Binnaz Abla

40miiiiii ben bgn gndermym en iyisiiiiiii
Yaaa ben sabahtan beri kime diyorum acabaaa??? :) yeni birine bari gonderme bak aksi bisi solicek moralin bozulacak sonra.. Baskasi olsa bu kadr ugrasmam ama sana kiyamiyorum.. Cansuu kimseye fal gonderme artik, uslu uslu bekle!! Yok illa baktircam diosan bari bildigin birine gonder

Valla bildgm birine gonderdim o emele gndermedim

Sevgi varya binnazda kahve gnderdm ona bi kere daha gndermsti ona gndrrdm smdi tkrr bekle bekle skldm bari sevgye atym dedm sen naptn bugn kme bakyrdn dogruyu soyle bana

Hmm tanımıyorum onu sanırım.. İnşallah moralini bozacak bişey söylemez.. Ben bugün kimseye baktırmadım, fal sepeti açılıncaya kadar da kimseye baktırmayacağım (limit yok). Fal sepetinde 1 tarot hakkım var onu kullanacağım açıldığı zaman. Sonra 16 eylüle kadar fal yok.

Bunaldin dmi artik ...

Rezzan ablaaaaaaaaaaaaa

evet kesinlikle rezzan abla. çok fazla deneyimim yok ama en iyi yorumları alan falcılara baktırdım tek favorim o. tarotta da nesibe. diğer tarot baktırdıklarım bana kart anlamlarını okudu sadece. bende de tarot destesi ve kitabı var zaten neden para vereyim. işin ilginç kısmı da hep aynı kartları seçiyorum

tellwede 2 falım var beklemede. rastgele falcılara yolladım. orası da ayrı bi hikaye zaten. dün 10 kredi aldım bi türlü baktıramadım fala sürekli iade ediliyor. paramla rezil oldum

Son düzenleme:
Doğum günü kutlamasına dair Kiraze bişey dedi mi sana? Ya da sen sordun mu?

Tuttrms hepsi bu ayda bu ay curudum bn aylardir artk bi yuzyuze buslmda diyorm o eksik kalsin blkide dogm gnmde blsrz gbme gbime gliyo ama ne blym be beyzos

Tuttrms hepsi bu ayda bu ay curudum bn aylardir artk bi yuzyuze buslmda diyorm o eksik kalsin blkide dogm gnmde blsrz gbme gbime gliyo ama ne blym be beyzos

Anlaşılan sormamışsın.. Kirazeye bi sor doğumgünümde buluşma, barışma var mı diye.. O söyler sana.. Ben sordum 2 tarih için, söyledi o da. Birine olacak, birine olmayacak dedi. Olacak dediği oldu, olmayacak dediği olmadı..

Nesibeye de sordum pazartesi günü aynı soruyu, tam dediği gibi oldu yine..

Son düzenleme:
Kizlar acelyaya bi daha baktirsam mi ama bi dedigi bi dedigini tutmuyo denmisti emin olamadim :/

Fal baktırmak istiyorum ama falalem ve falsepeti açılacak gibi gözükmüyor? tarot mu kahve falı mı ? off kararsızım

Fal baktırmak istiyorum ama falalem ve falsepeti açılacak gibi gözükmüyor? tarot mu kahve falı mı ? off kararsızım

bence kahve baktır canım. tarotta soru olmadan bakmak istemiyorlar ve bütün fal o konunun etrafında dönüyor. kahve falı ustalığı daha çok ortaya çıkarıyor. ben ilk kahvemi genel olarak baktırıp falcıyı değerlendiririm önce mesela. ondan sonra soru sorarım.

Bir kişi ile ilgili bana karşı görüşünü merak ettiğim için katina istiyordum kahve de daha çok şey çıkıyor 1 ay olcak baktırmadığım fal krizim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…