bn de tammm bunu soruyordum.. esmaları da bir arkadaş yazmıştı sanırım..Haftanın her günü ayrı bir gezegenin hakimiyeti altındadır.
Pazar günü: Güneş gezegeni tarafından yönetilir. Güneş günü olarak bilinir.
Pazartesi günü: Ay gezegenin hükmü altındadır. Ay günü diye bilinir.
Salı günü: Mars gezegenin tesirindedir. Mars günü bugündür.
Çarşamba günü: Merkür tarafından yönetilir. Merkür günü olarak bilinir.
Perşembe günü: Jüpiter gezegeni tesiri altındadır. Jüpiter günü diye bilinir.
Cuma günü: Venüs gezeni hükmü altındadır. Venüs günü olarak bilinir.
Cumartesi günü: Satürn başlangıcıdır. Satürn günü diye bilinir.
http://www.yukselenburc-tr.com/gezegen-saatleri.html
Hayatim hangi siteden takip ettinBen abdest almadım kuzum ama tabi guslün olması gerekiyor.. Merkür saatinde intenetten baktım.. Hergün değişiyor takip etmek gerekiyor internetten.. Birde bugün merkür günüymüş.. Ya Fettah esmasının kabul günü ve saati dediler ve çektim.. Faydasını da gördüm.. Hatta ağlayasım bile geldi çok hoşuma gitti ya.. İçim ferahladı sıkıntım akşamına çözüldü..
Yok amerika değildi de Avrupa'da idi, elektrik müh mezunuyum da ortalamam da mezun olduğum okula göre iyi sayılır koşulları da sağlıyordum aynen dediğiniz gibi oldu, ama baktırmayacağım artık zaten, selin imer de tek bende patladı , beni bildiğim çoğu kişiye çıkmış yani ne diyeyim çok üzgünüm ve şaşkınım.Herkes olumlu konusunca sen beklenti icine girmissin, kesin girerim diye dusunmussun kuzum ama realite oyle degil iste :)
Amerika'ysa, iyice bir okulsa binleeeeerce basvuru oluyor, nitelikli insanlar da var, Hintlisi, Cinlisi, Avrupalisi, Amerikalisi hepsi var. Yani girmek hic kolay degil.
Ne alandasin bilmiyorum ama Almanya'yi dene. Hem burslar olanaklari iyi, hem promotion of gender var kadin olmaktan kazanirsin. Pekcok okulun artik yabancilar icin uluslararasi , Ingilizce programlari var.
Hollanda'yi da siddetle tavsiye ediyorum. Okullar cok cok iyi, hem Avrupa hem dunya capinda okullar avuc kadar ulkeye sigmis :)
Ben hayatimi yasicam, burs ne istemem derrrrrrseeeen tabi ki Italya :)))) Ama guneyMilano'dan falan bir yol olmaz
Italyanlar hem yakisikli, hem sicakkanli canlarim benimFal baktirmaktan da kurtulursun fena mi
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp buradan sehrini yazıp bakabilirsin hatta ben indirmiştim devamlı uayarıyordu tabletteHayatim hangi siteden takip ettin
canım benim en güvendiğim site bu http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp sadece yaşadığın şehri gir ve hesaplat. Beyaz olan tablo gündüz sağdaki siyah gecedir. yalnız arabi takvimi baz alınır onu da unutma. yani örneğin perşembe akşam namazı sonrası cuma günü sayılır hani o yüzden cuma gecesi deriz. kısaca hergün tabloyu tekrar açtığında bil ki sağ taraftaki arabi takvime göre bir sonraki gün demektirya kızlar gezegen saatlerini kontrol edeniniz varsa ve bu konuda bilgisi olanınız varsa, buraya da yazabilir misiniz? ben gidip yanlış esma çekebilirim saati bilsem bile
L lale1973 veHayatim hangi siteden takip ettin
Bana da is %100 cikti, ask patladi gibi.Misscherry sizede selin imerinki çıkmıştı sanırsam gerçekten bir bende patladı, baktıran arkadaşımın iş kısmı doğru çıktı onda da aşk çıkmamıştı mesela ama en azından tutarlı yanı vardı.
ben farketmiyo diye biliyorum canım her ikiside oluyorKızlar bende bugun kendi ismimin esmalarini okudum bilgisi olan var mi acaba başındaki El ekiyle okudum ama Ya Fettah mı El Fettah mı diye okumamiz lazim ikiside oluyor mu yoksa ?
