Binnaz Abla

binnaz ablada pembe tablocular olabilir,fakat çok gerçekçi sayılı yorumcularıda var,hepsi pembeci değil,benim güvendiğim yorumcular var,
üzgünüm arkadasim maalesef yorumuna katilmiyorum bence hepsi pembe tablcudur baktirmamis bile olsam o site icin düsüncem net.

Selam bayanlar, birazdan bu siteden kahve falı baktıracağım kime baktırsam öneri verebilir misiniz?

Aylin meryemle ayni kisi ise falci bile degil.. emine tercihim en azindan fala bakabiliyor
Haklı olabılırsın durum oyleyse emıne bana gec gun baktırdıgımda bunlar ayrı dedı akşamına resım konuldu face ılışkılerını ılan ettıler o acıdan bende bıtmıştır emıne hoş bende hepsı bıttı artık dualara sıgınıcam gec bıle kaldım hakkımda hayırlısı ıcın dua edıcem. Sagolsu burdakı bıcok arkadasımında yardımcı oluyo grey özellıkle bana verdıgın bılgı ıcın cok sagol..misscherry, deepbluemsen,sımdı herkesın adını yazamıyorum ama hepınıxx sagolunn.selena, pollıyana lale urmınaa,adlarınızı eksık yada yanlış yazıyor olabılırım ama kafamdakı huniden anca bukadsr toplıyabılıyorum kendımı kusura bakmayın artık:) anladınız zatenn kızlarr sızııı sevıyorum ıyıkııı varsınızx

Son düzenleme:
Çok samimi bir soru soracağım bir falcı mı yaptı bunu sizlere ? Yani bir dokundu ekseniniz mi kaydı ?
O anlamda değil Kazen :)) Hangisinin öyle bir gücü var, bizim gülmemizin sebebi o kadar iddialı iddialı tanıtım yazısı yazıp ya da insanlara böyle söyleyip fosss çıkması. Yoksa bi falcının demesiyle eksen kayması olmaz :)) biz boş iddialara gülüyoruz

Az evvel kahve istedim çaycıdan getirdi bir içtimki dibinde telve yok :)))))))) neymiş kahvenin sonunu koymuş yeni paketi açmaya üşenmiş allahım ya :)))

4 gibi yeniden getir dedim o kadar da heveslenmiştim ilk defa baktıracağım netten

Aslında baktırmadıysan hıc bırıne bulaşmada derım fal işi için dıyorum yorumcudan zıyade Fal olayı bıtırıyo ınsanı(

neden öyle söyledin.. ben normal de de böyle binde bir baktırırım aman aman inandığımdan değil ama genelde çıkar falcıların söyledikleri...

Bu da ilginc bi durum gerci ben burdaki cogu kisiye gore ex ask vs durumum yok farkli konustu tabi illa tutacak diye bisi de yok baktirdim merakim bitti fal isine ara verdim dun itibariyle bikicak kdr atmisim falin f sini duymak istemiyorum
Insallah seninde hakinda hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…