yap alışkanlık haline getir70000 YA BEDİ çok fazla ya günlere bölebilir miyiz? Ben en iyisi günde 100 tane felan okuyayım hiç yoktan iyidir Allah'ım görüyor zaten
Kendi değeri dediğiniz nedir Arapça hesaplamada mı?Kendi değerinde oku bence yani 86 olması lazım kendi değeri ve 70000 düşünmeden yap alışkanlık haline getir
Her esmanın bir zikir sayısı var Ya Bedi'nin de zikir sayısı 86 fakat farklı rakamlar veriliyor mesela dilek için 70000 şeklinde her esmanın ayrı bir özelliği ve anlamı var. 70000 yerine günlük kendi zikir sayısı olan 86 defa daha mantıklı.Kendi değeri dediğiniz nedir Arapça hesaplamada mı?
86 da olur. Aslında zikirleri alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Öyle olunca hayatın değişiyor sanki mutlu oluyorsun. Birileri tarafından korunduğunu hatırlıyorsun. Terk ettim resmen isyan ediyorum Allah'a. Çok kötü ben de başlayacağım tekrar.Kendi değerinde oku bence yani 86 olması lazım kendi değeri ve 70000 düşünmeden yap alışkanlık haline getir
Ben fallardan hiç bir olumlu ya göremedim bunu çekeyim paylaşımınıza teşekkürler.Her esmanın bir zikir sayısı var Ya Bedi'nin de zikir sayısı 86 fakat farklı rakamlar veriliyor mesela dilek için 70000 şeklinde her esmanın ayrı bir özelliği ve anlamı var. 70000 yerine günlük kendi zikir sayısı olan 86 defa daha mantıklı.
ben 7 günde bitirilebilinir diye okumuştum günde 10.000 adet yapıyor70000 YA BEDİ çok fazla ya günlere bölebilir miyiz? Ben en iyisi günde 100 tane felan okuyayım hiç yoktan iyidir Allah'ım görüyor zaten
Zaten yüksek rakamlar alışkanlık haline getirilmeden çekilmemeli tabi bu benim fikrim. Ama bununla birlikte daha başka esmaları alışkanlık haline getirebilirsin86 da olur. Aslında zikirleri alışkanlık haline getirmek gerekiyor. Öyle olunca hayatın değişiyor sanki mutlu oluyorsun. Birileri tarafından korunduğunu hatırlıyorsun. Terk ettim resmen isyan ediyorum Allah'a. Çok kötü ben de başlayacağım tekrar.
70.000 çok fazla ben rahatsız edilmekten korkuyorum kaldıramam çünkü dine çok fazla kafa yormamak gerekiyor yoksa çıldırıyorsun
İnternetten başka esmalarda araştırabilirsin. esmalar diye taratsan yine yeter ve onların içerisinden kendince seçebilirsin zaten sayıları ve anlamları da veriliyorBen fallardan hiç bir olumlu ya göremedim bunu çekeyim paylaşımınıza teşekkürler.