Kizlar uzulerek size 7 ayda verilen en son tarih olan OCAK AYININ sonuna gelmemle cikmayan falcilarimi aklimda kalani kadaryla yazmak istiyorum.ihim ihim utanc listem:
binnaz abladakiler:
Selin imer: 2 erkek arasinda kalcan ex donecek ama baskasida olcak secemicen vsvsvs ..bir kisi bile yok gorustugum.X
Esin guven:10 gnluk surecte sana yazacak geri donecek bilmem ne ... olmadi tabki..ama ilginctir gecmiste ce anda inanilmazdi.guvenmistim ona
berna: 3 tane falan fal atmis olmam gerk birer ay araliklarla ekimde doncek sana bekle dedi kasimda donmeyince hani doncekti dye bir daha fal attim bu sefer bana sen aramazsan donmez sana dedi snra bde yine baska taliplin var dedi yok ole bsey.s .s s foss
eylul acar: en guvendiklerimdendi.. 3 4 fal atmis olmam gerk aralik ocak demisti bde tabi bundan snrada olablr demisti yok canim yok donen falan..
serra : 3 fal attim birincisi mukemmeldi birsuru nokta atisi vardi o da sen ciktin dye hayatina devam eden biri degl demisti karslikli haber beklysunuz birbirnzden sen sabirli ol ocak ayinda arayacak dedi.s.s.s sabrettim aramadiallahm guluyorum halime 2. Falimda yne aramadi hani dye attm bu sfr o yne sabret dedi..3.falimfa da sen ara demis .s.s.s.ss ahhh be serracim...
Elif isik: doner demis zaman vermemis 2. Fali atmadim zti
muge aydin: anda basarli buldum karakter analizinde falan.ock ayi basinda beraber gun gecireceksiniz demisti..2.fali attigimda sevglsi vara dondu yine bana gelecekmiste subattaymisda bilmem neymis martta olablr.s simdi birdaha fal atsam ne der kimbilir...
kerem: bastan sona agzimdan laf alarak goturdu..karsi tarafa ait hic bir bilgi vermedi gelecegide sana doncek bilmem ne dedi ama salliyooo
Deniz devrim: nokta atisi boldu subata kadr doncek dedi .s fisss .s.s.s subat oldu iste anam bacim
Hulya: sen aramazsan hayatta aramaz demis ne yap ne et onu dondur snra ben sana ne tavsoyeler vericem demis ... gicik oldum ben aramam(( o da ole gtti yani belkide hakliydi hulya ben aramazsam aramam.. ama ynede faln sonuna siz birlesceksiniz yazmis.s bda bir garp benm aramayisim daha net cunku...
suan aklima gelmeyen daha cok vardir binnazda geldikce eklicem kizlar
Fal Sepetinden: nesibe: en buyuk fostu.kac kere ay verip beni bekletti her ay onumuzdeki ayi verdi donmesi icin kesinlikle hic bir dedgi cikmadi... en kotuler listemde...
alex:ekimde baktirmistim kasim ayni vermis ustune de bizi evlendirmisti.. olmadi..ama fali nokta atisiyla doluydu
ADA : ocak aynda yeni biryle taniscaktim.. olmadi..ama BILDIGI KISIM VAR: o da bu adam sana donmez demisti.. bilmis oldi donmedi..onun disinda fali cok ktydu
Ya Fettah diye çekmen daha iyi.. Sonuçta zikir çekiyorsun. Duayla Allaha yalvarıyorsun ya hitabıylaKızlar bende bugun kendi ismimin esmalarini okudum bilgisi olan var mi acaba başındaki El ekiyle okudum ama Ya Fettah mı El Fettah mı diye okumamiz lazim ikiside oluyor mu yoksa ?
