Nerden indirdin canım? googleplay denmi?bu arada telefona gezegen saatlerini gösteren siteyi indirdiğinizde telefonda devamlı gözüküyor güzel bir uygulama
evet bebemNerden indirdin canım? googleplay denmi?
Şimdi yükledimm.. Çok güzel gezegen saatleri uygulamaları varmış.. Çok da pratik.. İnternetten takibe gerek yok.. Teşekkürler canımcmmmevet bebem
o siteye hangi telefonu kullanıyosan tarayıcısından gir sonra masasütüne ekle de tamamdır. bende de ekli hatta 3 tl'ye araya reklam ıvır zıvır girmeyen bir tane de zikirmatik indirebilirsin ben öyle yapmıştım ve yolda falan işe çok yarıyo her an her yerde hem gezegen saati hem zikirmatik. ayrıca zikirleri sayılarıyla kaydedebiliyosun yani hangisini kaç tane çekeceğini unutmuysosun son sayıya geldiğinde uyarıyo seniNerden indirdin canım? googleplay denmi?
yıldız saNerden indirdin canım? googleplay denmi?
zikirmatık süper ya ücretsiz sağol canım sendeo siteye hangi telefonu kullanıyosan tarayıcısından gir sonra masasütüne ekle de tamamdır. bende de ekli hatta 3 tl'ye araya reklam ıvır zıvır girmeyen bir tane de zikirmatik indirebilirsin ben öyle yapmıştım ve yolda falan işe çok yarıyo her an her yerde hem gezegen saati hem zikirmatik. ayrıca zikirleri sayılarıyla kaydedebiliyosun yani hangisini kaç tane çekeceğini unutmuysosun son sayıya geldiğinde uyarıyo seni
Rica ederim bitanem. ben araya reklam ıvır zıvır girmesin diye 3 tl ye satın aldım appstore dan ve çok memnunum. esmaları ve sayılarını kaydettim ayrı ayrı. ne zaman hangisini çekmek istersem ona tıklıyorum zaten bitince seni uyarıyoyıldız sa
zikirmatık süper ya ücretsiz sağol canım sende
Oda güzelmiş canım.. Onada baktım şimdi.. Saolasın deepimmo siteye hangi telefonu kullanıyosan tarayıcısından gir sonra masasütüne ekle de tamamdır. bende de ekli hatta 3 tl'ye araya reklam ıvır zıvır girmeyen bir tane de zikirmatik indirebilirsin ben öyle yapmıştım ve yolda falan işe çok yarıyo her an her yerde hem gezegen saati hem zikirmatik. ayrıca zikirleri sayılarıyla kaydedebiliyosun yani hangisini kaç tane çekeceğini unutmuysosun son sayıya geldiğinde uyarıyo seni
Rica ederim bitanemmmOda güzelmiş canım.. Onada baktım şimdi.. Saolasın deepimm
binnaz ablada pembe tablocular olabilir,fakat çok gerçekçi sayılı yorumcularıda var,hepsi pembeci değil,benim güvendiğim yorumcular var,burda tek söylemek istedigm ADA bozuntusunun falci olmadigi ve her fal atana olumsz konustugu eski bir arkadasimlada konustugumda bunu dogrulamisti isini ciddiyetle yapan biri olmadigini biliyorum bende bedava puanimla fal atmistim inanilmaz olumsuz bir faldi üstelik hayatim normal seyirdeydi ..
yani anistoncum ada bilmedi zaten olumsuz konusan biri oldugu icin tuttu ...hissiyati yok
binnazablada fazla falim yok biliyosundur o sitede olumsuz konusmak yasaklanmis pembe tablo isteniyor fallari gercekcilikten uzak
hakkinda ins hayirlisi olur sen kendini yipratma bir erkek icin ...inan degmez
bende okumayı düşünüyorum bende aldım adresiRica ederim bitanemmm
sadece sayıp ya fettahmı diyeceğiz sürekli bunumu söylemek gerekiyor,başka bir şey denmeyecekmiYa Fettah diye çekmen daha iyi.. Sonuçta zikir çekiyorsun. Duayla Allaha yalvarıyorsun ya hitabıyla
Sadece Ya Fettah diyosun 489 defa. Niyetin varsa onu da belirtiyosunsadece sayıp ya fettahmı diyeceğiz sürekli bunumu söylemek gerekiyor,başka bir şey denmeyecekmi
tamam teşekkür ederimSadece Ya Fettah diyosun 489 defa. Niyetin varsa onu da belirtiyosun
Bana yazın sıteyı lütfennno siteye hangi telefonu kullanıyosan tarayıcısından gir sonra masasütüne ekle de tamamdır. bende de ekli hatta 3 tl'ye araya reklam ıvır zıvır girmeyen bir tane de zikirmatik indirebilirsin ben öyle yapmıştım ve yolda falan işe çok yarıyo her an her yerde hem gezegen saati hem zikirmatik. ayrıca zikirleri sayılarıyla kaydedebiliyosun yani hangisini kaç tane çekeceğini unutmuysosun son sayıya geldiğinde uyarıyo seni
Aynenbir de bana senin hayatına dokunduğum andan itibaren hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiş aylardır sürünüyom ben
Dokunmayaymış iyimiş
benimkine dokundu mahvetti
Sihirli bir dokunuş... Eee Nesibe Tekbaşer dokundu.. Sıradan bir şey değil
Çok samimi bir soru soracağım bir falcı mı yaptı bunu sizlere ? Yani bir dokundu ekseniniz mi kaydı ?
Canım ben anlamadım siteye girdim full ingilizce nasıl iniyor Tlf a beceremedimRica ederim bitanem. ben araya reklam ıvır zıvır girmesin diye 3 tl ye satın aldım appstore dan ve çok memnunum. esmaları ve sayılarını kaydettim ayrı ayrı. ne zaman hangisini çekmek istersem ona tıklıyorum zaten bitince seni uyarıyo
Çok samimi bir soru soracağım bir falcı mı yaptı bunu sizlere ? Yani bir dokundu ekseniniz mi kaydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?