Ben de atmıştım iptal etmeden önce ama ben de yükleyememiştim. yüklemede bir sorun var amaKızlarr su LUNA için bır fıkıt verın kuzen yedııı canımı..enerjı falı attı, sol avuc ıcı resmı dıyomuş yollamamış bızım kızce 3 gundur beklıyo degermi dıyoo
Sagol canım ıyımı peki sence hanı forma baktım pek goremedom yorum derınden ıyımı sence anı merak edıyo bızım kız bıde okuluBen de atmıştım iptal etmeden önce ama ben de yükleyememiştim. yüklemede bir sorun var amaMissCherryBlossom da yükleyememiş bir sorun olmamış
Ben baktıramadım ama lunanın baktığı falları gördüm arkadaşlara baktığı ve ben çok beğendim ben de atıcam zaten, sadece yerlerde sürünen enerjimi toparlamaya çalışıyorum yani akıllandığımdan beklemede değilimSagol canım ıyımı peki sence hanı forma baktım pek goremedom yorum derınden ıyımı sence anı merak edıyo bızım kız bıde okulu
Bazen şöyle bişey oluyo canım her ne kadar online da olsa baktırdığımız fal, o an sanki senin aklındakileri de okuyolar ve bu da karşına fal yorumu olarak çıkıyo. Ben de yaşıyorum arada bunu yani aklımdakini fal yorumunda okuyorum ama gelecek işte hep muamma ve patlamaya çok müsaitKızlar kısacası bende selin şmer, Fatma, luna , SezgilerinDili patladı sın 1 yıldır baktırdıklarımdan , ama işin ilginç tarafı herkes doğru bişiler görmüş ama ben baktırdığım için mi böyle oldu nedir çözemedim bugün bir akla çok ihtiyacım var ve dedikleri şeyler benim sormamalı değil gerçekten, kendileri söylemişler aynınyeri tarif etmişler...
Doğru dopru kesinlikle öyle sonra bize gelecekmiş gibi sunuyorlar ama ayıp gerçekten. Yani hepsi birden nasıl böyle oldu bilmiyorum veya bana ilahi müdahale mi ne olduysa artık bilmiyorum. Dediğim gibi öyle sıradan yorumlar değil okulun semtini köprüsüne kadar söylemiş selin imer mesela , yani patlmadıysa okulda bir problem mi vardır nedirBazen şöyle bişey oluyo canım her ne kadar online da olsa baktırdığımız fal, o an sanki senin aklındakileri de okuyolar ve bu da karşına fal yorumu olarak çıkıyo. Ben de yaşıyorum arada bunu yani aklımdakini fal yorumunda okuyorum ama gelecek işte hep muamma ve patlamaya çok müsait
Bunun aslında en doğru cevabı sana sundukları gerekçede yatıyodur. Eğer bu durum Türkiye için geçerliyse canım araya son dakka torpili girmiş olma ihtimali çok yüksekDoğru dopru kesinlikle öyle sonra bize gelecekmiş gibi sunuyorlar ama ayıp gerçekten. Yani hepsi birden nasıl böyle oldu bilmiyorum veya bana ilahi müdahale mi ne olduysa artık bilmiyorum. Dediğim gibi öyle sıradan yorumlar değil okulun semtini köprüsüne kadar söylemiş selin imer mesela , yani patlmadıysa okulda bir problem mi vardır nedir
Yok yabancı okul ama almayacaklarını düşünmüyordum , gerçekten çok ama çok şaşırdım baya da kandırılmış hissettim kendimi.Bunun aslında en doğru cevabı sana sundukları gerekçede yatıyodur. Eğer bu durum Türkiye için geçerliyse canım araya son dakka torpili girmiş olma ihtimali çok yüksek
Kızlar kısacası bende selin şmer, Fatma, luna , SezgilerinDili patladı sın 1 yıldır baktırdıklarımdan , ama işin ilginç tarafı herkes doğru bişiler görmüş ama ben baktırdığım için mi böyle oldu nedir çözemedim bugün bir akla çok ihtiyacım var ve dedikleri şeyler benim sormamalı değil gerçekten, kendileri söylemişler aynınyeri tarif etmişler...
Sagol canım ben ozaman hıcc atmıyım benım enerjıı yerle yeksanBen baktıramadım ama lunanın baktığı falları gördüm arkadaşlara baktığı ve ben çok beğendim ben de atıcam zaten, sadece yerlerde sürünen enerjimi toparlamaya çalışıyorum yani akıllandığımdan beklemede değilim
okudum bütün yazdıklarını da saçmalama canım neden seni kandırmak için olumlu yazsınlar olumsuz gördükleri şeyi.. gelecek her saniye değişiyor kimse bilemez kesin olarak ne olucağını sadece tahmin ediyorlar o anki hislerine göre bu kadar takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?