Ya Fettah diye çekmen daha iyi.. Sonuçta zikir çekiyorsun. Duayla Allaha yalvarıyorsun ya hitabıyla
Kizlar uzulerek size 7 ayda verilen en son tarih olan OCAK AYININ sonuna gelmemle cikmayan falcilarimi aklimda kalani kadaryla yazmak istiyorum.ihim ihim utanc listem:
binnaz abladakiler:
Selin imer: 2 erkek arasinda kalcan ex donecek ama baskasida olcak secemicen vsvsvs ..bir kisi bile yok gorustugum.X
Esin guven:10 gnluk surecte sana yazacak geri donecek bilmem ne ... olmadi tabki..ama ilginctir gecmiste ce anda inanilmazdi.guvenmistim ona
berna: 3 tane falan fal atmis olmam gerk birer ay araliklarla ekimde doncek sana bekle dedi kasimda donmeyince hani doncekti dye bir daha fal attim bu sefer bana sen aramazsan donmez sana dedi snra bde yine baska taliplin var dedi yok ole bsey.s .s s foss
eylul acar: en guvendiklerimdendi.. 3 4 fal atmis olmam gerk aralik ocak demisti bde tabi bundan snrada olablr demisti yok canim yok donen falan..
serra : 3 fal attim birincisi mukemmeldi birsuru nokta atisi vardi o da sen ciktin dye hayatina devam eden biri degl demisti karslikli haber beklysunuz birbirnzden sen sabirli ol ocak ayinda arayacak dedi.s.s.s sabrettim aramadiallahm guluyorum halime 2. Falimda yne aramadi hani dye attm bu sfr o yne sabret dedi..3.falimfa da sen ara demis .s.s.s.ss ahhh be serracim...
Elif isik: doner demis zaman vermemis 2. Fali atmadim zti
muge aydin: anda basarli buldum karakter analizinde falan.ock ayi basinda beraber gun gecireceksiniz demisti..2.fali attigimda sevglsi vara dondu yine bana gelecekmiste subattaymisda bilmem neymis martta olablr.s simdi birdaha fal atsam ne der kimbilir...
kerem: bastan sona agzimdan laf alarak goturdu..karsi tarafa ait hic bir bilgi vermedi gelecegide sana doncek bilmem ne dedi ama salliyooo
Deniz devrim: nokta atisi boldu subata kadr doncek dedi .s fisss .s.s.s subat oldu iste anam bacim
Hulya: sen aramazsan hayatta aramaz demis ne yap ne et onu dondur snra ben sana ne tavsoyeler vericem demis ... gicik oldum ben aramam(( o da ole gtti yani belkide hakliydi hulya ben aramazsam aramam.. ama ynede faln sonuna siz birlesceksiniz yazmis.s bda bir garp benm aramayisim daha net cunku...
suan aklima gelmeyen daha cok vardir binnazda geldikce eklicem kizlar
Fal Sepetinden: nesibe: en buyuk fostu.kac kere ay verip beni bekletti her ay onumuzdeki ayi verdi donmesi icin kesinlikle hic bir dedgi cikmadi... en kotuler listemde...
alex:ekimde baktirmistim kasim ayni vermis ustune de bizi evlendirmisti.. olmadi..ama fali nokta atisiyla doluydu
ADA : ocak aynda yeni biryle taniscaktim.. olmadi..ama BILDIGI KISIM VAR: o da bu adam sana donmez demisti.. bilmis oldi donmedi..onun disinda fali cok ktydu
Tamam canım tesekkur ederim.ben farketmiyo diye biliyorum canım her ikiside oluyor
Ya fettahı okuyorum bende şimdi sanada tesekkür ederim canımYa Fettah diye çekmen daha iyi.. Sonuçta zikir çekiyorsun. Duayla Allaha yalvarıyorsun ya hitabıyla
Evet.. İmana geldim galiba.. Bu fal olaylarından elimi eteğimi çektimGrey sen de hidayete erenlerdensin
Merkür saatinde okuyacaksın canım unutma..Ya fettahı okuyorum bende şimdi sanada tesekkür ederim canım
bu arada telefona gezegen saatlerini gösteren siteyi indirdiğinizde telefonda devamlı gözüküyor güzel bir uygulamaMerkür saatinde okuyacaksın canım unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?