Binnaz Abla

Nerden indirdin canım? googleplay denmi?
o siteye hangi telefonu kullanıyosan tarayıcısından gir sonra masasütüne ekle de tamamdır. bende de ekli hatta 3 tl'ye araya reklam ıvır zıvır girmeyen bir tane de zikirmatik indirebilirsin ben öyle yapmıştım ve yolda falan işe çok yarıyo her an her yerde hem gezegen saati hem zikirmatik. ayrıca zikirleri sayılarıyla kaydedebiliyosun yani hangisini kaç tane çekeceğini unutmuysosun son sayıya geldiğinde uyarıyo seni

Nerden indirdin canım? googleplay denmi?
yıldız sa
zikirmatık süper ya ücretsiz sağol canım sende

yıldız sa

zikirmatık süper ya ücretsiz sağol canım sende
Rica ederim bitanem. ben araya reklam ıvır zıvır girmesin diye 3 tl ye satın aldım appstore dan ve çok memnunum. esmaları ve sayılarını kaydettim ayrı ayrı. ne zaman hangisini çekmek istersem ona tıklıyorum zaten bitince seni uyarıyo

Oda güzelmiş canım.. Onada baktım şimdi.. Saolasın deepimm

binnaz ablada pembe tablocular olabilir,fakat çok gerçekçi sayılı yorumcularıda var,hepsi pembeci değil,benim güvendiğim yorumcular var,

Bana yazın sıteyı lütfennn

Aslının iş için sölediği bişey cıktı kızlar spkdan 5 ders vermişim bi sınav temiz demişti.. Diğerleri için kursa yazılmaya karar verdim.. Esas oğlanla ilgili sanırım yanılıcak kesin bi bilgi yok elimde ama ex sevgilisiyle takiplesmeye baslamıslar instagramda bu bana adımı olmucak demek ztn son konusmamızda göktürk kitabesi yazmıstım cvp vermedi yarın yine gidip sadece ask için bak diebilirim..

Canım ben anlamadım siteye girdim full ingilizce nasıl iniyor Tlf a beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…