Binnaz Abla

bir falcı herkese çok iyi biliyor diye birşey yok. kimine tutan kimine tutmuyor. enerjinin uyuşmadığı kişilere bir daha fal atma. çokta moralini bozma bence.
Ya canm usluptan o cok sey kaybetti birde fali tekrar tekrar okudum bana soyledikleri fal gbi degl komik seyler herkesce yorumlanacak seyler orn: bana demiski sen biseye kafani cok takip derslerni ihmal etmissin bu sosyal medya olablr.. sizce bu cumle bi kehanet mi .s.s.s.s.s ben selenayi falci kategorisinden cikardim

Canim ya biz aklimizla en son fali birakcaz zaten hatta ben biraktim diyebilirim artk cok komik geliyo bana fal atmak...en azindan sitelerdekine falan parasiyla fal baktirmicam artk ole ese dosta eglencesine...ve ben fal attikca daha da cok olumsuzluk yasadim yada durumum degismedi ama paramzla rezil oluyoruz o olumsz fallarda.s

buradaki nickinle aynısını kullanıyosan tellwede burayı okumuştur canım

buradaki nickinle aynısını kullanıyosan tellwede burayı okumuştur canım
Cok benzer bi nickti canim aynen burayi okumustur ama baya zor anlayan bir tipmis heralde bari okuduklarna gore yorum yapsaymis temelsz atmasaymis.s ama en komik kismida sen bir cafeye gdeceksin orda bir kadinla knusacaksin dediklerine cok sasiracaksin.D.D.D.D evt teyze baska falcilara da gidecektm ama senn sacmaligindan sonra kendime geldim gitmicem

senin nickin orada nerdeyse aynı galiba sonu yok sadece pes sana

Yok yabancı okul ama almayacaklarını düşünmüyordum , gerçekten çok ama çok şaşırdım baya da kandırılmış hissettim kendimi.

Herkes olumlu konusunca sen beklenti icine girmissin, kesin girerim diye dusunmussun kuzum ama realite oyle degil iste :)

Amerika'ysa, iyice bir okulsa binleeeeerce basvuru oluyor, nitelikli insanlar da var, Hintlisi, Cinlisi, Avrupalisi, Amerikalisi hepsi var. Yani girmek hic kolay degil.

Ne alandasin bilmiyorum ama Almanya'yi dene. Hem burslar olanaklari iyi, hem promotion of gender var kadin olmaktan kazanirsin. Pekcok okulun artik yabancilar icin uluslararasi , Ingilizce programlari var.

Hollanda'yi da siddetle tavsiye ediyorum. Okullar cok cok iyi, hem Avrupa hem dunya capinda okullar avuc kadar ulkeye sigmis :)

Ben hayatimi yasicam, burs ne istemem derrrrrrseeeen tabi ki Italya :)))) Ama guney Milano'dan falan bir yol olmaz

Italyanlar hem yakisikli, hem sicakkanli canlarim benim Fal baktirmaktan da kurtulursun fena mi

Kizlar uzulerek size 7 ayda verilen en son tarih olan OCAK AYININ sonuna gelmemle cikmayan falcilarimi aklimda kalani kadaryla yazmak istiyorum.ihim ihim utanc listem:
binnaz abladakiler:
Selin imer: 2 erkek arasinda kalcan ex donecek ama baskasida olcak secemicen vsvsvs ..bir kisi bile yok gorustugum.X
Esin guven:10 gnluk surecte sana yazacak geri donecek bilmem ne ... olmadi tabki..ama ilginctir gecmiste ce anda inanilmazdi.guvenmistim ona
berna: 3 tane falan fal atmis olmam gerk birer ay araliklarla ekimde doncek sana bekle dedi kasimda donmeyince hani doncekti dye bir daha fal attim bu sefer bana sen aramazsan donmez sana dedi snra bde yine baska taliplin var dedi yok ole bsey.s .s s foss
eylul acar: en guvendiklerimdendi.. 3 4 fal atmis olmam gerk aralik ocak demisti bde tabi bundan snrada olablr demisti yok canim yok donen falan..
serra : 3 fal attim birincisi mukemmeldi birsuru nokta atisi vardi o da sen ciktin dye hayatina devam eden biri degl demisti karslikli haber beklysunuz birbirnzden sen sabirli ol ocak ayinda arayacak dedi.s.s.s sabrettim aramadi allahm guluyorum halime 2. Falimda yne aramadi hani dye attm bu sfr o yne sabret dedi..3.falimfa da sen ara demis .s.s.s.ss ahhh be serracim...
Elif isik: doner demis zaman vermemis 2. Fali atmadim zti
muge aydin: anda basarli buldum karakter analizinde falan.ock ayi basinda beraber gun gecireceksiniz demisti..2.fali attigimda sevglsi vara dondu yine bana gelecekmiste subattaymisda bilmem neymis martta olablr.s simdi birdaha fal atsam ne der kimbilir...
kerem: bastan sona agzimdan laf alarak goturdu..karsi tarafa ait hic bir bilgi vermedi gelecegide sana doncek bilmem ne dedi ama salliyooo
Deniz devrim: nokta atisi boldu subata kadr doncek dedi .s fisss .s.s.s subat oldu iste anam bacim
Hulya: sen aramazsan hayatta aramaz demis ne yap ne et onu dondur snra ben sana ne tavsoyeler vericem demis ... gicik oldum ben aramam (( o da ole gtti yani belkide hakliydi hulya ben aramazsam aramam.. ama ynede faln sonuna siz birlesceksiniz yazmis.s bda bir garp benm aramayisim daha net cunku...

