şu falalem açılsa artık ya.. ne bakımmış kardeşim bizim evin komple tadilatı daha kısa sürdü yeminlen.
şu falalem açılsa artık ya.. ne bakımmış kardeşim bizim evin komple tadilatı daha kısa sürdü yeminlen.
Yaaa ben sabahtan beri kime diyorum acabaaa??? :) yeni birine bari gonderme bak aksi bisi solicek moralin bozulacak sonra.. Baskasi olsa bu kadr ugrasmam ama sana kiyamiyorum.. Cansuu kimseye fal gonderme artik, uslu uslu bekle!! Yok illa baktircam diosan bari bildigin birine gonder40miiiiiiben bgn gndermym en iyisiiiiiii
Yaaa ben sabahtan beri kime diyorum acabaaa??? :) yeni birine bari gonderme bak aksi bisi solicek moralin bozulacak sonra.. Baskasi olsa bu kadr ugrasmam ama sana kiyamiyorum.. Cansuu kimseye fal gonderme artik, uslu uslu bekle!! Yok illa baktircam diosan bari bildigin birine gonder
Valla bildgm birine gonderdimo emele gndermedim
Bu defa kime gonderdin?
Sevgi varya binnazda kahve gnderdm ona bi kere daha gndermsti ona gndrrdm smdi tkrr bekle bekle skldm bari sevgye atym dedm sen naptn bugn kme bakyrdn dogruyu soyle bana
Hmm tanımıyorum onu sanırım.. İnşallah moralini bozacak bişey söylemez.. Ben bugün kimseye baktırmadım, fal sepeti açılıncaya kadar da kimseye baktırmayacağım (limit yok). Fal sepetinde 1 tarot hakkım var onu kullanacağım açıldığı zaman. Sonra 16 eylüle kadar fal yok.
Rezzan ablaaaaaaaaaaaaa
Bunaldin dmi artik ...
Yok tatlım bunalmaktan değil, mobil ödeme limitim bitti ve 16 eylülde yenilenecek ondan :)
17side dogm gnum artik biseyler olsun beee off
Doğum günü kutlamasına dair Kiraze bişey dedi mi sana? Ya da sen sordun mu?
Tuttrms hepsi bu ayda bu ay curudum bn aylardir artk bi yuzyuze buslmda diyorm o eksik kalsin blkide dogm gnmde blsrz gbme gbime gliyo ama ne blym be beyzos
Kizlar acelyaya bi daha baktirsam mi ama bi dedigi bi dedigini tutmuyo denmisti emin olamadim :/
Fal baktırmak istiyorum ama falalem ve falsepeti açılacak gibi gözükmüyor? tarot mu kahve falı mı ? off kararsızım
bence kahve baktır canım. tarotta soru olmadan bakmak istemiyorlar ve bütün fal o konunun etrafında dönüyor. kahve falı ustalığı daha çok ortaya çıkarıyor. ben ilk kahvemi genel olarak baktırıp falcıyı değerlendiririm önce mesela. ondan sonra soru sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?