suan aklima gelmeyen daha cok vardir binnazda geldikce eklicem kizlar

Fal Sepetinden: nesibe: en buyuk fostu.kac kere ay verip beni bekletti her ay onumuzdeki ayi verdi donmesi icin kesinlikle hic bir dedgi cikmadi... en kotuler listemde...
alex:ekimde baktirmistim kasim ayni vermis ustune de bizi evlendirmisti.. olmadi..ama fali nokta atisiyla doluydu
ADA : ocak aynda yeni biryle taniscaktim.. olmadi..ama BILDIGI KISIM VAR: o da bu adam sana donmez demisti.. bilmis oldi donmedi..onun disinda fali cok ktydu

10 kere binnaz rezil baktirmayin yazdim ama.........yazik paraniza dostlar.

Kızlar esmayla ilgili bir durum paylaşmak istiyorum sizinle.. Bugün merkür saatinde 489 defa Ya Fettah esmasını çektim. Bir sıkıntım vardı. Bu sıkıntımdan kurtulmak niyetiyle.. Ve bu akşam bir telefon geldi bu sorun çözüldü.. Hemde hiç beklendiğim halde.. İşte duanın gücü, inanarak çektim.. Ve akşamına duam kabul oldu.. Sizlerle paylaşmak istedim..

10 kere binnaz rezil baktirmayin yazdim ama.........yazik paraniza dostlar.
Ben bu foruma girmeden baktirmistim canimmm yoksa bile bile atese atmadim(( subat ayida bitsin 2. Etapda bitmis olacak oni yazarim artk.ztn fal baktirmadgm icin artk sizden gelenlerle.takilcam

Ayyyyyy iste.en guzel haber mukemmelsin canim senle ztn obur konudada beraberiz amadersim vardi ilgilenemedim o knuyla merkur saati kac acaba bana yazarmisin abdestli mi cekti bana bilgi vereblrmisin

ne güzel bir haber insanı dua etmeye teşvik ediyor aynen duanın gücü

Ayyyyyy iste.en guzel haber mukemmelsin canim senle ztn obur konudada beraberiz amadersim vardi ilgilenemedim o knuyla merkur saati kac acaba bana yazarmisin abdestli mi cekti bana bilgi vereblrmisin
Ben abdest almadım kuzum ama tabi guslün olması gerekiyor.. Merkür saatinde intenetten baktım.. Hergün değişiyor takip etmek gerekiyor internetten.. Birde bugün merkür günüymüş.. Ya Fettah esmasının kabul günü ve saati dediler ve çektim.. Faydasını da gördüm.. Hatta ağlayasım bile geldi çok hoşuma gitti ya.. İçim ferahladı sıkıntım akşamına çözüldü..

Haftanın her günü ayrı bir gezegenin hakimiyeti altındadır.
Pazar günü: Güneş gezegeni tarafından yönetilir. Güneş günü olarak bilinir.
Pazartesi günü: Ay gezegenin hükmü altındadır. Ay günü diye bilinir.
Salı günü: Mars gezegenin tesirindedir. Mars günü bugündür.
Çarşamba günü: Merkür tarafından yönetilir. Merkür günü olarak bilinir.
Perşembe günü: Jüpiter gezegeni tesiri altındadır. Jüpiter günü diye bilinir.
Cuma günü: Venüs gezeni hükmü altındadır. Venüs günü olarak bilinir.
Cumartesi günü: Satürn başlangıcıdır. Satürn günü diye bilinir.
http://www.yukselenburc-tr.com/gezegen-saatleri.html

ya kızlar gezegen saatlerini kontrol edeniniz varsa ve bu konuda bilgisi olanınız varsa, buraya da yazabilir misiniz? ben gidip yanlış esma çekebilirim saati bilsem bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…